2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sen nasıl rahat ediceksen öyle yap canım .ama en son randevun ne zamandı ne oldu geçmişi okuyamadım bir sorun mu var?

yarın 6 haftaalık olucam dr da biraz olumsuz konuştu bide bnm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ya
ahayırlısı diyorum napıyım

sen gönlünü ferah tut canım hayırlısı bebeğin inşallah seninledir ama geç döllenme:26labilir .ilki düşük olsa bile bu öyle olacak değil ya

sen nasıl rahat ediceksen öyle yap canım .ama en son randevun ne zamandı ne oldu geçmişi okuyamadım bir sorun mu var?

Allaha çok şükür hiç bir sorun yok canım en son cuma günü doktora gittim bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm masallahı vardı ama bu sabah bulantım falan olmayinca acaba bir sorun mu var diye düşündüm ama bulantım tekrar başladı evham yaptım braz galiba :)

ben hamile olmadan da önce evden getiriyorum. yani evdeki yemeklerden getiriyorum. akşam yapıyorum,sabah yapıyorum. anne yapıyor vs:) ama evden getiriyorum. tek öğle yemeği değil kahvaltıları da.. peynir,zeytin,yeşillik,reçel vs. elma,mandalina evden getiriyorum. hazır oluyor elimin altında. olmadı marketten alıyorum. almaya çalışıyorum:) bugün elma getirmeyi unutmuşum. dışarı çıkarsam ki çıkacağım iş için o zaman alıyım:)) ceviz falan da getiriyorum ama kırılmış yoktu evde.

böyle küçük saklama kaplarına koyuyorum. geliyorum işyerinde mikrodalga,ocak var. ısıtıyorum. Tavsiye ederim. yani şartları ayarlayıp evden getirip hazır olması güzel.ha yoğurdu bile annem yapıyor getiriyorum. dışarıdaki yoğurtlar malum.. katkısız deselerde katkılı..

kurcalamasın canım.. demek ki bebişin büyümesi lazım. zamanla söylecekler..yoksa boşuna gitmiş olursun. Gebeliğin şimdilik normal olduğu anlamına gelir..inşallah böyle gider.. Kontrollerini ihmal etme yeter.. bence yani.. şimdi 45 gün sonra demiş..ama bakarsın bir durum söz konusu olur takip etmesi için belli bir süre olur o zaman şu gün sonra gel der.. takılma..

hamişlleeer ben geldim
mide bulantım 2 gündür baya azaldı ama kasıklarım çok ağrıyo
cumartesi gelsede kalbini dinlesem bebeğimin

ben acıkınca midem bulanıyor.. kazınıyor..
inşallah canım dinlersin veya görürsünüz...

ikili test yapılacak benim bu ayın 23 de bakalım hayırlısıyla gelsn bebeğim çok merak ediyorum ama ne yapalım vardır doktorun bir bildiği hem baya büyür o zaman 12+3 oluyorum hareketlerini göreceğiz

oyyy oldu mu o kadar diyecektim 23 ünde yazmışsın.. iyi bakalım hadi.. hayırlısıyla.. o zaman benim ki de o civarda olur..

kızlaarrrrr benim göbüş çıktııııı
benim de

tatlım 23 mart demişsin ama sanırım 23 Şubat olacak. bence yakın zaman.. dr ne zaman gel dediyse o zaman git derim. çünkü bebişin büyümesi lazım onların ultrasonda birşeyler görmesi için. yani büyümesinde bir sıkıntı olsa bile allah korusun yine beklenecektir. ama en iyisi dr un dediği zaman git.. testlerinde bir eksiklik yoksa hiç de bebişi yorma.. kendini de yorma..

ama yok ben durmam o zaman da giderim şimdi de gidiyim yoksa kendimi iyi hissetmiyorum diyorsan git derim..

