2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bende deli gibi tatlı yerdim sürekli aklım tatlıya çalışırdı ama şimdi hiç istemiyorr tuzlu şeyler istiyor canımmm

kızlar tatlıyla hiç aram olmadığı halde canım deli gibi tatlı istedi utanmasam tatlııııııı diye ağliycam sağolsun eşim almaya gitti sabırsızlıkla onu bekliyorummmmmm

ohh ne güzel günün bu saatinde eşinin evde olması daha bir güzel tabi...

kızlar ben su içemiyorum. su içtiğim anda midem bulanıyor. nane limon, ıhlamur veya limonata içiyorum ama o da 2 lt falan yapmaz. naapmak lazım bulamadım bir türlü...

Benim canım da tuzlu şeyler istiyor hep ne tatlı ne ekşi tuzlu da tuzlu... Mide bulantısından olsa gerek... Bir de birkaç gündür canım lahmacun çekiyor nereninki güzel olur fikriniz var mı yiyeyimmm bir de daha yerken bile tiksineceğimi biliyorum ama yapacak bir şey yok epeydir çekiyor canım

hangi şehirdesin ona göre tavsiye edelim dicem ama zincir magazası olan yerden ye bence canın istemşken yee aklında kalmasın

hangi şehirdesin ona göre tavsiye edelim dicem ama zincir magazası olan yerden ye bence canın istemşken yee aklında kalmasın

bugün o lahmacunu yemezsem çok kötü şeyler olabilirrrr acayip çekti canım anlatamammm

İstanbul...

bende ilk başlarda hep eksi şeyler istiyordum ama son bi kaç gündür acaip bi şekilde tatlı cikolata türü şeyler yiyorum ama biraz önce biraz abarttım sanırım bi ağırlık çöktü mideme eşim bide bonibon almış yattığım yerden birer ikişer götürüyorum

bugün o lahmacunu yemezsem çok kötü şeyler olabilirrrr acayip çekti canım anlatamammm

İstanbul...

hangi ilçesindesin bilmiyorum ama ben fatihteyim burda kavuk lahmacun var çok güzel
ziyaşark sofrasının ki iidir
en olmadı bildik yer hacıoğlundan yee

annemlere ayıp olmayacağını bilsem gider mecidiyeköyde yerdim ablamda kalırdım ama ayıp olur şimdi yaşlı insanlara... eve söyleyebileceğim bir yer olması lazımmm

Kızlar herkesin canı birşeyler çekmeye başlamışş:)Benimde dondurma çekiyor kaç gündür..Aldık hergün bir tane indiriyorum mideye benim de resmen içim yanıyor...

kızlar ben su içemiyorum. su içtiğim anda midem bulanıyor. nane limon, ıhlamur veya limonata içiyorum ama o da 2 lt falan yapmaz. naapmak lazım bulamadım bir türlü...

canım ben kaynatıyorum cam şişeye koyuyorum.. çay gibi içiyorum. mesela birkaç gündür az içtim hemen belli oluyor idrardan ve akıntılardan.. içtiğim kadar öyle olmuyor ...

canım nerden yersen ye çok canın çektiği için çok yiceksin sonunda zaten bi tiksinme oluyo en azından bende öle en pis yerdende yesen o sana o anda dünyanın en tatlı şeyi gibi gelicek... ben kurufasulyeyi hiç sevmem yememde ağzıma sürmem geçen gün koltukta içim geçmiş açtımda biraz allahım rüyamda nasıl ekmek bandırıp bandırıp yiyorum... o sırada eşim işten geldi evin karşısında lokanta var saat olmuş 8 o saatlerdede kapatıyolar gittim yedim kuruyu ama tabağımı görmeliydiniz:)) kenarlarında kalan yemek bulaşığına ekmeği sıyırıyorum dahada olsa yerdim sonuymuş zaten kapanışı ben yaptımm:))

aynen ya, bizim evimizde pişmez bile eşim de hiç sevmiyo ben de, geçen iş yerine gelmiş sadece birkaç kaşık aç kalmamak için aldım tabağıma, sonra baktım bi abi geldi cebinden küçük beyaz soğan çıkardı, abiiiiiiiii dedim o neeee :))) ben gittim bi kepçe pilav bi kepçe kuru, soğanı tuza bana bana mmmmm hayatımda o kadar tatlı fasulye yediğimi bilmem, benim velet yapmadıklarımı yaptırmaya başladı bile :))

kızlar bu kadar yemekten bahsetmeyın bız de okuyoruz işte oluyoruz belki o an yapamayacağımız bişey canımız falan çeker yapmayın ya.

işyerimdeki arkadaşlarım bile yanımda yemek bahsetmez.ki sizin arkadaşlarınız da ama bu kadar şunu canım çekti bunu canım çekti olmaz yani hepimiz hamileyiz burda

İçimiz dışımız çubuk kraker oldu zaten Ben değiştirdim alanı pizza Kraker yiyorum artık
o da iyiymiş:) ben de etimek aldım ama benim ki bulantıdan değil acıktığımda atıştırmak için:)

sen kocana köfte mi diyosun
evet
köftem o benim....
açlıktan onu bile köfte olarak görüyorum

çubuk krakerden usandım canım yiyemiyorum artık onu bir sürüde depolamıştım ama yok maalesef

öyle oluyo bizaman sonra demekki...
sen de arada değiştir o zaman.. bak gülcen pizza kraker yiyomuş artık,balık kraker peynirli kraker tuzlu bisküvi,etimek galeta,grissin,,leblebi.... secenek çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…