- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
aynen canım ya cok zor oluyo.. bazen evden getiriyorum soğuk olarak da yiyebileceğim şeyler olursa.. ısıtma gibi bi imkanım da yok..çalışan bayanlar.....
bişey sorucam...
öğlenleri ne yiyosunuz?
ben çok zor durumda kalıyorum....
yakınlarımda ev yemeği yapan bi yer yok... mecburen pide,tost tarzı şeyler yemek zorunda kalıyorum onlar da çok içime sinmiyo..
fikirlere açığım...
evden mi getirsek diye düşünüyorum bazen...
bhcg sonucuna göre görünmemesi normal canım benim 2225 çıktıktan 1 hafta sonra görünmemişti inşallah sonucun güzel çıkar tekrar ne zaman gideceksin?
Günlerimiz aynı galiba... Kalp atışlarını dinlemeye cumartesi mi gidiyorsunuz siz de? Ben de cumartesi gideceğim karar değiştirip haftaiçi gitmezsem tabi... Son ultrasonda keseniz kç mm idi? ya da son hcg kaç çıktı
sonuca bakacak dr ona göre randevu tarihi verecek dua edin bana olur mu papatyacım
inşallah bnmledir bebeğim Allah yardımcımız olsun .
teşekkür ederim canm
amin canım ben de 6+5 te goremedm bebişimi dr anormal bi durum yok deyip başından savdısinir oluyorum yaa bi hafta sonra gel belki goruruz diyo belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selamlarr 2013 ekimcikleri...nasılsınız bakalım??? bebişler nasıl??? benimkiler geçen haftadan beri beni çok yoruyorlar..aşırı halsizlik var..bıraksala bütün gün yatakta yatabilirim...
kızlar sizin de akıntı oluyo mu benm ozellikle koyu kıvamlı ve bazen acık teşil renkte oluyo acaba normal mi
kızlar sizin de akıntı oluyo mu benm ozellikle koyu kıvamlı ve bazen acık teşil renkte oluyo acaba normal mi
amin canım ben de 6+5 te goremedm bebişimi dr anormal bi durum yok deyip başından savdısinir oluyorum yaa bi hafta sonra gel belki goruruz diyo belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benimde gittigimde 6+3 tü bebek görünmez daha cok küçük.
sadece kalp atışını dinletttirdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?