2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
offf offf bu doktor kontrollerini beklemek ne kadar sıkıntılı bir şey yahu.......Yarın konrolümüz var sabah 2li test mi yoksa cvs mi karar verilecek doktorum tarafından..:18::18::18::18: rapora tmm mı devam mı yapacağız yarin işe bile başlaya bilirim kritik ve önemli bir gün............Haydi hayırlısı bakalım...............:18::18::18::18::18:

yaa bişey dicem, benim gittiğim hastanede 10 gün içinde 2. kez gitmeye ücret almıyolar, doktorumda diyorki 10 günde bir gel bir ücretli bir ücretsiz olur sende uzun süre beklemeden merakını giderirsin diyor.. ama bakıyorum hep 3 haftada bir ayda bir falan çağırıyolar, bende bir sorun mu varki 10 günde bir gel dedi acaba ya

Ve mide bulantılarının sonu(( kustum sonunda

canım geçmiş olsun, üzülme zararı yok bebişine, hem ben kusunca biraz olsun rahatlıyorum, en azından bir süre için...

benimde öyle hiç keyfim halim yok. canım bişey istemiyor Bebişlerimiz sağolsun. Bende sayıyorum benimde bugün 10+1
12 den sonra herşey normalae döner inşallah. Bbeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş.

canım senin boyun kaçki çok kilolu demiş sana doktorun merak ettim

dayan canım sabret anne olmak büyük bir sabır ister hem sabırsız olursak 9 ay 10 gün nasıl geçer

şimdiden hareketler falan hissedilse aslında bu kadar merak etmeyiz ama işte:18: sakin olcam ve günümü beklicem sonrada buraya gelip size bebeğimi göstericem

Hep sağda batıyor sadece onu hissediyorum başkada bişey hissetmiyorum. Kimbilir içeride ne muzurluklar yapıyo sıpa

sen hissediyor musun ?

yok kız ama yan yatınca göbeğim resmen değiyor yere hoşuma gidiyor seviyorum öyle bebeğimi ama 16 . haftada hissederiz dimi?

arkadaşlar kendim düşünce çok ağrım olmadı ama hafif bir şeyler hissetmiştim. onun dışında ağrım sancım kanamam olmadı.. bununla ilgisi var mı yazarım ama hepinize eğer gebelik dışında bir rahatsızlığınız varsa ve ilaç alıyorsanız lütfen branş doktorlarına iyi bir hastaneye gidin.. Çünkü ilacın riski ve dozajı vs önemli. gebelikte önemli.. SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN .telaşlanmayın.. ilaç kullanmak tehlikeli değil. zaten hamile olduğunuz için hassas olunması itibariyle iyi bir hastane ve dr görmesi şart. burada da bununla ilgili tavsiyeler vardı. ancak maalesef ben daha önce tedaviye başladım değiştirmeyim diye hastaneyi de değiştirmedim.
bilmiyorum belki bunun da bir etkisi yok ama sonucu alınca yazarım..

kendinize dikkat edin.. allah kötülüklerden hastalıklardan korusun..

Son düzenleme:

canım bir sorun olsaydı doktor zaten seni bilgilendirir 10 günde bir çağırması senin merakından faydalanıp ticari kar elde etmek malesef özeller böyle işliyo

kızlar adivite sonucum geldi.çok şükür aşının yaptığı etkiymiş paylaşayım dedim.bu arada pazar günü uçak yolculuğum var dr birşey olmaz diyor inşallah sağlıkla gider geliriz

Kızlar selammmm..:) bugün kontrolüm vardı bebişi gördüm kıpır kıpır oynuyordu :) hiç bi sorun yok çok şükür.3 hafta sonra tekrar çağırdı 12 haftalık olucam ikili test yapılacakmış o zaman..bakalım bundan sonra daha heyecanlı günler bekliyor sanırım bizleri....

canım bir sorun olsaydı doktor zaten seni bilgilendirir 10 günde bir çağırması senin merakından faydalanıp ticari kar elde etmek malesef özeller böyle işliyo

oda olabilir tabii :), ne hale geldik ya, doktor az çağırır sabredemeyiz, çok çağırır sorun var diye korkarız, midemiz bulanır ağlarız, bulanmaz yine ağlarız.. nasıl geçecek bu aylar bakalım daha neler çıkıcak önümüze.. daha bunun cinsiyeti, ikili testi, üçlü testi var.. ondan sonrada başlarız bugün az hareket etti, 3 saattir kıpırdamıyo sorun mu var acaba, yerinde durmuyo derdimi var diye :) kesin...

Kizlar 9. haftam bitti 10. Haftanın içindeyim ama karnım ağrıdı bugun ne olur söyleyin normal mı karin agrisi sizlerde de oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…