kızlar tatlıyla hiç aram olmadığı halde canım deli gibi tatlı istedi utanmasam tatlııııııı diye ağliycam sağolsun eşim almaya gitti sabırsızlıkla onu bekliyorummmmmm
Benim canım da tuzlu şeyler istiyor hep ne tatlı ne ekşi tuzlu da tuzlu... Mide bulantısından olsa gerek... Bir de birkaç gündür canım lahmacun çekiyor nereninki güzel olur fikriniz var mı yiyeyimmm bir de daha yerken bile tiksineceğimi biliyorum ama yapacak bir şey yok epeydir çekiyor canım
hangi şehirdesin ona göre tavsiye edelim dicem ama zincir magazası olan yerden ye bence canın istemşken yee aklında kalmasın
bugün o lahmacunu yemezsem çok kötü şeyler olabilirrrr acayip çekti canım anlatamammm
İstanbul...
kızlarrrrr çok acıktımmm öğlen mideme dokunur bulandırır korkusundan çorbadan başka bişey yemedim şimdide çok acıktım yaaaa meyve falan da kesmiyor ne yesem acabaa
kızlar ben su içemiyorum. su içtiğim anda midem bulanıyor. nane limon, ıhlamur veya limonata içiyorum ama o da 2 lt falan yapmaz. naapmak lazım bulamadım bir türlü...
çubuk kraker
çubuk kraker
Benim canım da tuzlu şeyler istiyor hep ne tatlı ne ekşi tuzlu da tuzlu... Mide bulantısından olsa gerek... Bir de birkaç gündür canım lahmacun çekiyor nereninki güzel olur fikriniz var mı yiyeyimmm bir de daha yerken bile tiksineceğimi biliyorum ama yapacak bir şey yok epeydir çekiyor canım
canım nerden yersen ye çok canın çektiği için çok yiceksin sonunda zaten bi tiksinme oluyo en azından bende öle en pis yerdende yesen o sana o anda dünyanın en tatlı şeyi gibi gelicek... ben kurufasulyeyi hiç sevmem yememde ağzıma sürmem geçen gün koltukta içim geçmiş açtımda biraz allahım rüyamda nasıl ekmek bandırıp bandırıp yiyorum... o sırada eşim işten geldi evin karşısında lokanta var saat olmuş 8 osaatlerdede kapatıyolar gittim yedim kuruyu ama tabağımı görmeliydiniz:)) kenarlarında kalan yemek bulaşığına ekmeği sıyırıyorum dahada olsa yerdim sonuymuş zaten kapanışı ben yaptımm:))
o da iyiymiş:) ben de etimek aldım ama benim ki bulantıdan değil acıktığımda atıştırmak için:)İçimiz dışımız çubuk kraker oldu zatenBen değiştirdim alanı pizza Kraker yiyorum artık
evetsen kocana köfte mi diyosun
çubuk krakerden usandım canım yiyemiyorum artık onu bir sürüde depolamıştım ama yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?