2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Biz de cumartesi gidicez kısmetse, ama şimdiden heyecanlandım. 10 gün önce gittim ama doktorun ayrıntılı gösteren ultrasonu bozulmuş eski bir makine ile baktı. Kalp atışını duyamadım o yüzden sadece gördük. Umarım ctesi hayırlı haberlerimizi yazarım :)

canım ıslak mendiller zararlı bence bebişler doğunca fazla kullanmamkta fayda var

bende zencefilin kendisini aldım
caylarıma katmak için bakalım inşşlh işe yarar
yarınki kontrolunde bebeginide görürsün büyümüştür şimdi

inş. canım. zencefilin bende kök olanını aldım kendim demleyeyim diye ama daha denemedim poşet çay limonlu olduğu halde acımsı bir tadı var kök olanı nasıl olur bilmiyorum acıysa içemem ben kesin.

oy oy oy ben de aynı durumdayım hamileliğimi öğrendiğimizden beri ilişki yasak 10 gün daha yasak verdi bugün

Hani neler yemeliyiz diyoruz ya ceviz üzüm fındık..... vb yazıyoruz
biz bunlar şözyle değiştirelim eşlerimize neler yedirmemeliyiz Ceviz üzüm fınıdık gibi enerji veren şeyler yasak Adamlar böyle giderse 9 ay sonuna kadar spiderman olacakalar valla

MAŞALLAH CANIM SAKİN KALABİLİYORSUNUZ YA HAYRANIM SİZE BENİMDE GEÇ DÖLLENME BÜYÜK OLASILIKLA DÜN ANCA GÖRDÜK KESEYİ KALP ATIŞI İÇİN 10 GÜN DAHA BEKLEYECEĞİZZ

canm bndede geç döllenme var sanırım kese mese yok görünürde senin paylaşımını okuyunca utlu oldum

gözün aydın canım sen hangi ülkedesin ki merak ettim

naber kızlar bende bugun 7+5 günlük hamileyim.mide bulantılarım nadir sizler nasılsınız?yarın doktora randevum var bakalım.kalp atışlarını duymuştum inşaallah bebeğim çok iyidir

Kızlar meraba dun doktora gıttım bılıpsunuzdur dıs gebelık dıyolardı ama dun karından bakılan usg ıle keseyı gorduk cok sevındık kese 12mm olmus Icınde de bısı vardı galıba bebektı o cok mutlu oldum darısı herkezın tum ıstıyenlerın basına ısallahh

canm bndede geç döllenme var sanırım kese mese yok görünürde senin paylaşımını okuyunca utlu oldum

ayy bana en yakın gebe sensin canm benim bugün sata göre 6+1 ama dün anca 9.5 mm boyunda bir kese gördük içinde bebek filan yoktu sen endişe etme kuzum sende göreceksin inşallahh

benim kocamda benle aynı belirtileri gösteriyor onunda canı istemiyor çok şükür benim gibi çok uyuyorr

MAŞALLAH CANIM SAKİN KALABİLİYORSUNUZ YA HAYRANIM SİZE BENİMDE GEÇ DÖLLENME BÜYÜK OLASILIKLA DÜN ANCA GÖRDÜK KESEYİ KALP ATIŞI İÇİN 10 GÜN DAHA BEKLEYECEĞİZZ

canım ilk gittiğimde doktora sata göre kese görünmesi gerekiyordu ama görünmedi o an yıkıldım resmen ağladım bile ama sonra dedimki kendi kendime sn böyle yapınca nolucak hiiiç kocaman bir hiç ...
en iyisi dedim sakin olmak mutlu olmak iyi düşünmek ve 1 hafta sonra kese göründü 13 gün sonra yani bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür....
o yüzden iyi düşünmek lazım

naber kızlar bende bugun 7+5 günlük hamileyim.mide bulantılarım nadir sizler nasılsınız?yarın doktora randevum var bakalım.kalp atışlarını duymuştum inşaallah bebeğim çok iyidir

meraba canım, benim bulantı olmadı hiç şükür bir iki gün çok doyunca bi tuhaf oldum o kadar. zaten iştahım da açılmadı. eski düzen gidiyorum şimdilik bakalım. Umarım senin de şikayet boyutuna varmaz bulantın. Bebeğin de iyidir inş, haberlerini bekliyoruz

kızlarrrr
az önce düştüm..birşey olur mu acaba..
kolidoru paspaslamıştım. bir ara çıkınca kaydım düştüm..

ay çok güzel ben 2 kere gördüm keseyi hem cumartesi hemde dün takılmıyorum hamileliğin tadını çıkarıyorum çünkü vücudumun tüm organları hamilelik belirtisi veriyor çok şükürrr

kızlarrrr
az önce düştüm..birşey olur mu acaba..
kolidoru paspaslamıştım. bir ara çıkınca kaydım düştüm..

canım git yat dinlen bir şey olmaz inşallah kanam afalan yoksa hiç bir şey olmaz inşallah dikkat et kendine

inşallah çok şiddetli düşmemişsindir canım, geçmiş olsun diyim. giyi misin şimdi, ağrı kanama falan yoksa olmaz inş bişey. bebğin tutunmuştur sana sıkı sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…