2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yaa bizede söle o takvimii:) çin mi rusmu:)) öle takvimler varya:)

valla çin mi rus mu bilmiyorum ki kendi doğum yılına sürekli 4 ekliyorsun eşinin kine de aynı onun gibi birşey işte matematikten hatırlarsan modüler aritmatik mod 4 de bakıyorsun
örneğn (öğretmenlik damarım mı kabar dı ne )

12.12.1984 -88-92-96-00-04-08-12-16 erkek olsun

6.6.1987 -91-95-99-03-07-11-15 kadın

12. 12.2012 den 6.6.2015 e kadar erkek çıkıyor 6.6.2015 den 12.12.2016 ya kadar kız oluyor diye birşey

Hani derler ya fala inanma falsız kalma öyle birşey (bebeği anne karnına yerleştiren melek bile bilmezmiş cinsiyetini bizim ki eğlence bakmak istersen öyle şekerim )

kızlarrr bende dün rüyamda kız bebek emziriyordum çok güzeldi yüzüüüü

hee evet onu biliyorum ama benim bildiğim şu erkeklerin kanı 4 yılda bir yenileniyor kadınların 3 yılda bir yaşına bölüyosun sonra kimin doğum günü yakınsa yani yeni yenilenen kan kiminse cinsiyet ondan oluyo ama bu kesin değil kan verme vs. faktörlerde etkileyebiliyomuş bu durumu hatta ben hesaplamıştım eşimle benim aynı yıla denk geliyo:)) doğum günümüz arasın 21 gün var nasıl denk getiricez falan diyoduk espiri yapıyoduk ortada kalırsa allah korusun ne olcak cinsiyeti falan geyiklerde cabası:))

öyle tabi ki başka neden olsun :) aslında iyi fikirmiş ha,biz de eşe dosta diyelim şimdiden,hediye olarak bez getirsinler

Ben neye yanacağımı bilemedim ki sadece doktor 10.000 tl tutuyor şimdiye kadar bir sıfır araba parası harcamıştım biraz daha ekleyecez bez gözüme gözükmez oldu artık Artık sağlıkla alayımda kucağıma şey yapsın artık babasıyla annesinin parasına

işte bende benim oğlan zor diyordum gelmez derken baktım dek gelmiş:)) Ama oğlan olursa kayınvalideme çok güleceğim kendinin 3 tane erkek eltimin 2 tane erkek kadın kız çocuk bekliyor öyle ilk bebişde dr. amniyosentez yapacak. bu bende geleceğim dedi iyi gel dedik.Dr amniyoya başladı bu durdu şey dedi ultrasyonada bakılıyor ya bir yandan kız dimi eminsiniz dr.a baktım çıldırmış kovdu kayınvalideyi odadan bana da durmuş allah sabır versin sana diyor

hey allahım ya dururmun ciddiyetinde değil bunlar yaa.. ya gerçekten anlamıyolar yada gerçekten safa yatıyolar....allah sabır versinnn cümlemize aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................

iyi geceler ekim anneleri eşimde bende rüyamda kız bebek gördük :)))) hayırlısı tabiki ne gelirse gelsin sağlıcakla gelsin de neyse bugünde bu kadar yetti iyi geceler hepinize sizde yormayın meleklerinizi yatın :)

Son düzenleme:
slm kızlar ben de ekim annesiyim aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz güzel bir hamilelik dönemi geçiririz. bebişlerimizi inş sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız.

vala arkadaşım doğru yaa.benim oğlumda sadece 2 ay tek anne sütü aldı 2 aydan sonra anne sütü+mama takviyeli gittik.6.ayda komple anne sütünü bıraktı sıpa.vee mamaya verdiğimiz para okadar fazla olunca tabii bende herkese mama getirin dedim.hatta şu cocuğun dişi biranönce çıksada diş hediği hediyesi herkesten mama istesem diyordum ki benim oğlanın dişi 10 aylıkken çıktı:S

maşallah, ne çok yazmışsınız, oku oku bitmediler
arkadaşlar, idrar yollarınızdan sıkıntı yaşamamak için bol su içmeye çalışın. benim de midem çok bulandığı için fazla içemiyordum ama hemen sıkıntı başladı, suyu artırdım, geçti kendiliğinden. suya dikkat edin o yüzden.

