2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba kızlar guzel haberlere cok sevindim Allah daim etsin. Üzücü haberler de var tabi bunun yanında onlar için de Sabır diliyorum.

saat 3 civarında kanamam geldi kızlar açık kırmızı renkte. peçeteye silerken geldi
yarındı randevumuz bekleyemedi miniğim(

doktoru atadım asistanıyla konuştum düşük tehdididir bugun 5e kadar gelebilirsiniz dedi.duramadım hastaneye koşturdk eşim ve annemle
karından bakıldı kese büyümüş bebek varmı bakalım dedi.karından göremedi.alttan baktı vajinal. bebek var gelişmiş dedi ama kalp atışı yok dedi
geç döllenme olabilir bebeğe bi hafta daha verelim dedi.1 hafta sonunda geldiğinde duyamazsak kalp atışı kürtajla alıcaz dedi progestan verdi kanamam için((

çok geçmiş olsun canım dinlen istirahat et inşallah kötü bişey yoktur görürsünüz kalp atışlarını

geçmiş olsun. umarım bebişinin kalp atışlarını duyarsın. moralini yüksek tut. kötü düşünme lütfen. ama herşeyde insanlar için bunuda aklından çıkarma. Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur inşallah.

benimki boş gebelik bebek yok ama kese var. Kesede ufak 5.haftada kalmış zaten. kanamamda normal kan gibi değil. çikolata renginde kesik kesik ama düşük olacağı için artar sanırım. nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum. kürtaj istemiyorum. normal yollardan düşmesini istiyorum ama korkuyorum da

slm kızlar ben de ekim annesiyim aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz güzel bir hamilelik dönemi geçiririz. bebişlerimizi inş sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız.
Kızlar bugün doktora gittim doktor kesenin oluştuğunu fakat biraz küçük olduğunu söyledi benimde moralim bozuldu bu durumla karşılaşan oldumu hiç ayrıca ben bu arada Kasım 2013 annesi oldum nasıl oldu bende anlamadım tahmini doğum tarihini kasım 12 olarak söyledi

ilk gebeliğimde benimde öle oldu çok geçmiş olsun canım... sağlıkla katılırsın inşallah tekrar aramıza

teşekkür ederim. umarım sende bu hamileliğinde en ufak bir olumsuzlukla karşılaşmazsın. herşey gönlüne göre olur.
biraz öncede dediğim gibi ne yaşayacağımı bilmediğim için korkuyorum. sen düşük mü yaptın, kürtaj mı oldu. bebek olmadığı için düşse bile nasıl anlayacağımı bilmiyorum. parça parçamı gelir yoksa birden mi atar? bilgin var mı? birde ağrılı sancılı bir dönem mi olacak? çok soru sordum ama tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

canım benimm çok geçmiş olsunn güzel şeyler düşün inşallah birşey olmaz dinlen bolca yat yemek ve tuvalet haricinde kalkma derim

canım öncelikle geçmiş olsun bnmde 1 tane meleğim annesini bırakıp cennete gitti
korkulacak hiç bişey yok bebek küçük olduğu için kürtaj gerçekleştrmiyorlar
vajinana hap kuyuyarlar 5 saat bekletiyorlar zaten adet sancısı gibi oluyor
sonra genel anestezi yapıyorlar kendisi geliyo sonrasında antibiyotik
kullnıcaksın kanaman en fazla 3 gün sürüyo bnm öle olmuştu
kendini üşütme sakın üşüttüğün zaman asıl işkence orada
birde sevdiceğin le sakın kopma onun desteği toparlıyacaktr seni
rabbim sabrını ve mükafatını verecektir onlar bize mahşerde şefaat edecekler
şu an seni çok iyi anlıyorum çünkü 2 hamileliğim ve bnde sonucumn ne olacağını bilmiyorum
yarın bir an önce olsun istiyorum bir yandan da
olmasın istiyorum Rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun canım dinlen istirahat et inşallah kötü bişey yoktur görürsünüz kalp atışlarını

kızlarr bugün kontroldeydik ufaklığı gördük kalp atışlarını da duyduk 2 kilo almışız şimdiden doktor bir sıkıntın varmı dedi gaz dışında sıkıntım yok dedim ne bulantı ne kusma hiçbiri yok dedim ne güzel işte dedi güldü bi sıkıntımız yokmuş darısı duymayanların başına

