yaa bizede söle o takvimii:) çin mi rusmu:)) öle takvimler varya:)
iyiakşamlar ekim anneleri rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benide aranıza alırsanız sevinirim :)
benim de bugün kuzenler vardı misafirim.kuzenimin oğlu var kreşe gidiyor.kuzenim sordu,oğlum ablanın da bebeği olacak adı ne olsun dedi.kız mı olsun erkek mi olsun diye sormadı ama.Derin olsun diyor.artık benim bebek kız mı olacak bilemiyorum.Ama derin ismini falan da sevmem ha :)
hee evet onu biliyorum ama benim bildiğim şu erkeklerin kanı 4 yılda bir yenileniyor kadınların 3 yılda bir yaşına bölüyosun sonra kimin doğum günü yakınsa yani yeni yenilenen kan kiminse cinsiyet ondan oluyo ama bu kesin değil kan verme vs. faktörlerde etkileyebiliyomuş bu durumu hatta ben hesaplamıştım eşimle benim aynı yıla denk geliyo:)) doğum günümüz arasın 21 gün var nasıl denk getiricez falan diyoduk espiri yapıyoduk ortada kalırsa allah korusun ne olcak cinsiyeti falan geyiklerde cabası:))valla çin mi rus mu bilmiyorum ki kendi doğum yılına sürekli 4 ekliyorsun eşinin kine de aynı onun gibi birşey işte matematikten hatırlarsan modüler aritmatik mod 4 de bakıyorsun
örneğn (öğretmenlik damarım mı kabar dı ne)
12.12.1984 -88-92-96-00-04-08-12-16 erkek olsun
6.6.1987 -91-95-99-03-07-11-15 kadın
12. 12.2012 den 6.6.2015 e kadar erkek çıkıyor 6.6.2015 den 12.12.2016 ya kadar kız oluyor diye birşey
Hani derler ya fala inanma falsız kalma öyle birşey (bebeği anne karnına yerleştiren melek bile bilmezmiş cinsiyetini bizim ki eğlence bakmak istersen öyle şekerim)
iyiakşamlar ekim anneleri rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benide aranıza alırsanız sevinirim :)
öyle tabi ki başka neden olsun :) aslında iyi fikirmiş ha,biz de eşe dosta diyelim şimdiden,hediye olarak bez getirsinler
hee evet onu biliyorum ama benim bildiğim şu erkeklerin kanı 4 yılda bir yenileniyor kadınların 3 yılda bir yaşına bölüyosun sonra kimin doğum günü yakınsa yani yeni yenilenen kan kiminse cinsiyet ondan oluyo ama bu kesin değil kan verme vs. faktörlerde etkileyebiliyomuş bu durumu hatta ben hesaplamıştım eşimle benim aynı yıla denk geliyo:)) doğum günümüz arasın 21 gün var nasıl denk getiricez falan diyoduk espiri yapıyoduk ortada kalırsa allah korusun ne olcak cinsiyeti falan geyiklerde cabası:))
işte bende benim oğlan zor diyordum gelmez derken baktım dek gelmiş:)) Ama oğlan olursa kayınvalideme çok güleceğim kendinin 3 tane erkek eltimin 2 tane erkek kadın kız çocuk bekliyor öyle ilk bebişde dr. amniyosentez yapacak. bu bende geleceğim dedi iyi gel dedik.Dr amniyoya başladı bu durdu şey dedi ultrasyonada bakılıyor ya bir yandan kız dimi eminsiniz dr.a baktım çıldırmış kovdu kayınvalideyi odadanbana da durmuş allah sabır versin sana diyor
hazırlık yapıcazya ondan cinsiyet merakı:) yoksa başka neden öğrenelimki dimi :) tamamen hazırlık amaçlı meraktan çatladığımızdan değilbu arada ben şimdiden ıslak mendil falan depolamak istiyorum arada markete gidince bir iki tane almak lazım... malum bebek ürünleri pahalı :))hatta bir arkadşımız bebek doğun ca bebek bez fiyatlarından nasıl canı yandıysa hediye getirmeyin öle zıbın falan bez getirin diyodu:)) bunu söleyende baba:))
canım bizi bizden başka kimse göremiyccekki anasayffada görrrülmiyek yani merrak etmme sen
mrb kızlar biraz önce ultrason kağıdını incelerken birşey dikkatimi çekti ben 7+4de girmiştim ultrasona ama ultrason kağıdında 7 hafta 1günlük tdt.ye de 17ekim diyor doktor da 7-8haftalık demişti bebeğim 3gün geriden mi geliyo acaba dr. bişey demedi ama ult.kağıdı onu gösteriyo
inşallah gözükür ben kendiminkini erkek hissediyorum ama günlerdir gördüğüm rüyalar kıza işaret işin içinden çıkamadım
kızlar bugün kontrole gittik ya hani bebek 7 haftalık diğer muayene randevusunu 3 hafta sonraya verdi aklıma takılan şu bana tahlil vs. demedi sze drlar şimdiden bi takım tahlillerr verdimmi yapılması gerrekenleri
kızlar cildinde sivilce ya da küçük kabarcıklar olan var mı?? pürüzsüzdü benim şimdi minik minik kabarcıklar oldu alnımda özellkle neden oluyor bunlar acaba?
