- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
canim benimmm dualarim sizlere inaniyorum Rabbim emeklerinizin karsiligini elbet vericektirr
saat 3 civarında kanamam geldi kızlaraçık kırmızı renkte. peçeteye silerken geldi
yarındı randevumuz bekleyemedi miniğim(
doktoru atadım asistanıyla konuştum düşük tehdididir bugun 5e kadar gelebilirsiniz dedi.duramadım hastaneye koşturdk eşim ve annemle
karından bakıldı kese büyümüş bebek varmı bakalım dedi.karından göremedi.alttan baktı vajinal. bebek var gelişmiş dedi ama kalp atışı yok dedi
geç döllenme olabilir bebeğe bi hafta daha verelim dedi.1 hafta sonunda geldiğinde duyamazsak kalp atışı kürtajla alıcaz dediprogestan verdi kanamam için ((
Gecmis olsun canim insallah hayirli haberlerini aliriz.
saat 3 civarında kanamam geldi kızlaraçık kırmızı renkte. peçeteye silerken geldi
doktoru atadım asistanıyla konuştum düşük tehdididir bugun 5e kadar gelebilirsiniz dedi.duramadım hastaneye koşturdk eşim ve annemle
karından bakıldı kese büyümüş bebek varmı bakalım dedi.karından göremedi.alttan baktı vajinal. bebek var gelişmiş dedi ama kalp atışı yok dedi
geç döllenme olabilir bebeğe bi hafta daha verelim dedi.1 hafta sonunda geldiğinde duyamazsak kalp atışı kürtajla alıcaz dediprogestan verdi kanamam için ((
Bugün doktora gittim. Sat' a göre 6+5 olmam gerekiyor. Doktor muayene odasında 5+2 olduğumu söyledi ve kalp atışını göremediğini söyledi. yolk kesesi ve embriyo görünüyodu. Kalp atışı için Renkli Doppler e gönderdi. Orda da 6+1 çıktı gebeliğim, kese 14ml, yolk kese 3-4 ml arası, embriyo 4.95 ml çıktı ama kalp atışı alamadılar bebekte hiç kıpırtı yokmuş. Cumartesi gel bebeği alalım dediler.
şimdi merak ettiğim DOPPLER de 6+1 de kalp atışı görülürmü çünkü bana erken gibi geliyor aranızda benim yaşadığımı yaşayan varmı? Cumartesi gidip aldırmıycam biraz daha bekliycem ama içim içimi yiyor.
Doktor ısrarla doppler de 6+1 de kalp hareketi görülürdü bu bebek ölü dedi. doğrumu bu
Bugün doktora gittim. Sat' a göre 6+5 olmam gerekiyor. Doktor muayene odasında 5+2 olduğumu söyledi ve kalp atışını göremediğini söyledi. yolk kesesi ve embriyo görünüyodu. Kalp atışı için Renkli Doppler e gönderdi. Orda da 6+1 çıktı gebeliğim, kese 14ml, yolk kese 3-4 ml arası, embriyo 4.95 ml çıktı ama kalp atışı alamadılar bebekte hiç kıpırtı yokmuş. Cumartesi gel bebeği alalım dediler.
şimdi merak ettiğim DOPPLER de 6+1 de kalp atışı görülürmü çünkü bana erken gibi geliyor aranızda benim yaşadığımı yaşayan varmı? Cumartesi gidip aldırmıycam biraz daha bekliycem ama içim içimi yiyor.
Doktor ısrarla doppler de 6+1 de kalp hareketi görülürdü bu bebek ölü dedi. doğrumu bu
Teşekkür edrim ama çok kötüyüm perşembe başka doktora gidicem ama ağlamaktan helak oldum
Teşekkür edrim ama çok kötüyüm perşembe başka doktora gidicem ama ağlamaktan helak oldum
Bu arada hiç kanamam yok, kalp atmamasıyla ilgisi varmıdır bilmiyorum ama bugüne kadar hiç lekelenmem dahi olmadı
Bu arada hiç kanamam yok, kalp atmamasıyla ilgisi varmıdır bilmiyorum ama bugüne kadar hiç lekelenmem dahi olmadı
seni çok iyi anlıyorum canım ben ilk bebeğimi kaybettim.bende öğrendiğim günün ertesinde kanama başlamıştı kalp atışıda duyuluyodu ama bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim.ama 10 haftalıkken kürtajla aldılar çünkü son üç haftadır yapılan iğneler kanamayı durdurmuştu..progesteron iğnesi ve hapını kullanmıyosan kesinlikle başka doktorlara da görün.çünkü ben eğer ilaç tedavisi yoksa kalbi duran bebek kanamayla düşer diye duymuştum.ben daha önce kalp atışını duyduğum için zaten ekrana baktığımda kalbin durduğunu kendimde farkettim.ama sen hiç duymadıysan belkide geç döllenmedir.ne desem senin kaygın için boş biliyorum.Allah yardımcın olsun.Rabbim hiç bir anne-babayı evlatsız,evlatlarıda ana babasız baırakmasın inşallah.