yarın 6 haftaalık olucam dr da biraz olumsuz konuştu bide bnm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ya
ahayırlısı diyorum napıyım

canım bence erken biraz daha bekle hemen bozma moralini ilki düşük olabilir ama aynı olacak diye birşey yok doktorlar hep en kötüsünü söylerler sen iyi düşün

inşallah bnmledir bebeğim Allah yardımcımız olsun .
teşekkür ederim canm
sen iyi olki bebeğinde iyi olsun daha erken olabilir .hayırlısını istiyoruz allahtan hep inşallah hepimiz için öyle olur

tatlım kendini dinleme ama sen .benimde hep geceleri oluyor mesela akşam üzeri başlıyor bende ne zamandır görmüyorum bebeğimi ama kendi kendimi teselli ediyorum eşimde hep hayırlısı deyip avunuyoruz .sabrediyoruz. panik yok

hayat 1979
kız oldu valla büyüyorlar 9+5 olduk biz bugün
acaba daha geç gidip hem ikili test hem de cinsiyetini mi öğrensek bu kadar sabrettim he kızlar dayanabilirmiyim kii

Son düzenleme:
haklısın canım iptal ettim randevuyu beklemeyi öğrenmeliyim bana kalsa hergün ultrasona grcem

arkadaşlar kontrolden geldim bebk yok hala vajinal ultrasonda baktı görünmüyo
tekrar ka ve idrar testi verdim yıkıldım resmn

kan testi derken bhcg mi bakıldı yolk saç göründümü canım? benimde 6 haftalıkken bebeği belli belirsiz görmüştük bugün 5te tekrar gidicem kalp atışlarını görmeye inşallah ters bişey yoktur:26:

kızlaar çok önemli bir sorum var 1 haftadır, bacaklarım deli gibi ağrıyor bu kalçaya yakın kısımları, kramp girer gibi sürekli.. aslında pek bağdaştıramıyorum ama hamilelikle ilgili olabilir mi, sizde de var mı butarz şeyler?

Bi de rahmi ters olan arkadaşlar var mı, doktorlar özel birşey söyledi mi size?

haklısın canım iptal ettim randevuyu beklemeyi öğrenmeliyim bana kalsa hergün ultrasona grcem

valla her gece diyorum ki eşime ya kaç gün kaldü kaç gün kaldı offf ama sende diyor bekle sabret biraz .haklı valla daha ayın 23 çok var ama doğuma ne kadar varrrr ohoooooooooooooooooooooooooooooooooo

hamişlleeer ben geldim
mide bulantım 2 gündür baya azaldı ama kasıklarım çok ağrıyo
cumartesi gelsede kalbini dinlesem bebeğimin

Günlerimiz aynı galiba... Kalp atışlarını dinlemeye cumartesi mi gidiyorsunuz siz de? Ben de cumartesi gideceğim karar değiştirip haftaiçi gitmezsem tabi... Son ultrasonda keseniz kç mm idi? ya da son hcg kaç çıktı

Muhtemelen duyarsın cnm benımde sat 10 ocak. 2 gün önce aldık kalp atıslarını çok şükür.

ama benim 9 ocak olduğuna bakma geç yumurtlama oldu eğer zamanında olsaydı yumurtlama şimdi hamile kalmazdım. bir hafta geri gittik

hcg istedi canm gecen hafta çarşamba vermiştim 796 çıkmıştı
bugün tekrar verdim 3 sonuçlar çıkacak hayırlısı bakalım

valla her gece diyorum ki eşime ya kaç gün kaldü kaç gün kaldı offf ama sende diyor bekle sabret biraz .haklı valla daha ayın 23 çok var ama doğuma ne kadar varrrr ohoooooooooooooooooooooooooooooooooo

daha 7ay var doğumaaaaaa

bacak agrisi bende de oluyor canım özellikle belim agrıdıgı zaman, ama rahim tersligi hakkında hiç bir şey duymadım

bhcg sonucuna göre görünmemesi normal canım benim 2225 çıktıktan 1 hafta sonra görünmemişti inşallah sonucun güzel çıkar tekrar ne zaman gideceksin?

benim beta hcg 4002 olduğunda sadece keseyi görmüştük ve 15gün sonra da bebeği gördük canım senin ki geç döllenme büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…