Selam hoşgeldin. Sabır sabır sabır beklemeyi öğrenmek gerekiyor . Bende 23 ü yada 25 inde gideceğim kontrole işimin durumuna göre. heyecanla bekliyorum. Beklemekte çok güzel oluyo. Bir sonraki ay cinsiyetleri öğreneceğiz kısmetse :) o zaman hiç bekleyemezsin sen
Ve mide bulantılarının sonu(( kustum sonunda
ne bileyim canım ya 12 gün var ama çok zor geçmeye başladı çok yavaş.hamileliğimi unuttum .aslında sabırlı bir insanım ama bebeğimi görsem biran önce zaten kilo da kaybettim iştah yok midem su içsem doluyor ne yemek geliyor aklıma ne canım birşey istiyor diyorlar ya 12 haftadan sonra diye hamileliğin en güzel günleri az kaldı 10+4 bugün ama ama ama ama
kızlar bana doktorum ılk gıttığımde çok kılolu hamıle kalmışşın bıole gıderse doğuramazsın bu çocuğu dedi 73,50 kılo hamıle kaldım şu an 8 hafta bıttı hala aynı kılodayım ve ekledı ılk 4-5 ay bebek senın aldığın kılodan yedığınden etkılenmıcek kanla beslenecek yok canım çektı yok bebek beslensın sen artık çift canlısın ye dıyenler bakma boşu boşuna yıyıp de kılo alma dedı kılo artışın hızlı olursa bebeğin hem ılerde daha az kılo alır dedi bende bu konuşmadan ılk yalarda kusma da olsa birşey yenmesede bebeğe zararlı değil demekkı dıye sonuç çıkardım .kabızlık bende çok fazla resmen bağsur oldum kayısı ıncır ne duyuyursam denıyorum
benimde öyle hiç keyfim halim yok. canım bişey istemiyor Bebişlerimiz sağolsun. Bende sayıyorum benimde bugün 10+1
12 den sonra herşey normalae döner inşallah. Bbeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş.
kızlar karnımın en alt orta bölgesinde arav sıra kıramplar oluşuyo bazen öksürürken bile acı hissediyorrum normalmi bunlar
yaa bişey dicem, benim gittiğim hastanede 10 gün içinde 2. kez gitmeye ücret almıyolar, doktorumda diyorki 10 günde bir gel bir ücretli bir ücretsiz olur sende uzun süre beklemeden merakını giderirsin diyor.. ama bakıyorum hep 3 haftada bir ayda bir falan çağırıyolar, bende bir sorun mu varki 10 günde bir gel dedi acaba ya
Yok canım tereddüt etme . Seni belki evhamlı gördüğü için gel demiş olabilir. Benimde doktorum aylığa çevirdi kontrolleri ama şöyle söylüyor İstediğin zaman gel bebeği bakarız çekinme dedi. Seninkide ona benzer bişeydir sanırım.
kızlar hepinize selamlar
bugünlerde benim için beklemek o kadar zor olmaya başladıki anlatamam yter artık ya gelmiyor bu ayın 23 bekle bekle merak ediyorum miniğimi ehmde çok büyüdü mü hareketlendimi offff offff:18:
sabırsızlık değil ama ne bileyim işte kötü hissediyorum hamile olduğumu unuttum
gerçi göbek artık dışarıdan belli oluyor mide yanmam biraz geçti akşam ve sabah bulantılarım sürüyor
size anlatayım dertleşeyim dedim geldim buraya ne yapsam dayanamayacağım galiba
bebeğini hissediyor musun kız
Hep sağda batıyor sadece onu hissediyorum başkada bişey hissetmiyorum. Kimbilir içeride ne muzurluklar yapıyo sıpa
sen hissediyor musun ?
benim de hapşırırken kramp giriyor kasıklarıma. normaldir bence.
yaa bişey dicem, benim gittiğim hastanede 10 gün içinde 2. kez gitmeye ücret almıyolar, doktorumda diyorki 10 günde bir gel bir ücretli bir ücretsiz olur sende uzun süre beklemeden merakını giderirsin diyor.. ama bakıyorum hep 3 haftada bir ayda bir falan çağırıyolar, bende bir sorun mu varki 10 günde bir gel dedi acaba ya
canım geçmiş olsun, üzülme zararı yok bebişine, hem ben kusunca biraz olsun rahatlıyorum, en azından bir süre için...
canım bel ağrısı gayet normal bence bende de oluyo
canım bir sorun olsaydı doktor zaten seni bilgilendirir 10 günde bir çağırması senin merakından faydalanıp ticari kar elde etmek malesef özeller böyle işliyo
Kizlar 9. haftam bitti 10. Haftanın içindeyim ama karnım ağrıdı bugun ne olur söyleyin normal mı karin agrisi sizlerde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?