2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aynen. Bu arada vitamin falan verdi mı dr'un sana? Ben folic asit kullanıyorum sadece. Henüz vitamin yada Demir hapı falan vermedi. Birde ecopirin. Günde bir de crinone jel.

bildiğim kadarıyla demir hapına daha var 3.aydan sonra veriliyor :26:

kızlar bugün kontrole gittik ya hani bebek 7 haftalık diğer muayene randevusunu 3 hafta sonraya verdi aklıma takılan şu bana tahlil vs. demedi sze drlar şimdiden bi takım tahlillerr verdimmi yapılması gerrekenleri

bizi 4 hafta sonra çağırdı cnm bu hafta içi de rutin gebelik kan tahlihlerini verdi onları yaptırıcam doktorunu arayabiliyosan sor ya da sağlık ocağında da yapıyolarmış sanırım bu testleri bu haftalarda yaptırman lazım çünkü 11-12. haftalarda ikili test yapılıyo

Meleğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür
1 ay sonraya gün verdi doktor ama 10 gün içinde kontrol hakkım var haftaya tekrar gidicem

iyi akşamlar kızlarrr
mide bulantısını biraz rahatlatacak bişey buldum
kabak çekirdegi... bol bol yiyiiinn

iyi akşamlar hanımlar,

bizim de randevumuz çarşamba günü . artık bian önce gelsin istiyorum carsamba gununu.
kendimi endişeden alamıyorum.aslında bebeğimi içimde hissediyorum ama ya göremessek diye ya kalbi atmıyosa diye düşünmekten alamıyorum kendimi.başka şeylerle vakit geçiriyorum düşünmemek içinç

dün gece de rüyamda o kadar güzel bir kız bebek gördümki size anlatamam.benim bebeğimmiş emziyordum.çok gerçekçiydi ya
allahım hayırlara vesile et nolur.

Aynen. Bu arada vitamin falan verdi mı dr'un sana? Ben folic asit kullanıyorum sadece. Henüz vitamin yada Demir hapı falan vermedi. Birde ecopirin. Günde bir de crinone jel.

aynı şekilde anımmm jel ocopirin ve folik asit fakat jeli elindeki kutunu bitir kes artık kullanma dedi çok sevindim jel kullanmaktan gına geldi..

Benim dr haftada bir ilişkiye girebilirsiniz dedi. Ama mutlaka p. olmalı ki herhangi bir enfeksiyon kapmayasın dedi.
Onun dışında sola doğru yat dedi ki hiç beceremiyorum :S niyeyse adam dedikten beri sanki hep sağa yatasım var. rahat kan dolaşımı içinmiş bu arada.

Caım benim Allah sabrını versin inşallah tez zamanda yerini daha sağlıklı bir bebekle doldurur Rabbim.

Bana bir cevap veren yok mu acep ?? merak içerisindeyim.....geçtiğimiz salı günü beta hcg 114 çıktı. doktor çok yeni bi gebelik dedi. sat 14 ocak sizce geç döllenmeden dolayı mı böyle dedi doktor????
muhtemelen geç bir döllenme vardır çünkü benim sat da 14 ocak.

genetik inceleme hangi ayda yapılıyor?

arkadaşlar geç döllenme olduğunu öğrenip satı değiştirilenler varmı ya takmıyorum ama işte yinede bir hafta geriye alınması normaldir dimi yani 9+1 ken 8+2 çıktı kafamı ister istemez kurcaladı

tecrubelilerden ve drlardan duyduğumuz her halikarda kendi tarihlerini yakalıyorlarmış. Ben 3 farklı dra gittim. hiçbiri ne boyunu ne haftalığını söylemedi. ha söylememesi de işime geldi doğrusu. çünkü gördüğüm genelde stres olunuyor.

Ya benim sonum ne olacak cok merak ediyorum... Deli gibi acıkıyorum, acıktığımda da hemen yemezsem ağlayacak duruma geliyorum,sinirlerim inanılmaz bozuluyo... Benim karnımda obur bi canavar var galiba...

ben de ben deeee. acıkınca sanli midemde bir hortum dolanıyor böyle o hortum mide duvarlarımdaki artıkları tırtıklıyor gibi :))
ama iştah yok :S

Allahım evladını sana bağışlasın cnm. Pozitif düşün bak zaten mucizesini göstermiş sana. Beklemediğin bir anda vermiş. Sadece dua et. kendini kasma. çocuğu düşünme tv seyret oyalan. ben başka şeylerle oyalanınca çok daha mutlu oluyorum.

kıyamam ya çok üzüldüm. çok geçmiş olsun prensimize.

ben hamile kaldığımı öğrendiğimde spor salonuna gidiyordum ve baya da ciddi spor yapıyordum. günde 2 saate yakın. sonra hem uykudan, uyuşukluktan, korkudan ve tedbirden spor salonunu bıraktım. ki zaten karnıma bir simit bağlanmış gibiydi hareket etmekte zorlanıyordum. geçen hafta eve koşubandı aldım. normalde 6 hızda yürüyen ben şimdi en fazla 3.6 hızda yürüyorum. günde 20 dk yürümeye çalışıyorum çünkü dr uyu ama hareketsi de kalma dedi.

