2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar cildinde sivilce ya da küçük kabarcıklar olan var mı?? pürüzsüzdü benim şimdi minik minik kabarcıklar oldu alnımda özellkle neden oluyor bunlar acaba?

malesef bunlae hamileleiğin cilveleri canım napalım sivilceler de katlanacağız çatlaklara da

canım doğru yerdesin sata göre hesaplanır tahmini doğum yumurtlama tarihine göre değil....
o yüzden aramıza hoşgeldin

bebişini gören arkadaşlar tebrik ediyorum. sevinciniz daimi olsun.
tılsım senin ki ortada mı duruyor.. hadi bakalım hayırlısı..

dr az miktarada idrar yollarında enfeksiyon var demişti acaba ondan mı bazen fazla oluyo korkuyorum da:18:

enfeksiyon olanlar, idrarı renkli olanlar, akıntıları olanlar arkadaşlar bol su için.. içtiğiniz suyun eksikliğini görüyorsunuz.

Kızlar size doktorunuz ilişki yasak dedimi.ben ısrarla yapmamda gereken birşey var mi diye sordum.yok dedi hep.ama açık açık soramadım.

canım bana özel dr a ilk gittiğimde cinsel ilişkiye ister ara verin ister girebilirsin üste olmak kaydıyla dedi:)) o zaman 4 haftalık falandı.
Ama biz dikkat ediyoruz. ne olur ne olmaz..o zamanlar da eşim sahalardan 3 ay uzağız demişti::)) acayip gülmüştüm:))

yani sakıncası olmayabilir ama riskli bir durum en azından üç ay da riske atılmaması gereken bir durum ne olacak yani:)

Yok canım riskli olduğunu bilseydim ona göre davranırdım.ben Drlardaki tutarsızlıklara kızıyorum.doğru birdir.ama herkes farklı söylüyor.

Selam kızlar bende Ekim annesi olucamm bi aksilik olmazsaa :) 5+5 :)) Allahımm herkesin bebişlerinii sağlıklı sıhhatli kucaklara almayı nasip etsinn :)))

kızlar cildinde sivilce ya da küçük kabarcıklar olan var mı?? pürüzsüzdü benim şimdi minik minik kabarcıklar oldu alnımda özellkle neden oluyor bunlar acaba?

Benimde çenemde bir sürü sivilce var. Bazen canavar sivilce diyorum o kadar büyük oluyor ki :)

ben çok kötüyüm çok fena hasta oldum.griptende öte bişey bu.heryerim ağrıyor başımı bile zor kaldırıyorum.mide bulantısı olmazsa olmazım oldu zaten.bugün 2 şişe serum yedim yinede düzelemedim.bi hamilenin başına gelebilecek en kötü şey hasta olmakmış bunu anladım...

kızlar bugün kontrole gittik ya hani bebek 7 haftalık diğer muayene randevusunu 3 hafta sonraya verdi aklıma takılan şu bana tahlil vs. demedi sze drlar şimdiden bi takım tahlillerr verdimmi yapılması gerrekenleri

Son düzenleme:
malesef bunlae hamileleiğin cilveleri canım napalım sivilceler de katlanacağız çatlaklara da

adet olmadığımız için vücut bize posta koyuyo diyorum ben sivilceler için:)) bu arada çatlaklara tatlı badem yağı sürülmeli her gün şimdiden göğüsler dahil... ki onlarda aldı başını gitti 2 beden büyüdüler benim.. ve şu göğüs ucu için kremler var onlarda gerekli eğer göğüs ucu çıkmazsa emzirme kabusa dönüşüyo komşumdan biliyorum bebek tutamadı sağdı hep parçalandı yara oldu kanadı şiştiler falan bebek tutmaya başaldığındaki ızdırabı hele çok fena gözünden yaş aka aka em annem diyodu... o yüzden bunlara en erken ne zaman başlanırsa okadar ii... sadece gebelik süreci takip ediliyo ama anneyi doğum sonrasına hazırlamada önemli bununla ilgili kimse bişey yapmıyo gördüğüm kadarıyla etrafımda...

ben astım bronşitli biri olarak ilaçsın 1,5 hafatada zor atlattım allah yardımcın olsun... bir an önce geçsin inşallah:))

kızlar bugün kontrole gittik ya hani bebek 7 haftalık diğer muayene randevusunu 3 hafta sonraya verdi aklıma takılan şu bana tahlil vs. demedi sze drlar şimdiden bi takım tahlillerr verdimmi yapılması gerrekenleri

Merhaba boncuk bende 7+3 de tup bebek Dr'a gittim kalbini dinledik. 15 gun sonra istediğin Dr'a gidebilirsin dedi. Bana da o zaman hiç kan tahlili falan yaptırmadı. Herhalde bir sonrakinde yapılacak.

Merhaba boncuk bende 7+3 de tup bebek Dr'a gittim kalbini dinledik. 15 gun sonra istediğin Dr'a gidebilirsin dedi. Bana da o zaman hiç kan tahlili falan yaptırmadı. Herhalde bir sonrakinde yapılacak.

canım bende tüp bebek dr una gidiyorrrum fakat bana istediğin dr a gidebilirrsin demedi ama zaten artık gitmeyide düşünmüyorum mmuayenesi çok pahalı 120 tl ...başka dr araştırıam belki bu sefer ki dr yaptırabilir...

Bana öyle dedi canım. Ama kararsızım, Dr araştırıyorum. Bizim ki de aynı fiyatti. Simdi bakalım artık iyi bir Dr bulayım. Haftaya gideceğim kısmetse belki de tupculer mi böyle uyguluyor. Kimine aynı gun testleri de yaptırıp 1 ay yada 45 gun sonra gel diyorlar. Bizimkiler para kazansın diye mı önce kalbe bakıyor. Sonra test yaptırıyorlar. Bilemedim ki.

kesinlikle aynı fikideyim o kadar para veriyoruz çokta iç açıı bilgiler alammıyorruz kafffamızda hep soru işaretleri oluyo:26:

aaa memnun oldum cnm,manisadan kimse yok diyodum ben de...

Canım ben merkezde değilim, turgutludayım,burda devlet hastanesine gidlyorum.. Murat bey'e... Ama manisa da da dr. Arastırıyorum... Sen kime gidlyosun?

Anladım canım..ben doğumevinde Semih beye gidiyorum tavsiye üzerine.daha bi kez gittim haftaya tekrar gidicem.ama iyi birine benziyor gerçekten...

kesinlikle aynı fikideyim o kadar para veriyoruz çokta iç açıı bilgiler alammıyorruz kafffamızda hep soru işaretleri oluyo:26:

Aynen. Bu arada vitamin falan verdi mı dr'un sana? Ben folic asit kullanıyorum sadece. Henüz vitamin yada Demir hapı falan vermedi. Birde ecopirin. Günde bir de crinone jel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…