kızlar 1nisani bekleyemedim bu ayın 7sine başka bir doktor ve hastaneden randevu aldım sanırım bir kez daha görmeden icim rahat etmicek gerçi midem tekrar bulanmaya başladı ama olsun acaba 1nisanı mı beklesem ki bilemedim ya çok kararsızımmmm :26:
yarın 6 haftaalık olucam dr da biraz olumsuz konuştu bide bnm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ya
ahayırlısı diyorum napıyım
tatlım hemen moralini bozma belki geç döllenme falandır bende 7+3 de gördüm
sen nasıl rahat ediceksen öyle yap canım .ama en son randevun ne zamandı ne oldu geçmişi okuyamadım bir sorun mu var?
sen gönlünü ferah tut canım hayırlısı bebeğin inşallah seninledir ama geç döllenme:26labilir .ilki düşük olsa bile bu öyle olacak değil ya
çalışan bayanlar.....
bişey sorucam...
öğlenleri ne yiyosunuz?
ben çok zor durumda kalıyorum....
yakınlarımda ev yemeği yapan bi yer yok... mecburen pide,tost tarzı şeyler yemek zorunda kalıyorum onlar da çok içime sinmiyo..
fikirlere açığım...
evden mi getirsek diye düşünüyorum bazen...
kurcalamasın canım.. demek ki bebişin büyümesi lazım. zamanla söylecekler..yoksa boşuna gitmiş olursun. Gebeliğin şimdilik normal olduğu anlamına gelir..inşallah böyle gider.. Kontrollerini ihmal etme yeter.. bence yani.. şimdi 45 gün sonra demiş..ama bakarsın bir durum söz konusu olur takip etmesi için belli bir süre olur o zaman şu gün sonra gel der.. takılma..selamlar...selamlar
kızlar kafamı kurcalayan bir şey var ben en son 6+1 de gittim doktora kalp atışlarını duyduk bana 45 gün sonraya randevu verdim. Aradan bayağı zaman geçti ama benim kafama ancak dank etti uzun bi süre sanki bu size ne kadar sonraya verildi randevularınız?
hamişlleeer ben geldim
mide bulantım 2 gündür baya azaldı ama kasıklarım çok ağrıyo
cumartesi gelsede kalbini dinlesem bebeğimin
ikili test yapılacak benim bu ayın 23 de bakalım hayırlısıyla gelsn bebeğim çok merak ediyorum ama ne yapalım vardır doktorun bir bildiği hem baya büyür o zaman 12+3 oluyorum hareketlerini göreceğiz
benim dekızlaarrrrr benim göbüş çıktııııı
Acaba doktora gitsem hafta içi duyabilir miyim kalp atışlarını arkadaşlar? sat 9 ocak ama yumurtlama geç olmuştu. 23 Martta gittiğim zaman 0.56 cm keseyi görmüştük 5-6 haftalık demişti doktor... Hafta sonu çağırdı ama doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba hafta içi gitsem görebilir miyim kalp atışlarını?
yarın 6 haftaalık olucam dr da biraz olumsuz konuştu bide bnm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ya
ahayırlısı diyorum napıyım
sen iyi olki bebeğinde iyi olsun daha erken olabilir .hayırlısını istiyoruz allahtan hep inşallah hepimiz için öyle olurinşallah bnmledir bebeğim Allah yardımcımız olsun .
teşekkür ederim canm
Allaha çok şükür hiç bir sorun yok canım en son cuma günü doktora gittim bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm masallahı vardı ama bu sabah bulantım falan olmayinca acaba bir sorun mu var diye düşündüm ama bulantım tekrar başladı evham yaptım braz galiba :)
haklısın canım iptal ettim randevuyu beklemeyi öğrenmeliyim bana kalsa hergün ultrasona grcemsen iyi olki bebeğinde iyi olsun daha erken olabilir .hayırlısını istiyoruz allahtan hep inşallah hepimiz için öyle olur
tatlım kendini dinleme ama sen .benimde hep geceleri oluyor mesela akşam üzeri başlıyor bende ne zamandır görmüyorum bebeğimi ama kendi kendimi teselli ediyorum eşimde hep hayırlısı deyip avunuyoruz .sabrediyoruz. panik yok
arkadaşlar kontrolden geldim bebk yok hala vajinal ultrasonda baktı görünmüyo
tekrar ka ve idrar testi verdim yıkıldım resmn
haklısın canım iptal ettim randevuyu beklemeyi öğrenmeliyim bana kalsa hergün ultrasona grcem
hamişlleeer ben geldim
mide bulantım 2 gündür baya azaldı ama kasıklarım çok ağrıyo
cumartesi gelsede kalbini dinlesem bebeğimin
Muhtemelen duyarsın cnm benımde sat 10 ocak. 2 gün önce aldık kalp atıslarını çok şükür.
kan testi derken bhcg mi bakıldı yolk saç göründümü canım? benimde 6 haftalıkken bebeği belli belirsiz görmüştük bugün 5te tekrar gidicem kalp atışlarını görmeye inşallah ters bişey yoktur:26:
valla her gece diyorum ki eşime ya kaç gün kaldü kaç gün kaldı offf ama sende diyor bekle sabret biraz .haklı valla daha ayın 23 çok var ama doğuma ne kadar varrrr ohoooooooooooooooooooooooooooooooooo
kızlaar çok önemli bir sorum var 1 haftadır, bacaklarım deli gibi ağrıyor bu kalçaya yakın kısımları, kramp girer gibi sürekli.. aslında pek bağdaştıramıyorum ama hamilelikle ilgili olabilir mi, sizde de var mı butarz şeyler?
Bi de rahmi ters olan arkadaşlar var mı, doktorlar özel birşey söyledi mi size?
hcg istedi canm gecen hafta çarşamba vermiştim 796 çıkmıştı
bugün tekrar verdim 3 sonuçlar çıkacak hayırlısı bakalım
hcg istedi canm gecen hafta çarşamba vermiştim 796 çıkmıştı
bugün tekrar verdim 3 sonuçlar çıkacak hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?