selam kizlar bugun doktor kontrolum vardi gittik geldik cok sukur bebisimizi gorduk kollari bacaklari kafasi cok tatliydi bize hareket etti kollarini bacaklarini oynatti merhaba dedidoktor haftasina gore ileride dedi boyle giderse ekimin basi olur dedi dogum hayirlisi insallah
kızlarr bugün kontroldeydik ufaklığı gördük kalp atışlarını da duyduk2 kilo almışız şimdiden doktor bir sıkıntın varmı dedi gaz dışında sıkıntım yok dedim ne bulantı ne kusma hiçbiri yok dedim ne güzel işte dedi güldü bi sıkıntımız yokmuş darısı duymayanların başına
merhaba kızlar. bende ekim annesiydim düne kadar. hiçbir şikayetim yoktu 2 hafta önce doktora gittim kalp atışı yok henüz erken 2 hafta sonra gel dedi. fakat dün kanama oldu doktora gittim boş gebelik olduğunu öğrendim. normalde 8-9 haftalık olması gerekirken 5.haftada kalmış gelişmemiş. bebek yok sadece boş kese var ama kesede büyümemiş. kendisi düşeceğini söyledi doktor. çok üzüldüm, çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır diyerek kendimi teselli ettim. 2,5 yaşında 1 kızım var. Allah'ım ona uzun ömür verir inşallah.
Sayfanızdan ayrılıyorumSizde kendinize dikkat edin. Allah'ım bebeklerinizi korusun, Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Allah'a emanet olun. hoşçakalın.
ben 5 gündür progestan hap kullanıyordum birtek bugün içmedim. Yan etkisi uyku baş dönmesi yaptı diye doktora danışmaya gittim başıma bunlar geldi. Kalp atışı olmayan bebek kanamayla düşer yazmışsın ya acaba benim progestan yüzünden mi son birkaç gündür kanamam olacaktı da olmuyor diye içime kurt düştü? Dediğim gibi bıraktım bugün içmedim hiç. Perşembe de başka doktora gidicem ama merak ettiğim bu doppler dedikleri aletin verdiği fotoğrafın normal ultrasondan farkı yok acaba hastanenin dopplerimi eski yoksa normal mi? İnternetten araştırdım ultrasonun mavi-kırmızı renk katılmış haline doppler denirmiş. E ozaman 6+1 de kalp hareketi olmaması normal değil mi???
Gecmis olsun canim insallah hayirli haberlerini aliriz.
Başka bir doktora daha görün canım Bana devlet doktorlarından biri (daha önce ki gebeliklerimden birinde ) kese bozulmuş bebek yok dedi...Özelde doktora geçtim hemen bebek duruyor kesede yerindeydi.Sadece kuzumun kalbi yavaş attığı için durdu.....
.Hayırlı olsun ikinizinde gözü aydın.....
Geçmiş olsun canım
Umudunu sakın kaybetme canım biliyorsun kalp atışının 8. haftaya kadar duyulma ihtimali var,Kanaması da 9 ay boyunca süren ama sağlıklı doğum yapan insanlar var..........
ben 5 gündür progestan hap kullanıyordum birtek bugün içmedim. Yan etkisi uyku baş dönmesi yaptı diye doktora danışmaya gittim başıma bunlar geldi. Kalp atışı olmayan bebek kanamayla düşer yazmışsın ya acaba benim progestan yüzünden mi son birkaç gündür kanamam olacaktı da olmuyor diye içime kurt düştü? Dediğim gibi bıraktım bugün içmedim hiç. Perşembe de başka doktora gidicem ama merak ettiğim bu doppler dedikleri aletin verdiği fotoğrafın normal ultrasondan farkı yok acaba hastanenin dopplerimi eski yoksa normal mi? İnternetten araştırdım ultrasonun mavi-kırmızı renk katılmış haline doppler denirmiş. E ozaman 6+1 de kalp hareketi olmaması normal değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?