2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hahah bana yasak konmadı ama bişey olur diye cesaret edemiyoruz:) ölümüne kankayız:))

doktor bana,her iki gidişimde de ilişki yasak değil dedi ama eşim yasak koydu.benim aklıma sığmaz o,çocuğa bişey olur diyor.doktor yasak değil dedi istediğin zaman söyle bak diyorum,yanaşmıyor hiç.zaten normalde de isteksizdi, iyice ev arkadaşı olduk biz de

Burada bir sessizlik var bugün ya herkes yetenek sizsinizi izliyor yada topiğin baya kızı olacak Ama bu yıl erkek yılıymış yaklaşık 4 ila 6 hafta içinde bebişlerimizin cinsiyetini öğreneceğiz.............:18:..............Benim haftaya randevu var salı 11+1 oluyor öğrenirmiyim ki

ben de yetenek sizsinizi izliyorum bi yandan :) kaçıncı haftalarda belli oluyor ki cinsiyetler.kız erkek hiç farketmez benim için ama insan yine de merak ediyor.Bakalım topikte kaç kız kaç erkek olacak :)

inşallah gözükür ben kendiminkini erkek hissediyorum ama günlerdir gördüğüm rüyalar kıza işaret işin içinden çıkamadım

ben de yetenek sizsinizi izliyorum bi yandan :) kaçıncı haftalarda belli oluyor ki cinsiyetler.kız erkek hiç farketmez benim için ama insan yine de merak ediyor.Bakalım topikte kaç kız kaç erkek olacak :)

hazırlık yapıcazya ondan cinsiyet merakı:) yoksa başka neden öğrenelimki dimi :) tamamen hazırlık amaçlı meraktan çatladığımızdan değil bu arada ben şimdiden ıslak mendil falan depolamak istiyorum arada markete gidince bir iki tane almak lazım... malum bebek ürünleri pahalı :))hatta bir arkadşımız bebek doğunca bebek bez fiyatlarından nasıl canı yandıysa hediye getirmeyin öle zıbın falan bez getirin diyodu:)) bunu söleyende baba:))

inşallah gözükür ben kendiminkini erkek hissediyorum ama günlerdir gördüğüm rüyalar kıza işaret işin içinden çıkamadım

bugün çok komik bişey oldu :)) doktordan geldim arkadaşıma uğradım 2,5 yaşında dünya tatlısı ve fırlaması oğlu var çağan dedim bak bebeğe dedimm aaaaaa ervaya benziyoooo dedii :))) ay ne güldüm sonra dururmuyum çağannn dedim peki kızmı erkekmii pek erkekleri sevmez kendisi hayırr erkek değilllll.. dedi kızları sıkıştırmaya başladıda şimdiden tercihimiz kız yani:)))

öyle tabi ki başka neden olsun :) aslında iyi fikirmiş ha,biz de eşe dosta diyelim şimdiden,hediye olarak bez getirsinler

Bende kız istiyordum ilk kaybettiğim kız dı onu 12. haftada öğrenmiştim Bir arkadaşımdan öğrendiğim değişik bir takvim var.(baktıklarımızın %90 ı doğru çıktı) Onda benim 3 yıl kız 1 yıl erkek ve bu yıl erkeğe geliyor :)

ben çıkıyorum herkese hayırlı geceleeerrrr kendinize ve göbüşlerinizdeki yaramazlara iyi bakın

yaa bizede söle o takvimii:) çin mi rusmu:)) öle takvimler varya:)

benim de bugün kuzenler vardı misafirim.kuzenimin oğlu var kreşe gidiyor.kuzenim sordu,oğlum ablanın da bebeği olacak adı ne olsun dedi.kız mı olsun erkek mi olsun diye sormadı ama.Derin olsun diyor.artık benim bebek kız mı olacak bilemiyorum.Ama derin ismini falan da sevmem ha :)

iyiakşamlar ekim anneleri rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benide aranıza alırsanız sevinirim :)

ya yazmayı unutmuşum ervaya benziyo derken ultrason resmine bakıyodu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…