2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım git yat dinlen bir şey olmaz inşallah kanam afalan yoksa hiç bir şey olmaz inşallah dikkat et kendine

kız sen napıyosun ne olur dikkat edin ne olurr bırakın işi bırakın bebekten önemli mi ne olur :18::18:

inşallah birşey olmaz kızlar. biraz sonra bakıyım kanama falan var mı.

işyerindeyim canım işyerinin işi..

kızlarrrr
az önce düştüm..birşey olur mu acaba..
kolidoru paspaslamıştım. bir ara çıkınca kaydım düştüm..

bende cuma günü ufak bi trafik kazası yaşadım arabayı ben kullanıyordum. korktum bugün doktoro gittim ultrason ile baktım keyfi yerindeydi bebeğimin elini salladı bana. Sen de korkma stresin bebeğe yansıyacağını unutma. Allaha emanet ol .

sağolun kızlar teşekkür ederim herkese..
kayınca aniden yerde buldum kendimi. şöyle ayağım kayıp dengemi kaybetmedim. direk düştüm. sağ tarafa düştüm ve bebişim sağ tarafta. o tarafta kasıklarda ağrı hissediyorum .inşallah birşey olmaz..progestan içsem mi acaba.olmadı dr u arayım..

aman kızlar dikkat edin.. başka yerde dikkat ediyorum ama işyerinde unutuyorsun. iyi bir işim olmadı ki..neyse dediğim gibi gerçekten kötü bir duygu.. kimse yaşamasın..

eşim diyorki, istersen şimdi gidip bir spermiogram daha yaptırayım tavan yapmıştır sanıyorum değerler, ama doktorumuz yasakladı napalım

hayatcım geçmiş olsun Allahın izniyle birşey olmaz bebeğine inşallah bence hemen izin al ve eve git dinlen

evet canım cok yakından tanık oldum
sayende

ne demek istediğini anlamadım.
ben direkt moda sormuştum, forumda f... grubu hakkında konuşmak yasak mı diye, kendi mesajım üzerimden sormuştum, kimseyi karıştırmadım-şikayet etmedim.
bilgim dahilinde hatırlatma yaptım, birden 10-15 kişi ceza almasın diye söyledim.
hata etmişim demek ki... benim sayemde değil, kural ihlali yaptığınız için uyarı - ceza almış olmalısınız.

kızlarrrr
az önce düştüm..birşey olur mu acaba..
kolidoru paspaslamıştım. bir ara çıkınca kaydım düştüm..

geçmiş olsun hayat. birşey olduğunu sanmıyorum ama daha dikkatli ol. bugün dinlenmeye çalış.
darbeden çok, kırık vb risklerden dolayı düşmemeye dikkat etmek gerekir, röntgen vs çektiremeyiz çünkü. ben de geçen banyoda kötü kaydım, ucuz kurtuldum. ıslak zeminlere dikkat...

kızlar bısey sorcam ya ben bıraz fazla ayakda durdum mu vede bıraz ıs yaptım mı belım kalcalarım vcok agrıyor hareket edemıyorum nedendır acaba sızdede oluyormu ya

Size danışmak istediğim benim geçmek bilmeyen bunalımım.. Sürekli sürekli kendimi telkin etmeme rağmen, şu sıkıntılı ruh halimi üzerimden atamıyoooruuumm ( Herşey yolunda çok şükür, kendimi de kötü birşeyler olacak gibi vs. kurmuyorum hiç aslında ama ( üüüf ne biliyim. Bulantılardan diyordum, o da çoğunlukla geçti çok şükür. Ay hiçbirşey yapasım yok, herşeye ağlayasım geliyor

kızlar iki gündür mide bulantım yok ama iştahım da yok inanılmaz baş agrisi çekiyorum o yüzden kahvalti yapmadim 3-4tane kraker yedim cami açtı eşim temiz hava girsin diye camı açmasıyla dışardan bi yağ kokusu eve girdi ve bende kendimi banyoda buldum yediğim 4krakeri de çıkardım bi güzel mide bulantım yok ama koku almaya hiç gelmiyor midem bu baş ağrısına da bi çözüm bulamadım

kızlar bısey sorcam ya ben bıraz fazla ayakda durdum mu vede bıraz ıs yaptım mı belım kalcalarım vcok agrıyor hareket edemıyorum nedendır acaba sızdede oluyormu ya

ben iki haftadır tembel teneke şeklindeyim, dün misafirim geldi biraz ayakta oyalandım, normalden daha yoğun bir gündü. Akşam kalçama sanki birşeyler batıyordu, seke seke yürüdüm. Bugün iyiyim ama.

valla kızlar eve gidemiyorum aslında bugün izinli olacaktım testlerimi yaptıracaktım. patronun işi ve misafirleri var gidemiyorum. dinlenemiyorum.. bebeğim tamamen allaha emanet benden fayda yok.. perşembe gidecem.. pazartesi git diyor bana.. halbuki perşembe cuma burda olmayacak. ama ben perşembe gidecem.ancak o kadar bekleyebilirim. yeter ki bebişim iyi olsun.
arada ağlıyorum içten geliyor engel olamıyorum. neyse kızlar sizin de canınızı sıkmayım.. herkese cevap veremiyorum kusura bakmayın yorgunum. hafif ağrım var ama öyle rahatsız edici boyutta değil. inşallah normal gelişimiyle ilgilidir..

senin bu yazını bi an ben yazdım sandım aynı durumdayız canım

aaa hamilemisin yoksaaa:)) dermişimm.. tatlımmm hepimiz aynıyızzz.. hep bi ağlamalar kusmalarda üstüne gelince hep bir hasta ruh halii.... geçcek inaşllah... rahat ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…