canım yazmıştım kürtajdan sonra yaptırdım ben incelemeyi kürtajda aldıkları bebeği incelediler.....
bendede yasak var canım ASKER ARKADAŞIM o benim artık
hahah bana yasak konmadı ama bişey olur diye cesaret edemiyoruz:) ölümüne kankayız:))
hahah bana yasak konmadı ama bişey olur diye cesaret edemiyoruz:) ölümüne kankayız:))
Burada bir sessizlik var bugün ya herkes yetenek sizsinizi izliyor yada topiğin baya kızı olacakAma bu yıl erkek yılıymış yaklaşık 4 ila 6 hafta içinde bebişlerimizin cinsiyetini öğreneceğiz.............:18:..............Benim haftaya randevu var salı 11+1 oluyor öğrenirmiyim ki
Burada bir sessizlik var bugün ya herkes yetenek sizsinizi izliyor yada topiğin baya kızı olacakAma bu yıl erkek yılıymış yaklaşık 4 ila 6 hafta içinde bebişlerimizin cinsiyetini öğreneceğiz.............:18:..............Benim haftaya randevu var salı 11+1 oluyor öğrenirmiyim ki
ben de yetenek sizsinizi izliyorum bi yandan :) kaçıncı haftalarda belli oluyor ki cinsiyetler.kız erkek hiç farketmez benim için ama insan yine de merak ediyor.Bakalım topikte kaç kız kaç erkek olacak :)
inşallah gözükür ben kendiminkini erkek hissediyorum ama günlerdir gördüğüm rüyalar kıza işaret işin içinden çıkamadım
hazırlık yapıcazya ondan cinsiyet merakı:) yoksa başka neden öğrenelimki dimi :) tamamen hazırlık amaçlı meraktan çatladığımızdan değilbu arada ben şimdiden ıslak mendil falan depolamak istiyorum arada markete gidince bir iki tane almak lazım... malum bebek ürünleri pahalı :))hatta bir arkadşımız bebek doğun ca bebek bez fiyatlarından nasıl canı yandıysa hediye getirmeyin öle zıbın falan bez getirin diyodu:)) bunu söleyende baba:))
inşallah gözükür ben kendiminkini erkek hissediyorum ama günlerdir gördüğüm rüyalar kıza işaret işin içinden çıkamadım
Bende kız istiyordum ilk kaybettiğim kız dı onu 12. haftada öğrenmiştim Bir arkadaşımdan öğrendiğim değişik bir takvim var.(baktıklarımızın %90 ı doğru çıktı) Onda benim 3 yıl kız 1 yıl erkek ve bu yıl erkeğe geliyor :)
bugün çok komik bişey oldu :)) doktordan geldim arkadaşıma uğradım 2,5 yaşında dünya tatlısı ve fırlaması oğlu var çağan dedim bak bebeğe dedimm aaaaaa ervaya benziyoooo dedii :))) ay ne güldüm sonra dururmuyum çağannn dedim peki kızmı erkekmii pek erkekleri sevmez kendisi hayırr erkek değilllll.. dedi kızları sıkıştırmaya başladıda şimdiden tercihimiz kız yani:)))
benim de bugün kuzenler vardı misafirim.kuzenimin oğlu var kreşe gidiyor.kuzenim sordu,oğlum ablanın da bebeği olacak adı ne olsun dedi.kız mı olsun erkek mi olsun diye sormadı ama.Derin olsun diyor.artık benim bebek kız mı olacak bilemiyorum.Ama derin ismini falan da sevmem ha :)
iyiakşamlar ekim anneleri rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benide aranıza alırsanız sevinirim :)
ya yazmayı unutmuşum ervaya benziyo derken ultrason resmine bakıyodu:))
hoş geldinn
iyiakşamlar ekim anneleri rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benide aranıza alırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?