Aynen. Bu arada vitamin falan verdi mı dr'un sana? Ben folic asit kullanıyorum sadece. Henüz vitamin yada Demir hapı falan vermedi. Birde ecopirin. Günde bir de crinone jel.
kızlar bugün kontrole gittik ya hani bebek 7 haftalık diğer muayene randevusunu 3 hafta sonraya verdi aklıma takılan şu bana tahlil vs. demedi sze drlar şimdiden bi takım tahlillerr verdimmi yapılması gerrekenleri
Aynen. Bu arada vitamin falan verdi mı dr'un sana? Ben folic asit kullanıyorum sadece. Henüz vitamin yada Demir hapı falan vermedi. Birde ecopirin. Günde bir de crinone jel.
canlar merhaba haber vermek içn girdim..
dün kürtaj oldum arkadaşlar malesef bebeğimi aldılar artk aranızda olamıcam
R abbim meleklerinizi hayırlı evlat etsin sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize
muhtemelen geç bir döllenme vardır çünkü benim sat da 14 ocak.Bana bir cevap veren yok mu acep ?? merak içerisindeyim.....geçtiğimiz salı günü beta hcg 114 çıktı. doktor çok yeni bi gebelik dedi. sat 14 ocak sizce geç döllenmeden dolayı mı böyle dedi doktor????
genetik inceleme hangi ayda yapılıyor?amniyosentesin erken yapılanı plesentadan kan alınıyor bebekte kromazamal bozuklu varmı ona bakılıyor sadece down değil diğerleride.......
Benim 3 gebeliğimde bebeğe genetik inceleme yaptırttık doktor yapısal bozuklukları olan bir çocukmuş iyiki düşmüş bu rahatsızlık ne anneden ne babadan kaynaklanır düşükleirn %90 bu sebepten dolayı olur demişti Oyüzden biraz düşünmem CVS i
arkadaşlar geç döllenme olduğunu öğrenip satı değiştirilenler varmı ya takmıyorum ama işte yinede bir hafta geriye alınması normaldir dimi yani 9+1 ken 8+2 çıktı kafamı ister istemez kurcaladı
Ya benim sonum ne olacak cok merak ediyorum... Deli gibi acıkıyorum, acıktığımda da hemen yemezsem ağlayacak duruma geliyorum,sinirlerim inanılmaz bozuluyo... Benim karnımda obur bi canavar var galiba...
kizlar cok kotuyum yaa kanamam var doktor yapacak bise yok sagliksizsa dusecektir dedi moral sifir kac gundur agla agla beterim çıkmazda gibiyim şaşirdim kaldim gece uykudan icim yanarak kalkiyorum yüregim sıkışıyor bukadar ugraştan sonra kaybetmek istemiyoru herkes neden cocuk yapmiyorsun bilmem ne sorular bi mucize olarak oldu tedaviyi artık birakiyorum dayanamiyordum surekli ilaç doktor her ay hamile gibi hissedip sonra bir hayal kirikligi daha ve artik aglamaktan bitap sekilde tedaviyi birakacam dedim doktoruma oda sen bilirsin dinlen dedi vee mucizze geldi simdi gidiyor allah im ne olur gitmesin hergun karnimi sevdim birakma beni diye esim agliyor bana gostermeden ama ben anliyorum gozler kipkirmizi allah im sabir ver diyorum ama dayanamiyorum kesilsin kanamam artik belim karnim cok agriyor zaten gelismemisti ama umutla bekledim icim yaniyorr kor gibi allah im kimseye yasatmasin bu durumu
ya kızlar moralim çok bozuk bugün misafirliğe gittik görümceme evleri sobalı oğlum sobayı bilmediği için iki elini birden yaktı avuç içini.yaa sobayı kıracaktım nerdeyse.çok kötü oldum.2 saat ağladı.ağrı kesici merhem felan derken yanması geçti ama parmakları su toplamış.elleri havada geziyor.canım benim yaaa.oturdum hüngür hüngür ağladım yaa.sonra eşim geldi eve parmağı sargılı noldu dedim oda parmağının etini kesmiş resmen koparmış atmış etini.çok derindi.hangisine üzülüm ben yaaa.buarada eşimde çok feci hasta.benim midem zaten iflas etmiş durumda ben ne yapayım şimdi yaa
göbeğim hiç yoktu benim şimdi maşallahı var anlayamadım birden nasıl böyle oldu.
normal doğum için iç bacak kaslarının alt karın kaslarının güçlü olması gerekiyormuş. acaba hamilelik süresinde bacakları kolları karnı kaslandırmak mümkün olur mu ki?? plates yüzme vs ile. şallı'nın cd sine baktım hamilelik için olan eskiden yapmayanlar yapmasın diyor. kafam karıştı. spor yapan var mı ki.