Kizlar beta hcg niz kac cikti sizin benim cok yuksek bu yuzden endiseliyim.gecen sene mol gebelik yuzunden kurtaj oldum tekrar ayni sey olacak diye korkuyorum.131 bin benim7.haftaya yeni girdim

valla keseyi gördükten sonra bir daha dr bana betahcg yaptırtmadı. sen neden keseye kalp atışına baktırmıyorsun? belki de ikizdir. betahcg ikizlerde daha yüksek oluyormuş.

bak bunu bilmiyorsum baktığın iyi oldu. drlarıma bir sorayım.

çok geçmiş olsun, iyi haberlerle inşallah...

arkadaşlar kontrolden geldim bebk yok hala vajinal ultrasonda baktı görünmüyo
tekrar ka ve idrar testi verdim yıkıldım resmn
başka bir dr a da gitsen? kiminin aleti millattan önceden kalma olduğundan göremiyor

Bu aylarda zaten dışardan etli yemek uygun değil. şu elektrikli rek gözlü ocaklardan olsa. sefer tasını direkt üzerine koyup ısıtsan mesela???

kızlar cildinde sivilce ya da küçük kabarcıklar olan var mı?? pürüzsüzdü benim şimdi minik minik kabarcıklar oldu alnımda özellkle neden oluyor bunlar acaba?

Ohooooooooooooo benim cildimi tanımaz olmuştum neyseki şimdi biraz geçti. oluyor oluyor...

Bende akıntı değil de idrarımın rengi çok koyu sarı.çok su içemiyorum ondan olabilir mi.
elevit falan içiyorsan da ondandır. su içmeye çalış ama. hiç değilse içine biraz aroma koyarak dene. karanfil atabilirsin mesela. ya da migroslarda aromalar var sıvı. vanilya, limon falan onlardan da olur dışarda olursan. bi de ılık su çok daha kolay içiliyor.

ben kilo almak bir yana 1 kilo vermişim..bulantım kusmam falan da yok aslında ama iştahsızlık var..mecbur kalmasam tüm günü yemeksiz geçirebilirim..

aynen ama o mide kazıntısı olmasa yemicem de o mide kazıntısı çok kötü. açım ama canım hiç birşey istemiyor :S

kızlar bugün kontrole gittik ya hani bebek 7 haftalık diğer muayene randevusunu 3 hafta sonraya verdi aklıma takılan şu bana tahlil vs. demedi sze drlar şimdiden bi takım tahlillerr verdimmi yapılması gerrekenleri
,
Benim drlar da normalde istemiyordu ama ben tiroid hastası olduğumdan elimde dosyamla geziyorum :)
en güzeli sağlık ocağına git. hem bi çok testi yapıyorlar hem para vermiyorsun. sonuçları al dosyala. ilerde lazım olur. dr özele falan gidersen tekrardan bunlara çok para vermezsin.

oh be sonunda tüm mesajları okuyabildim. 3 günde yığılmış yaws :S

sağlık ocağına gidip direk yaptıabiliyormuyuşuz bu testleri yoksa dr mu yönlendiriyor...

aynı şekilde anımmm jel ocopirin ve folik asit fakat jeli elindeki kutunu bitir kes artık kullanma dedi çok sevindim jel kullanmaktan gına geldi..

Bende jeli kullanmaktan sıkıldım ama bana devam dedi. Ama benim bir kere kanamam oldu, belki de ondan demistir devam diye.

bildiğim kadarıyla demir hapına daha var 3.aydan sonra veriliyor :26:

Piskolata dedigin gibi sanırım daha sonra gerekiyor. Ama benim eskiden demirim hep eksik cıkardı o yuzden endiseliyim hani rezervleri doldurmak gerekir mi diye.

demir eksikliği bendede var ben şimdiden doğal yiyeceklerde arıyorumm demiri harnut pekmmezi,kuru üzüm,ve bol bol meyve artı bol su

canım ya ben 6 haftalığım bugün sadece keseyi gördük kalp atısı filan görmedik normaldir dimi bu

öncelikle herkese hayırlı akşamlar baya yeni güzel haberler var kötü haberlerde var hepimiz için hayırlısı demekten başka çare yok bizler ve bebklerimiz için hayırlısı neyse o olsun

genetik inceleme hangi ayda yapılıyor?

canım yazmıştım kürtajdan sonra yaptırdım ben incelemeyi kürtajda aldıkları bebeği incelediler.....

Kızlar size doktorunuz ilişki yasak dedimi.ben ısrarla yapmamda gereken birşey var mi diye sordum.yok dedi hep.ama açık açık soramadım.

bendede yasak var canım ASKER ARKADAŞIM o benim artık

mrb kızlar biraz önce ultrason kağıdını incelerken birşey dikkatimi çekti ben 7+4de girmiştim ultrasona ama ultrason kağıdında 7 hafta 1günlük tdt.ye de 17ekim diyor doktor da 7-8haftalık demişti bebeğim 3gün geriden mi geliyo acaba dr. bişey demedi ama ult.kağıdı onu gösteriyo

bazen beişler bir kaç gün geriden gelip sonra diğerlerini yakalıyorlarmış benim kalp atışları için gittiğimde 6+3 düm 5+6 gözükmüştü en son kinde normaldi seninki de öyle olur takılacak bişi değil yani......

pek takılmadım da bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…