kızlar iki gündür mide bulantım yok ama iştahım da yok inanılmaz baş agrisi çekiyorum o yüzden kahvalti yapmadim 3-4tane kraker yedim cami açtı eşim temiz hava girsin diye camı açmasıyla dışardan bi yağ kokusu eve girdi ve bende kendimi banyoda buldum yediğim 4krakeri de çıkardım bi güzel mide bulantım yok ama koku almaya hiç gelmiyor midem bu baş ağrısına da bi çözüm bulamadım
senin bu yazını bi an ben yazdım sandım aynı durumdayız canım
bi soriym dr.a canımBaş ağrısı için önceki doktorum magnezyum vermişti bana, kokusu tadı da güzeldi, suya karıştırıp içiyorsun.. İstersen bir danış doktoruna. Direk ağrıyı geçirmiyor ama düzenli kullanımda baş ağrısı olmuyordu.
sende iyi ki varsin tatlım geçer inşallahay iyice piskopatlaştım bakarmısın, şimdi sende yazınca hoşuma gitti resmen başkalarının da aynı şeyleri hissetmesi, içten bir gülümsedim Allah rağzı olsun, pek aktif değilim vakit buldukça okuyorum ama iyiki bu site var iyiki siz varsınız kızlar
bu da geçer dimi ama
canım stres yapmayıp sakin olmanın çok önemli olduğuna inanıyorum ben ben de bugün duydum kalp atışlarını geç döllenme olmuş benimki ilk başta doktor biraz korkuttu ama ben hep herşey yolunda herşey çok iyi dedim kendi kendim erabbim çok şükür ki iyi gösterdi bize darısı herkese
valla kızlar eve gidemiyorum aslında bugün izinli olacaktım testlerimi yaptıracaktım. patronun işi ve misafirleri var gidemiyorum. dinlenemiyorum.. bebeğim tamamen allaha emanet benden fayda yok.. perşembe gidecem.. pazartesi git diyor bana.. halbuki perşembe cuma burda olmayacak. ama ben perşembe gidecem.ancak o kadar bekleyebilirim. yeter ki bebişim iyi olsun.
arada ağlıyorum içten geliyor engel olamıyorum. neyse kızlar sizin de canınızı sıkmayım.. herkese cevap veremiyorum kusura bakmayın yorgunum. hafif ağrım var ama öyle rahatsız edici boyutta değil. inşallah normal gelişimiyle ilgilidir..
Dün kendimi öyle acındırmışım ki, yemek yapamıyorum canım sıkılıyor falan diye( Sabah kayınvalidem aradı, uyuyordum.. Bugün gelip yemek pişirecekmiş bana, uzakta da oturuyor gelme zahmet etme hiç dedim, üzülürüm dedim. Dua da ederiz dedi, tamam dedim ama sesim titriyor zor kapattım telefonu. Sonra yatakta oturup bir ağlarsın ben, nasıl ama içli içli ağladım rahat 10-15 dakika hey gidiiiiii, iyice mızmız oldum. Allah çevremdekilere sabırlar versin.
kızlar bu zencefili nerden alıcam nasıl yapıcam lütfen söleyin hemen yoksa benim tuvalet konusacak yakında 2 senedir bıktım senden diye.yaa bide afedersiniz kusarken altıma kaçırıyorum.birde grip oldum sürekli hapşurunca yine kaçırıyorum aklıma acaba oğlumun bezini mi kullansam mı diye geldi:)
kızlar bu zencefili nerden alıcam nasıl yapıcam lütfen söleyin hemen yoksa benim tuvalet konusacak yakında 2 senedir bıktım senden diye.yaa bide afedersiniz kusarken altıma kaçırıyorum.birde grip oldum sürekli hapşurunca yine kaçırıyorum aklıma acaba oğlumun bezini mi kullansam mı diye geldi:)
:2:
yaaaasenin gibiyiz aynı al işte yazdıklarını okurken bile hüngürt şakırt offff:2:
canm gribe iyi geldiğini bilmyiordum iyi oldu öğrendiğim çünkü gribim.ben bulantıyada iyi geldiği için sormuştum canm.tşkrler cvp içinbahsettiğin taze zencefilse, pazarlarda ve büyük merketlerde satılıyor. Grip için ben bir parça zencefil ve balı rondodan geçiriyorum üzerine süt ekleyip içiyorum iyi geliyor. Ama konu ne bilmiyorum, geçmişe de dönüp okuyamıyorum pek fazla, başım dönüyor sayfaları tararken resmen.
hakkaten canm yaa vala çamaşır değiştirmekten gına geldi.biara orkit takıyodum:Soda bitti şimdi oğlumun bezini kullanıcam:)oleyyyy yalnız değilimmm... her sabah yaaa ne zaman kussam aşkım artık sidikli diye seviyo benii( ağlamak istiyorummm dur bakim ağlıyorum zaten offffff
tşkrler canm cvp için.ben bulantı için kullanıcam da ne kadar kullanmam gerek acabacanım zencefilin poşet çayları var marketlerde onlardan alabilirsin bir de aktarlarda kök gibi kurutulmuşları var onuda alıp kendin demleyebilirsin bir de tozu var balla karıştırıp yerim dersen ama çok aşırıya kaçma olur mu
canm gribe iyi geldiğini bilmyiordum iyi oldu öğrendiğim çünkü gribim.ben bulantıyada iyi geldiği için sormuştum canm.tşkrler cvp için
hakkaten canm yaa vala çamaşır değiştirmekten gına geldi.biara orkit takıyodum:Soda bitti şimdi oğlumun bezini kullanıcam:)
tşkrler canm cvp için.ben bulantı için kullanıcam da ne kadar kullanmam gerek acaba
kızlar bısey sorcam ya ben bıraz fazla ayakda durdum mu vede bıraz ıs yaptım mı belım kalcalarım vcok agrıyor hareket edemıyorum nedendır acaba sızdede oluyormu ya
kızlar tatlıyla hiç aram olmadığı halde canım deli gibi tatlı istedi utanmasam tatlııııııı diye ağliycam sağolsun eşim almaya gitti sabırsızlıkla onu bekliyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?