hazırlık yapıcazya ondan cinsiyet merakı:) yoksa başka neden öğrenelimki dimi :) tamamen hazırlık amaçlı meraktan çatladığımızdan değilbu arada ben şimdiden ıslak mendil falan depolamak istiyorum arada markete gidince bir iki tane almak lazım... malum bebek ürünleri pahalı :))hatta bir arkadşımız bebek doğun ca bebek bez fiyatlarından nasıl canı yandıysa hediye getirmeyin öle zıbın falan bez getirin diyodu:)) bunu söleyende baba:))
bende zencefilin kendisini aldım
caylarıma katmak için bakalım inşşlh işe yarar
yarınki kontrolunde bebeginide görürsün büyümüştür şimdi
oy oy oy ben de aynı durumdayım hamileliğimi öğrendiğimizden beri ilişki yasak 10 gün daha yasak verdi bugün
MAŞALLAH CANIM SAKİN KALABİLİYORSUNUZ YA HAYRANIM SİZE BENİMDE GEÇ DÖLLENME BÜYÜK OLASILIKLA DÜN ANCA GÖRDÜK KESEYİ KALP ATIŞI İÇİN 10 GÜN DAHA BEKLEYECEĞİZZ
canım ıslak mendiller zararlı bence bebişler doğunca fazla kullanmamkta fayda var
gunaydın tum hamislere:))ben dun dr gittim butun gunumu aldı hastanede sıra beklemeketen sıkıldım sabah 9 da ordaydım ogleden sonra 3 gibi ancak girebildim keseyi gorduk nihayet bebisimizide:))))))turkiyemin gozunu seveyim ultrason cihazları eski ozel muayehane falan yok burda napalım idare edicez kıymetini bilin kızlar devlet hastenelerimiz bile buradakilerden daha iyidir.....neyse hersey normal dendi yalnız haftası 7 gozukuyor saglıklı olsunda minisim:)))))
inşallah canım yarın bizede duymak nasip olur
Hani neler yemeliyiz diyoruz ya ceviz üzüm fındık..... vb yazıyoruz
biz bunlar şözyle değiştirelim eşlerimize neler yedirmemeliyizCeviz üzüm fınıdık gibi enerji veren şeyler yasak Adamlar böyle giderse 9 ay sonuna kadar spiderman olacakalar valla
canm bndede geç döllenme var sanırım kese mese yok görünürde senin paylaşımını okuyunca utlu oldum
hani neler yemeliyiz diyoruz ya ceviz üzüm fındık..... Vb yazıyoruz
biz bunlar şözyle değiştirelim eşlerimize neler yedirmemeliyizCeviz üzüm fınıdık gibi enerji veren şeyler yasak Adamlar böyle giderse 9 ay sonuna kadar spiderman olacakalar valla
MAŞALLAH CANIM SAKİN KALABİLİYORSUNUZ YA HAYRANIM SİZE BENİMDE GEÇ DÖLLENME BÜYÜK OLASILIKLA DÜN ANCA GÖRDÜK KESEYİ KALP ATIŞI İÇİN 10 GÜN DAHA BEKLEYECEĞİZZ
naber kızlar bende bugun 7+5 günlük hamileyim.mide bulantılarım nadir sizler nasılsınız?yarın doktora randevum var bakalım.kalp atışlarını duymuştum inşaallah bebeğim çok iyidir
canım ilk gittiğimde doktora sata göre kese görünmesi gerekiyordu ama görünmedi o an yıkıldım resmen ağladım bile ama sonra dedimki kendi kendime sn böyle yapınca nolucak hiiiç kocaman bir hiç ...
En iyisi dedim sakin olmak mutlu olmak iyi düşünmek ve 1 hafta sonra kese göründü 13 gün sonra yani bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür....
O yüzden iyi düşünmek lazım
kızlarrrr
az önce düştüm..birşey olur mu acaba..
kolidoru paspaslamıştım. bir ara çıkınca kaydım düştüm..
kızlarrrr
az önce düştüm..birşey olur mu acaba..
kolidoru paspaslamıştım. Bir ara çıkınca kaydım düştüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?