küçük farklılıklar olabiliyor, önemli değil. bende 2 haftaya yakın fark çıkmıştı. dr olumsuz birşey demedi yine.

inşallah gözükür ben kendiminkini erkek hissediyorum ama günlerdir gördüğüm rüyalar kıza işaret işin içinden çıkamadım

rüyalar ters çıkar derler hamilelerde. bakalım hangisi olur. ben henüz bebekle ilgili rüya görmedim. reglim geçmeden bir tane görmüştüm sadece. onu da çok hatırlamıyorum.

kızlar bugün kontrole gittik ya hani bebek 7 haftalık diğer muayene randevusunu 3 hafta sonraya verdi aklıma takılan şu bana tahlil vs. demedi sze drlar şimdiden bi takım tahlillerr verdimmi yapılması gerrekenleri

canım, önemli bir sağlık problemin yoksa tekrar istemiyorlar. benim tsh ve şeker problemim var, onun tahlillerini yeniletiyor sadece. ilaç dozlarını ayarlamak için zorunlu bunlar bende.

kızlar cildinde sivilce ya da küçük kabarcıklar olan var mı?? pürüzsüzdü benim şimdi minik minik kabarcıklar oldu alnımda özellkle neden oluyor bunlar acaba?

normalde cilt problemi yaşamam ama şu an bir sürü sivilcem var. hormonal olarak değişim oluyor. normal. kiminde çok güzelleşir cilt, kiminde de bozuluyor. inş daha kötü olmaz

canım, benim özelde gittiğim dr um da öyleydi. bilinen bir dr üstelik. tıbben ilk üç ay yüksek riskli olduğu için, onu atlattıktan sonra daha bir gebesin onların gözünde. sağlıksızsa zaten gider, düşüncesindeler. devletteki dr um, özeldeki dr umdan çok daha ilgili ve olumlu konuşan biri. bence özel devlet değil de, dr un kendisiyle ilgili bunlar.

kızlar sizin de akıntı oluyo mu benm ozellikle koyu kıvamlı ve bazen acık teşil renkte oluyo acaba normal mi

dr a gidene kadar bol su iç lütfen, dr a gittiğinde durumdan bahset. renksiz-beyaz akıntılarda sorun yok diye biliyorum. diğerlerini de dr daha iyi değerlendirir.
gebelikte akıntıların arttığı bilinen bir gerçek, pek endişelenme ama dr a bahset canım.

Bende akıntı değil de idrarımın rengi çok koyu sarı.çok su içemiyorum ondan olabilir mi.

su iç, tabii ki ondandır canım. gebelik enfeksiyon riskini çok artırıyor. su içerek korumaya al. miden bulanıyorsa yudum yudum iç.

arkadaşlar, ben modlara daha önce face grupları konusu açıldığında sormuştum. burada konuşmak yasak'mış.
o yüzden ilgilenen arkadaşımızın kendisiyle özel mesajla iletişime geçin. boşuna ceza almayın bu yüzden.

Son düzenleme:

anladım canım saol ilgin için .ilk gittiğimde soylemiştim enfeksiyon var az miktarda dedi başka da bişey demedi.. haa bide bol su iç dedi. onu da yapıyorum zaten .cuma gidicem yine o zaman yine bahsederim canım saol.valla burdaki kızlar bana dr dan daha yardımcı oluyor sağolsunlar

sanırım aynıyız canım eşimde gelsin diye hafta sonu istedim yoksa dr çarşmba çağardı
6.hftasında 2,5 cm di
ilk hmileliğimi adetime 5 gn kala öğrendm 55di snra 221 oldu o tahrillr olalı baya oldu

o zaman benim bebiş daha da küçük yaa... çünkü bana doktor 6 haftalık dedi sonra düzeltti 5 haftalık dedi kese 0.56 cm yazıyordu anlamadım şimdi kafam karmakarışık oluyor böyle ya kesin günü bi belli olsaydı artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…