canım git yat dinlen bir şey olmaz inşallah kanam afalan yoksa hiç bir şey olmaz inşallah dikkat et kendine
kız sen napıyosun ne olur dikkat edin ne olurr bırakın işi bırakın bebekten önemli mi ne olur :18::18:
inşallah birşey olmaz kızlar. Biraz sonra bakıyım kanama falan var mı.
Işyerindeyim canım işyerinin işi..
kızlarrrr
az önce düştüm..birşey olur mu acaba..
kolidoru paspaslamıştım. bir ara çıkınca kaydım düştüm..
canımmmm bişey olmamıştır inşallah ya doktorunu ya da ebeni ara istersen ve dinlen biraz bence
kızlarrrr
canım ıslak mendiller zararlı bence bebişler doğunca fazla kullanmamkta fayda var
kızlarrrr
Hani neler yemeliyiz diyoruz ya ceviz üzüm fındık..... vb yazıyoruz
biz bunlar şözyle değiştirelim eşlerimize neler yedirmemeliyizCeviz üzüm fınıdık gibi enerji veren şeyler yasak Adamlar böyle giderse 9 ay sonuna kadar spiderman olacakalar valla
canımmmm bişey olmamıştır inşallah ya doktorunu ya da ebeni ara istersen ve dinlen biraz bence
kızlarrrr
evet canım cok yakından tanık oldum
sayende
kızlarrrr
kızlar bısey sorcam ya ben bıraz fazla ayakda durdum mu vede bıraz ıs yaptım mı belım kalcalarım vcok agrıyor hareket edemıyorum nedendır acaba sızdede oluyormu ya
Size danışmak istediğim benim geçmek bilmeyen bunalımım.. Sürekli sürekli kendimi telkin etmeme rağmen, şu sıkıntılı ruh halimi üzerimden atamıyoooruuumm( Herşey yolunda çok şükür, kendimi de kötü birşeyler olacak gibi vs. kurmuyorum hiç aslında ama ( üüüf ne biliyim. Bulantılardan diyordum, o da çoğunlukla geçti çok şükür. Ay hiçbirşey yapasım yok, herşeye ağlayasım geliyor
Size danışmak istediğim benim geçmek bilmeyen bunalımım.. Sürekli sürekli kendimi telkin etmeme rağmen, şu sıkıntılı ruh halimi üzerimden atamıyoooruuumm( Herşey yolunda çok şükür, kendimi de kötü birşeyler olacak gibi vs. kurmuyorum hiç aslında ama ( üüüf ne biliyim. Bulantılardan diyordum, o da çoğunlukla geçti çok şükür. Ay hiçbirşey yapasım yok, herşeye ağlayasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?