2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen canım ya cok zor oluyo.. bazen evden getiriyorum soğuk olarak da yiyebileceğim şeyler olursa.. ısıtma gibi bi imkanım da yok..
evden getiremezsem de dışarıda çorba içiyorum peynir simit galeta falan arada onları yiyorum.. dışarıda etli şeyleri artık hiç yiyesim gelmiyor zaten pek sevmezdim... kısacası gercekten zor oluyo öğlen yemeğini halletmek..

Merhabalar,

Ne zamandır giremedim foruma.İnşallah herkesin bebişi iyidir , annelerini üzmüyorlardır :) Benim bebişim çok uslu , ay sonunda 2'li test için çağırdı doktorum.Herşey güzel gidiyor,inşallah öyle de devam eder.

Herkese selamlar.

kızlar cildinde sivilce ya da küçük kabarcıklar olan var mı?? pürüzsüzdü benim şimdi minik minik kabarcıklar oldu alnımda özellkle neden oluyor bunlar acaba?

sanırım aynıyız canım eşimde gelsin diye hafta sonu istedim yoksa dr çarşmba çağardı
6.hftasında 2,5 cm di
ilk hmileliğimi adetime 5 gn kala öğrendm 55di snra 221 oldu o tahrillr olalı baya oldu

sonuca bakacak dr ona göre randevu tarihi verecek dua edin bana olur mu papatyacım

Lotusa geç döllenme olabilir. sat tarihine göre 6 haftalık gözüksen de geç döllenme olduğundan bebeği görememesi normal. benim ilk önce kese görünmedi. 1 hafta sonra kese, daha sonraki hafta ise kalp atışı göründü. hiç panik yapma. benim de sat tarihimle ultrason tarihim tutmuyor. stresten uzak dur ki rahat bir hamileleik geçiresin.

selam kızlar..herkes inşallah iyidir bebişler inşşş sağlıklıdır..
kızlar güzel öneriler yeni öğrendiğiniz bilgiler filan varsa tavsiyeleşsek diyorum:)

Meraba arkadaslar benide alin araniza :))

Ben 6+6 gunluk hamileyim ilk ultrason goruntusunu aldik daha 2 milim 15 gun sonraya randevu aldik
Pembemaviye gidiyorum ismail kucukerdogan a gidiyorum

Size bisey sorucam kizlar ben kesaplama yaptigimda 21 ekim cikiyo ama son adet tarihine gore hesapliyo ,yumurtlamaya gore hesaplaninca kasimin ilk haftasi oluyo ,ama bide diyolar zaten 40 hafta olarak hesapliyolar doktorlarin hesabi diyolar yani ben dogru yerdemiyim yoksa kasim annelerine mi transfer olmam lazim :)))

kızlar şimdi geldim hastaneden şunu anladımki doktorlar biz 3 ayı doldurmadan bizi ciddiye almıyolar rastgele bakıyolar enazından devlet hast. herşey yolunda 2 hafta daha rapor aldım geldim... bu kadar normalde 8+3. 8 haftalık olmuş dedi verdiği tarihi eser ultrason görüntüsünde 7+5 yazıyo sanırım özelde kendi doktorumda daha net öğrenicem ilgilenicek en azından şimdilik sorun yok gözüküyo....

selamlarr 2013 ekimcikleri...nasılsınız bakalım??? bebişler nasıl??? benimkiler geçen haftadan beri beni çok yoruyorlar..aşırı halsizlik var..bıraksala bütün gün yatakta yatabilirim...

amin canım ben de 6+5 te goremedm bebişimi dr anormal bi durum yok deyip başından savdı sinir oluyorum yaa bi hafta sonra gel belki goruruz diyo belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım benimde gittigimde 6+3 tü bebek görünmez daha cok küçük.
sadece kalp atışını dinletttirdi doktorum

selamlarr 2013 ekimcikleri...nasılsınız bakalım??? bebişler nasıl??? benimkiler geçen haftadan beri beni çok yoruyorlar..aşırı halsizlik var..bıraksala bütün gün yatakta yatabilirim...

ALLAHA şükürler olsun ama kötüyümmmm
midem heran bulanıyo cok şükür cıkarma problemim yok ama
hamile degilde hasta gibi hissediyorum kendimi..
birde kızım var hiç yemek yapasım gelmiyorrr
en kötüsüde yemegimi yiyorum arkasına su içtigimde cok kötü midem kalkıyooo
hiç sıvı almak istemiyorum

amin canım ben de 6+5 te goremedm bebişimi dr anormal bi durum yok deyip başından savdı sinir oluyorum yaa bi hafta sonra gel belki goruruz diyo belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

CANM dr la görüştüm hcg değerim 2500 çıkmış dış gebelikten şüpelendim ama sonuç
umutlandrdı beni dedi çarşamba günü tekrar gel dedi
3. ultrasona girmiş olucam zarar verirmiki meleğime
çarşamba 6+2 olucam rabbim hayırlısını versin inşallah

canım benimde gittigimde 6+3 tü bebek görünmez daha cok küçük.
sadece kalp atışını dinletttirdi doktorum

ama ben kalp atışlarını da duyamadım daha kucük daha küçük deyip duruyo bişey yokdiyo ama ben ona niyeyse iananamıyorum
cunku gecen düşüğümde de boyle kıvırmıştı hep ihtimaller uzerinden ya bilmiyorum cumaya randevum var inşallah hayırlı haberlerle donerim doktor arastırıyom değiştirmeyi istiyorum malatyadanolan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…