2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne güzell senin adına çok sevindim bugün bir arkadaş daha kapanmış Rabbim daim etsin inş. bu arada bende kapalıyım

hepinize teşekkür ederim rabbim kısmet etti işte hep düşünüyordum ama erteliyordum bu sefer ertelemedim.yaşım 33 aslında geç bile kaldım.zaten çok makyaj yapan açık giyinen biri değildim muhafazakar bir yapım var tek eksik baş örtüsüydü inşallah raabbim daim kılar

Herkese günaydınlarGörüşmeyeli nasılsınız?Ben ev hazırlıklarına devam ediyorum..Sağ salim taşınsam da bir oh çeksem diyorum artık

ayyyyy böyle sizlerden duydukça çok heyecanlanıyorum yaa oğlumu görmek içinnnn :) beneess bu arada doğum tarihlerimiz aynı zamana denk geliyo senin bebeğin cinsiyet ne

benim kızım olcak kısmetse.. dr cmrtsi 20 hafta 4 gün dedi ama inceleme sonuçlarına göre 21+1 dedi. alttada doğum tarihi 4 ekim yazıyodu.hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda.. ayyy çok güzel bişey yaaa. her hafta girsem keşke. bizim sonuçlar normal çıktı inş hepinizinde herşey çok güzel çıkar..

günaydınn arkadaşlar nasılsınız bu sabah...ben sağlık ocağına aşı olmaya gidiyorum ordanda evime..biliyorsunuz benim evimde netim yok annemlere geldikçe girebiliyorum...tekrar görüşene kadar hepinize bebişlerinizle birlikte sağlıklı mutlu günler diliyorum..kendinize dikkat edin...

benimde her doktora gitmemde şaşıyo doğum tarihi ama ben son adet tarihini baz alıyorum. dörtlü test yaptırmıştım şükür temiz çıktı. şimdiye kadarki ultrasonlarda herşey normaldi şükür. ben bu haftayı bebeğimi görmek için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kime benziyoo :)

dr bana sordu 4lü tarama sonucu nasldı die bende temizdi dedm. ozaman büyük iht bişey çıkmaz ama bi inceleyelm dedi.. inş hayırlısıyla sizinkide çok güzel sonuçlanır... yaw okadar tipsiz sevimli bişeykiii babaya nasıl benzettiler bende anlamadm. yani azcık benziyooo gibide sanki. aman hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsunlarda gerisi boş...

inşallah güzel sonuçlanacak buna inanıyorum. o tipsiz sevimliyi yerim ben :) tekmeler hissediyomusun

Kızlar gunaydın.Bende bebısımle kahvaltımı yaptım evlerı bıraz toparladım ve topıgı zzıyarete geldım. :)

kızlar malum saç boyatamıyoruz. ama bnm diplerim çok çıktı kötü duruyor.
normalde saçım kahverengi ama boya olarak sarı renkte uçları.
diplere okijen suyu sürüp açmayı düşünüyorum ama onda da tereddütlüyüm acaba zararı varmıdır diye.
sizce oksijen suyunun zararı varmıdır hamileliğe.

günaydın kızlar
cumartesi 4 lü test sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür bebeğimin kilo boyun maş varmış

günaydın kızlar
cumartesi 4 lü test sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür bebeğimin kilo boyun maş varmış

4lü test için erken deilmi kaç hfta tam olarak canım senin daha ben yaptırmadım 4lü test yarın ayrıntılı ultrasyonum war ama daha 4lü test falan demedi doktor benim 20 hafta

Evet cnm sanki yeniden evleniyor gibiyim çocuk gibi heyecanlıyım

Kahvaltimizi da yaptik kizcigimla... ise gitme zamani yaklasiyor

Ayyyyyy canim senin adina okadar cok sevindimki ne güzel esin askerden geliyor.benimkine daha coooook var (( günler nasil gecti sende?bende sanki hic gecmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…