Bugün doktora gittim. Sat' a göre 6+5 olmam gerekiyor. Doktor muayene odasında 5+2 olduğumu söyledi ve kalp atışını göremediğini söyledi. yolk kesesi ve embriyo görünüyodu. Kalp atışı için Renkli Doppler e gönderdi. Orda da 6+1 çıktı gebeliğim, kese 14ml, yolk kese 3-4 ml arası, embriyo 4.95 ml çıktı ama kalp atışı alamadılar bebekte hiç kıpırtı yokmuş. Cumartesi gel bebeği alalım dediler.
şimdi merak ettiğim DOPPLER de 6+1 de kalp atışı görülürmü çünkü bana erken gibi geliyor aranızda benim yaşadığımı yaşayan varmı? Cumartesi gidip aldırmıycam biraz daha bekliycem ama içim içimi yiyor.
Doktor ısrarla doppler de 6+1 de kalp hareketi görülürdü bu bebek ölü dedi. doğrumu bu
Bebek bekleyen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. bebek isteyen herkesede rabbim tez zamanda nasip eder inşallah . Bu arada bende 7+5 günlük hamileyim. ikinci gebeliğim 3 yaşında bir kızım var. Hamileliğin sıkıntılı günlerini yaşamaktayım şuan ama tadını çıkaracağımız zamanlarda yakındır inşallah. ilk kıpırdanmaları hissetiğimiz anda herşeyi unutup bu mucize varlığın tadını çıkaracağız. En azından bu şekilde pozitif düşünerek bu zor bulantılı ve istifralı dönemleri atlatmaya çalışalımm.
Arkadaşlar bu arada ben ankara eryamanda ikamet etmekteyim ve acilen bu civarlarda bir dr ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var.
Bende tabloda yer almak üzere bilgilerimi yazayım.
ikinci gebeliğim ilki kız
S.A.T 05/01/2013
Gebe kaldığım kg: 57 (son 14 günde 3 kg verdim istifra ve bulantılardan dolayı şuan 54' üm)
Selamlar herkese... Günaydın... Yemeklerimde miktarın azalmasına rağmen karnım çıktı. Kahvaltı yapamıyorum öyle dolu dolu yemek de yemiyorum ama kilo almış gibiyim... 10 kiloyu geçmemeyi planlıyorum. Bakalım... Göreceğiz...
Bu arada kraker falan diyorsunuz aburcuru hiç yemiyorum ben. Tatlıdır falan... Yemekleri yiyorum anca o kadar ne süt içebiliyorum ne ceviz badem yiyebiliyorum...
Kötü haberlere de üzüldüm beni de bir panik hali aldı cumartesi nasıl gelecek bilmiyorum... Üzgünüm... Göz yaşlarım yine aktı gitti... Bu duygusallığın çözümü yok mu yaa
Cnm hayırlı olsun benim de bir kızım var 3 yaşında ve ikinci hamileliğim :)
merhaba benimde 3 yaşında kızım var
Merhaba cnm ne güzel :) bu arada ben de inanmasam da çin takvimine merakımdan baktım ve erkek çıktı :)
Ben de baktım erkek çıktı ama sanki kız olacakmış gibi geliyor, gerçi bazen de erkek gibi geliyor bana ya neyse :) duygularım karışmış sanırım
annişlerrr günaydın bugün saat 2 de kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi göreyim bugün bi terslik çıkmasın 2 gündür uyku düzenm bozuldu artık
rabbim yardımcımız olsun :)
günaydın sevgili analar ve onların pek minik danaları........
nasılsınız bakalım bugün?
annişlerrr günaydın bugün saat 2 de kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi göreyim bugün bi terslik çıkmasın 2 gündür uyku düzenm bozuldu artık
rabbim yardımcımız olsun :)
inşallah görürsün arkadaşım, dualarımız seninle..
inşallah canım hayırlı güzel sonuçlar alırsın.. haberler alırız..
bu arada sağlık ocağını aradım. rutin testleri yapıyoruz ama bazılarını yapamıyoruz mesela şeker yükleme vs dedi. şimdi ne yapsam yine karar veremedim bir gideyim bir gitmeyim diyorum. kadın doğumcuyu arayım soruyum..hangisini önerecek..
inşallah canm :)inşallah canım hayırlı güzel sonuçlar alırsın.. haberler alırız..
bu arada sağlık ocağını aradım. rutin testleri yapıyoruz ama bazılarını yapamıyoruz mesela şeker yükleme vs dedi. şimdi ne yapsam yine karar veremedim bir gideyim bir gitmeyim diyorum. kadın doğumcuyu arayım soruyum..hangisini önerecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?