ne güzell senin adına çok sevindim bugün bir arkadaş daha kapanmış Rabbim daim etsin inş. bu arada bende kapalıyım
ayyyyy böyle sizlerden duydukça çok heyecanlanıyorum yaa oğlumu görmek içinnnn :) beneess bu arada doğum tarihlerimiz aynı zamana denk geliyo senin bebeğin cinsiyet ne
kızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum
benim kızım olcak kısmetse.. dr cmrtsi 20 hafta 4 gün dedi ama inceleme sonuçlarına göre 21+1 dedi. alttada doğum tarihi 4 ekim yazıyodu.hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda.. ayyy çok güzel bişey yaaa. her hafta girsem keşke. bizim sonuçlar normal çıktı inş hepinizinde herşey çok güzel çıkar..
benimde her doktora gitmemde şaşıyo doğum tarihi ama ben son adet tarihini baz alıyorum. dörtlü test yaptırmıştım şükür temiz çıktı. şimdiye kadarki ultrasonlarda herşey normaldi şükür. ben bu haftayı bebeğimi görmek için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kime benziyoo :)
dr bana sordu 4lü tarama sonucu nasldı die bende temizdi dedm. ozaman büyük iht bişey çıkmaz ama bi inceleyelm dedi.. inş hayırlısıyla sizinkide çok güzel sonuçlanır... yaw okadar tipsiz sevimli bişeykiii babaya nasıl benzettiler bende anlamadm. yani azcık benziyooo gibide sanki. aman hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsunlarda gerisi boş...
Ayyy canım dondurma istedi.ama yiyemiyorum alerji oluyor :-( masallah bebeklerimize ne zaman hareket edecek derken şimdi kıpır kıpır hiç durmuyorlar
Kızlar gunaydın.Bende bebısımle kahvaltımı yaptım evlerı bıraz toparladım ve topıgı zzıyarete geldım. :)
Geçmiş olsun canım ben de dün hissettim bebegimi yakında sen de hissedersinSelammmm bende yarin doktoruma gidicem felaket enfeksiyonum var..... bakalim... bebegimide 4.5 olduk hissetmiyorum((((
Selammmm bende yarin doktoruma gidicem felaket enfeksiyonum var..... bakalim... bebegimide 4.5 olduk hissetmiyorum((((
günaydın kızlar
cumartesi 4 lü test sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür bebeğimin kilo boyun maş varmış
Evet cnm sanki yeniden evleniyor gibiyim çocuk gibi heyecanlıyım
Kahvaltimizi da yaptik kizcigimla... ise gitme zamani yaklasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?