kızlar şimdi geldim hastaneden şunu anladımki doktorlar biz 3 ayı doldurmadan bizi ciddiye almıyolar rastgele bakıyolar enazından devlet hast. herşey yolunda 2 hafta daha rapor aldım geldim... bu kadar normalde 8+3. 8 haftalık olmuş dedi verdiği tarihi eser ultrason görüntüsünde 7+5 yazıyo sanırım özelde kendi doktorumda daha net öğrenicem ilgilenicek en azından şimdilik sorun yok gözüküyo....
kızlar sizin de akıntı oluyo mu benm ozellikle koyu kıvamlı ve bazen acık teşil renkte oluyo acaba normal mi
Bende akıntı değil de idrarımın rengi çok koyu sarı.çok su içemiyorum ondan olabilir mi.
maşallah, ne çok yazmışsınız, oku oku bitmediler
arkadaşlar, idrar yollarınızdan sıkıntı yaşamamak için bol su içmeye çalışın. benim de midem çok bulandığı için fazla içemiyordum ama hemen sıkıntı başladı, suyu artırdım, geçti kendiliğinden. suya dikkat edin o yüzden.
küçük farklılıklar olabiliyor, önemli değil. bende 2 haftaya yakın fark çıkmıştı. dr olumsuz birşey demedi yine.
rüyalar ters çıkar derler hamilelerde. bakalım hangisi olur. ben henüz bebekle ilgili rüya görmedim. reglim geçmeden bir tane görmüştüm sadece. onu da çok hatırlamıyorum.
canım, önemli bir sağlık problemin yoksa tekrar istemiyorlar. benim tsh ve şeker problemim var, onun tahlillerini yeniletiyor sadece. ilaç dozlarını ayarlamak için zorunlu bunlar bende.
normalde cilt problemi yaşamam ama şu an bir sürü sivilcem var. hormonal olarak değişim oluyor. normal. kiminde çok güzelleşir cilt, kiminde de bozuluyor. inş daha kötü olmaz
canım, benim özelde gittiğim dr um da öyleydi. bilinen bir dr üstelik. tıbben ilk üç ay yüksek riskli olduğu için, onu atlattıktan sonra daha bir gebesin onların gözünde. sağlıksızsa zaten gider, düşüncesindeler. devletteki dr um, özeldeki dr umdan çok daha ilgili ve olumlu konuşan biri. bence özel devlet değil de, dr un kendisiyle ilgili bunlar.
dr a gidene kadar bol su iç lütfen, dr a gittiğinde durumdan bahset. renksiz-beyaz akıntılarda sorun yok diye biliyorum. diğerlerini de dr daha iyi değerlendirir.
gebelikte akıntıların arttığı bilinen bir gerçek, pek endişelenme ama dr a bahset canım.
su iç, tabii ki ondandır canım. gebelik enfeksiyon riskini çok artırıyor. su içerek korumaya al. miden bulanıyorsa yudum yudum iç.
sanırım aynıyız canım eşimde gelsin diye hafta sonu istedim yoksa dr çarşmba çağardı
6.hftasında 2,5 cm di
ilk hmileliğimi adetime 5 gn kala öğrendm 55di snra 221 oldu o tahrillr olalı baya oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?