merhaba ekim annişleri ve bebişleri
ara ara uğruyorum aranıza.olumsuzluklar yaşayan arkadaşlarım allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.umudunuzu kaybetmeyin sakın...bize gelince de geçen hafta salı kahverengi akıntım oldu doktora gittik 10 gün rapor verdi evde yatıyorum öyle.ve cumadan beri de hamilelik belirtilerim bulantım tiksintim falan kayboldu.pazar akşamı da akıntımla birlikte çok azıcık kan gelince yine kaybettim diye nasıl korktum anlatamam.sabah olmak bilmedi.pazartesi yine gittik doktorumuza.düşük önleyici iğne ve kan uyuşmazlığı için iğne yaptı.bebişimize baktık o şimdilik iyi çok şükür.hareketlerini de gördük

estağfirullah canım tabi sorucaksın... şöle oldu benimde 7 haftalıktı kalp atışlarınıda duyarız diye gittik 5 haftalıkken keseyide göremedik zaten gelişmemiş dedi hcg istedi en son 4500 dü tekrar istediğinde 3000 lere inmişti ama bu değerleri eve döndükten sonra öğrendim doktoru aradım neler oluyo diye sordum bebek gelişmemiş düşüyo dedi... o gece eşimle beraber ağlamaktan mahvolduk ilk bebekti çok hevesli ve heyecanlıydık ve üzüntüden kanama başladı cumartesi akşamıydı
pazar günü kahverengi akıntı şeklinde geldi hiç kırmızıya dönmedi ama koyuydu hafif kramplar vardı ağrı çoğalır diye bekledim ama çoğalmadı pzartesi erkenden gittik hastaneye doktor tekrar baktı düşüyo dedi gelişmemiş zaten dedi istersen bekle bir iki hafta içinde kendiliğinden atar dedi şahsen bunu kaldıramazdım her tuvalete giitğimde bu bebekmi diye inceler bakar dururdum bende kürtaj olmaya karar verdim en az 4 5 ay hamile kalmayacaksın dedi. kürtaj oldum tam anesteziyle 300 tl ye ayılmam 1 buçuk iki saati buldu ağrı kesici yaptılar eve döndüm 2,5 hafta kadar az az damla damla kanama oldu bitti gitti.... şimdi çok şükür ii gidiyo... çok üzüldüm sanada üzülme demiycem elinde olan bir şey değil nasıl bir şeyse annelik hormonu giriyo ya devreye ona engel olamıyosun.. ama tekrar bebiş istiyosan başka varmı bilmiyorum ama 4 ay bekle rahmin sağlığına kavuşsun zaten hemen oluveriyo ilk denemede oldu bizim..biraz uzun yazdım bende:)) ama sen sağlıklı ol yasını tut ama içinide ferah tut rabbim herşeyin hayırlısını verir... tekrar çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım böle bir durumda ne denir ki hayırlısı buymuş sen kendine dikket et rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallh

canm aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız bekledikten sonra dediğn gibi hemen oluveriyo ve korkuyosun yinemi aynı şeyler olucak die hayırlsı olsun ne diyelim
verende Allah alanda .

canm aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız bekledikten sonra dediğn gibi hemen oluveriyo ve korkuyosun yinemi aynı şeyler olucak die hayırlsı olsun ne diyelim
verende Allah alanda .

öle korrkuyosun şimdiki gebeliimde kanamayla başladı doktor ciddiye bile almadı adet oluyosundur dedi kapıştık doktoral malum dev. hast ilgilenmiyolar.... ya sevinemedim bile eşimle konuşuyoruzda bazen öbüründe ne kadar sevinmiştik şimdi hamile olduğumu öğrendiğmde sevinemedim bile şoka girmek gibiydim... kalp atışlarını duuyana kadar en karın ağrıları çektim...

Son düzenleme:
selam kizlar bugun doktor kontrolum vardi gittik geldik cok sukur bebisimizi gorduk kollari bacaklari kafasi cok tatliydi bize hareket etti kollarini bacaklarini oynatti merhaba dedi doktor haftasina gore ileride dedi boyle giderse ekimin basi olur dedi dogum hayirlisi insallah

Loorımm allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bıtanemmm rabbım bızlere nasıp etsınnnnnn..... sen bızlere dua et senınkısı bızlerden ıkı kat daha gecerlı sayılırrr sen suanda anne saylırsın canımcımmmm

canim benimmm dualarim sizlere inaniyorum Rabbim emeklerinizin karsiligini elbet vericektirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…