2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen cnm benimde 2 gündür öle hareketlendi maşallah :)hastalanırım diye dondurma yemiyordum hamile kaldıktan sonra ilk kez magnum yedi bebişim okadar çok hareket etti annesi gibi bademli magnum sevecek belli :)

Ayyy canım dondurma istedi.ama yiyemiyorum alerji oluyor :-( masallah bebeklerimize ne zaman hareket edecek derken şimdi kıpır kıpır hiç durmuyorlar

Galiba baskıdan oluyor agri canım. Çünkü idrar yaparken agri yok. Ama dun aksam düğün vardı açık havada, biraz üşüttüm herhalde diyorum. Evde simdi hep çorap giyiyorum. Sıcak tutuyorum ayaklarımı. Ama cocukta baskı yapıyor sanırım. Zaten yarın Dr'a gideceğim. Ona da sorarım insallah.

Bende aynı şeyleri hissediyorum. Ve bende kendi kendime hep aynı soruyu soruyorum. Üşüttüm mü acaba diye

Bende yeni basladi canım. Onceden yoktu. Üşüttüm herhalde diyorum. Düğün vardı açık havada. Oraya yoruyorum. Yoksa dikkat etmeye çalışıyorum genelde. Yarın Dr'a gideceğim kısmetse, soracağım bakalım idrar torbasını mı itiyor bebek yoksa rahim mı cok aşağıda. İdrarimi yaparken agri yok olsa idrar yollarını üşüttüm diyeceğim.

Canım bende çok hapsirdim alerjimden dolayı, sen yazınca acaba ondan mı oluyor ağrım diye düşündüm simdi. Dr'a sorayım bende, gerekirse idrar tahlili yapsın. Alerji icin ilac kullanmıyorum. Bu yüzden de arka arkaya 10-15 kere hapsirdigim oluyor. Acaba cok hapsirmanin zararı olur mu? Ne bileyim rahim aşağıya falan düşer mı?
Amaan ne cok pirpirikliyiz yahu.
Hem düşünmemeye çalışıyorum, hem de arada aklım karışıyor.

Herkese Günaydın.... Bugün pazartesi ama çok mutluyum çünkü perşembeye yaklaşıyorummm

Günaydın tatlım ... Şimdiden gözün aydın ,perşembeye ne kaldı ki şunun şurasında ... :))))

Evet cnm sanki yeniden evleniyor gibiyim çocuk gibi heyecanlıyım

Kahvaltimizi da yaptik kizcigimla... ise gitme zamani yaklasiyor

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve güzel bebişleriiiiii :) yeni bir haftaya başladık ben çok enerjiğimmm bu hafta:) çünküm hafta sonu kocacığımla güzelce evimizi temizledik bütün ütülerimi bitirdim üstümden bir yük kalktı valla :) ayın 15 indede annem gelecek büyük temizlik yapacağız şöyle halı perde cam kapı ne varsaaa. bu hafta sonuda oğlumu görmeye gidicez ayrıntılı ultrasonumuz var çookkkkk merak ediyorumm nasıl olacak. dün kıpır kıpırdı maşşalah oğlum hiç durmadı oturduk izledik babasıyla nasıl hoplatıyor karnımı şükürler olsun Rabbime:) sağ salim kucağımıza alırız inşallah yaa.

selam kızlarrr nasılsınızzz bende baslasam hareketleri hıssetmeye ne oldugunu bılmedıgımden mı anlamıyorum acaba
Günaydın canım, ben de geçen haftaya kadar belli belirsiz hissediyordum. Kelebek gibi. Ama bu hafta birden değişti, eşim bile hissetti dışarıdan dokunarak hem karnım da birden çıktı. Senin de öyle olur muhtemelen

herkese günaydın iyi haftalar, öğretmen1 arkadaşımıza da gözün aydın diyorum, eşin yatcaz klakcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop ordayım diyordur :)

ezine arkadaşım belki vücudunca çıkanlar egzamadır. bende de vasr ve kaşınmıyor dr ilaç verdi sürdüm geçti sonra yeniden çıktı

günaydın kızlar :)

canım sıkkın biraz evde küslük rüzgarları var bebğim hissetiği için bu zamnları kendimi suçlu hissediyorum , i de benim bünyem oldukça allerjikti şimdi hamililkle tekrar hepsi gündeme gelmeye başladı , bişiler hemen dokunmaya başladı sanırım

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler ve onların güzel bebekleriii.... herkese mutlu haftalar..
haftasonu 4lu renkli ultrasona girdim. dr baştan ayağa tek tek inceledi iç organlarını, kemiklerini aklıma gelen gelmeyen heryerini:) ama çok güzeeellll bi duyguuuu.. siyah beyaz ultrasondan sonra süper geldi yaaaa.. hatta dr bebeğe baktı direk eşime döndü bu bebek babaya benziyo dedi. şok olduk. sonra fotografı annemlere falan gösterdik herkesin ilk tepkisi annaaa bu bebek babaya benziyooo oldu.. ama çok mutlu oldum... arkık bisde gerçek bebekizzzz..... bide nasıl böle bacak bacak üstüne atıyo. oyyy hergün renkli ultrasona girsek ne güzel olur yaaa....

aynen cnm benimde 2 gündür öle hareketlendi maşallah :)hastalanırım diye dondurma yemiyordum hamile kaldıktan sonra ilk kez magnum yedi bebişim okadar çok hareket etti annesi gibi bademli magnum sevecek belli :)

aaa bende dün dondurma yemiştim anam bizim kız takla mı attı naptı:) durmadı yerinde. bu bebişler dondurmayı çok mu seviyo ne. ama çokkk güzel bişiii yaaaa..

ayyyyy böyle sizlerden duydukça çok heyecanlanıyorum yaa oğlumu görmek içinnnn :) beneess bu arada doğum tarihlerimiz aynı zamana denk geliyo senin bebeğin cinsiyet ne

kızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum

kızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum

ne güzell senin adına çok sevindim bugün bir arkadaş daha kapanmış Rabbim daim etsin inş. bu arada bende kapalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…