Kizlar beta hcg niz kac cikti sizin benim cok yuksek bu yuzden endiseliyim.gecen sene mol gebelik yuzunden kurtaj oldum tekrar ayni sey olacak diye korkuyorum.131 bin benim7.haftaya yeni girdim
bak bunu bilmiyorsum baktığın iyi oldu. drlarıma bir sorayım.slm ekim anneleri.çoğumuzun doğumunun kurban bayramına denk geldiğini biliyormusunuz.oğlum 6gun önce doğmuştu.eğer bu hamileliğimdede öyle olursa dilerimki olmaz tamda bayrama denk geliyo.ve ben endişelenmeye başladım.muhtemelen doktorum olmayacak ebelerde biyere kadar oyyyy oyyyy.:26:
çok geçmiş olsun, iyi haberlerle inşallah...cevap için çok teşekkür ederim .ne yazık ki cuma günü korkunç bulantılarla uyandım gece yarısı kustum ve ağzımdan kan geldi acile gitsem de nedenini bulamadılar...bugün doktoruma gidip bebişimi tekrar kontrol ettiricem benim için dua edin
başka bir dr a da gitsen? kiminin aleti millattan önceden kalma olduğundan göremiyorarkadaşlar kontrolden geldim bebk yok hala vajinal ultrasonda baktı görünmüyo
tekrar ka ve idrar testi verdim yıkıldım resmn
aynen canım ya cok zor oluyo.. bazen evden getiriyorum soğuk olarak da yiyebileceğim şeyler olursa.. ısıtma gibi bi imkanım da yok..
evden getiremezsem de dışarıda çorba içiyorum peynir simit galeta falan arada onları yiyorum.. dışarıda etli şeyleri artık hiç yiyesim gelmiyor zaten pek sevmezdim... kısacası gercekten zor oluyo öğlen yemeğini halletmek..
kızlar cildinde sivilce ya da küçük kabarcıklar olan var mı?? pürüzsüzdü benim şimdi minik minik kabarcıklar oldu alnımda özellkle neden oluyor bunlar acaba?
elevit falan içiyorsan da ondandır. su içmeye çalış ama. hiç değilse içine biraz aroma koyarak dene. karanfil atabilirsin mesela. ya da migroslarda aromalar var sıvı. vanilya, limon falan onlardan da olur dışarda olursan. bi de ılık su çok daha kolay içiliyor.Bende akıntı değil de idrarımın rengi çok koyu sarı.çok su içemiyorum ondan olabilir mi.
ben kilo almak bir yana 1 kilo vermişim..bulantım kusmam falan da yok aslında ama iştahsızlık var..mecbur kalmasam tüm günü yemeksiz geçirebilirim..
,kızlar bugün kontrole gittik ya hani bebek 7 haftalık diğer muayene randevusunu 3 hafta sonraya verdi aklıma takılan şu bana tahlil vs. demedi sze drlar şimdiden bi takım tahlillerr verdimmi yapılması gerrekenleri
bizi 4 hafta sonra çağırdı cnm bu hafta içi de rutin gebelik kan tahlihlerini verdi onları yaptırıcam doktorunu arayabiliyosan sor ya da sağlık ocağında da yapıyolarmış sanırım bu testleri bu haftalarda yaptırman lazım çünkü 11-12. haftalarda ikili test yapılıyo
aynı şekilde anımmm jel ocopirin ve folik asit fakat jeli elindeki kutunu bitir kes artık kullanma dedi çok sevindim jel kullanmaktan gına geldi..
bildiğim kadarıyla demir hapına daha var 3.aydan sonra veriliyor :26:
Bende jeli kullanmaktan sıkıldım ama bana devam dedi. Ama benim bir kere kanamam oldu, belki de ondan demistir devam diye.
Piskolata dedigin gibi sanırım daha sonra gerekiyor. Ama benim eskiden demirim hep eksik cıkardı o yuzden endiseliyim hani rezervleri doldurmak gerekir mi diye.
sağlık ocağına gidip direk yaptıabiliyormuyuşuz bu testleri yoksa dr mu yönlendiriyor...
meraba kızlar bebişimizi gördük kalbi pıt pıt atıyordu fakat duyamadık ultrason sesi dışarıya veremmedi ..çok şükür yaa bebğin boyu ve haftasını ölçtü tam 7 haftalık..benim dr um bugün ülke tv de sağlıcakla programındaydı belki izlemişsinizdirr
canım ya ben 6 haftalığım bugün sadece keseyi gördük kalp atısı filan görmedik normaldir dimi bu
sanırım yapıyolar ben de kesin bilmiyorum zaten gidip sağlık ocağına bildirmen gerekiyo hamileyim diye onlar söylerler ben de gitmedim henüz
normal cnm mmerak etme ...kalp atışlarrı 7.ve8.haftalada duyuluyo...
genetik inceleme hangi ayda yapılıyor?
Kızlar size doktorunuz ilişki yasak dedimi.ben ısrarla yapmamda gereken birşey var mi diye sordum.yok dedi hep.ama açık açık soramadım.
mrb kızlar biraz önce ultrason kağıdını incelerken birşey dikkatimi çekti ben 7+4de girmiştim ultrasona ama ultrason kağıdında 7 hafta 1günlük tdt.ye de 17ekim diyor doktor da 7-8haftalık demişti bebeğim 3gün geriden mi geliyo acaba dr. bişey demedi ama ult.kağıdı onu gösteriyo
bazen beişler bir kaç gün geriden gelip sonra diğerlerini yakalıyorlarmış benim kalp atışları için gittiğimde 6+3 düm 5+6 gözükmüştü en son kinde normaldi seninki de öyle olur takılacak bişi değil yani......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?