2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydınlar, herkese sağlıklı mutlu günler dilerim.

yarına izin alır ve testlere giderim inşallah.. yani aslında gitmem de lazım.. bebek oldu olalı test yaptırmadım ve troit ilacımın dozu artırıldı mutlaka tekrar test yapılması lazım..

hastanenin yaptığı bu rutin gebelik testleri sağlık ocağında hepsini yaptırmak mümkün mü yoksa zekai tahire gitmeyim. farkları yoksa sağlık ocağı daha yakın.. Orayı bir arayım soruyum.

Son düzenleme:
Selamlar herkese... Günaydın... Yemeklerimde miktarın azalmasına rağmen karnım çıktı. Kahvaltı yapamıyorum öyle dolu dolu yemek de yemiyorum ama kilo almış gibiyim... 10 kiloyu geçmemeyi planlıyorum. Bakalım... Göreceğiz...

Bu arada kraker falan diyorsunuz aburcuru hiç yemiyorum ben. Tatlıdır falan... Yemekleri yiyorum anca o kadar ne süt içebiliyorum ne ceviz badem yiyebiliyorum...

Kötü haberlere de üzüldüm beni de bir panik hali aldı cumartesi nasıl gelecek bilmiyorum... Üzgünüm... Göz yaşlarım yine aktı gitti... Bu duygusallığın çözümü yok mu yaa

Herkese günaydın.. Kızlar yarın kontrolüm var, gebeliğim sat a göre 7+2 , dr a göre 4+2.. yarın inşallah kesemi görürüm bana dua edin.. çok heyecanlı ve endişeliyim.. rabbim hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip eder inşallah...

Cnm hemen telaş yapma dur bakalım bir daha kontrole git inşallah duyarsın kalp atışlarını. ben kızımda tam 8 haftalıkken duydum kalp atışlarını, inşallah sen de duyarsın cnm ..

Cnm hayırlı olsun benim de bir kızım var 3 yaşında ve ikinci hamileliğim :)

Slm cnm ben de kızıma hamileyken 5 ay hiçbirşey yiyemedim, sürekli istifrağ ediyordum. 5 aydan sonra iştahım bir açıldı ki sorma 18 kilo aldım. ben de bu hamileliğimde sınır koydum 10 kilo diye ama daha bulantılarım başlamadı ve iştahım açık... inşallah 10 kiloyu geçmeyizzzz....

günaydınnn
kızlar cin takvimine baktınızmı
benimki dogru cıkmamıstı ama yine baktım kız diyorr

Ben de baktım erkek çıktı ama sanki kız olacakmış gibi geliyor, gerçi bazen de erkek gibi geliyor bana ya neyse :) duygularım karışmış sanırım

Merhaba cnm ne güzel :) bu arada ben de inanmasam da çin takvimine merakımdan baktım ve erkek çıktı :)

Ben de baktım erkek çıktı ama sanki kız olacakmış gibi geliyor, gerçi bazen de erkek gibi geliyor bana ya neyse :) duygularım karışmış sanırım

bende bazen kesin kız diyorum
bazende kesin erkek ..daha 2 ayımız varrr

günaydın sevgili analar ve onların pek minik danaları........
nasılsınız bakalım bugün?

annişlerrr günaydın bugün saat 2 de kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi göreyim bugün bi terslik çıkmasın 2 gündür uyku düzenm bozuldu artık
rabbim yardımcımız olsun :)

annişlerrr günaydın bugün saat 2 de kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi göreyim bugün bi terslik çıkmasın 2 gündür uyku düzenm bozuldu artık
rabbim yardımcımız olsun :)

inşallah canım hayırlı güzel sonuçlar alırsın.. haberler alırız..

bu arada sağlık ocağını aradım. rutin testleri yapıyoruz ama bazılarını yapamıyoruz mesela şeker yükleme vs dedi. şimdi ne yapsam yine karar veremedim bir gideyim bir gitmeyim diyorum. kadın doğumcuyu arayım soruyum..hangisini önerecek..

nereye gideceksin canım, hangi testler için sordun sen?

inşallah canm :)
dr bi ara istersen yönlendirir seni ben sağlık ocağı ile ilgili bi bilgim yok henüz o boyuta geçemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…