aynen cnm benimde 2 gündür öle hareketlendi maşallah :)hastalanırım diye dondurma yemiyordum hamile kaldıktan sonra ilk kez magnum yedi bebişim okadar çok hareket etti annesi gibi bademli magnum sevecek belli :)
iç organlar şekilden şekle giriyor şu an. sıkışma hissinin artması normal, idrar torbana çok baskı yapıyordur bebek.
idrar yaparken özellikle ağrı oluyorsa dr a gitmelisin. sıkışıklıktan bir ağrı oluyorsa o normal. uykudan ben de o hisle uyanıyorum bazen. üşütüp üşütmediğini de sen bilirsin canım, üşüttüysen ayaklarına çorap giy, dikkat et; bakalım değişiklik olur mu?
Bende aynı şeyleri hissediyorum. Ve bende kendi kendime hep aynı soruyu soruyorum. Üşüttüm mü acaba diye
Evet cnm aralikta gitti gelecek insaallah persbe günü...
Jasemin alinti yapmıştım ama cikmadi cnm ağrın olduğunu yazmışsın bende de olmuştu. Bende öksürük de vardi o yüzden doktora gittiğimde söylemiştim antibiyotik kullanıyordum idrar yolu iltihabı büyük ihtimalle demişti bol su iç bir iki gune geçmezse gel tahlil yapalım dedi. Ben oturdugum yerden kalkarken kasilip kalıyordum seni cok iyi anliyorum. Üşütmüs olabilirsin tabi bil su iç çok çok iç ama... ve geçmezse doktora git. Çünkü ben antibiyotik kullanmıştım öksürük için o da geçmişti. Geçmiş olsun şimdiden
Herkese Günaydın.... Bugün pazartesi ama çok mutluyum çünkü perşembeye yaklaşıyorummm
Günaydın tatlım ... Şimdiden gözün aydın ,perşembeye ne kaldı ki şunun şurasında ... :))))
Günaydın canım, ben de geçen haftaya kadar belli belirsiz hissediyordum. Kelebek gibi. Ama bu hafta birden değişti, eşim bile hissetti dışarıdan dokunarakselam kızlarrr nasılsınızzz bende baslasam hareketleri hıssetmeye ne oldugunu bılmedıgımden mı anlamıyorum acaba
ezine arkadaşım belki vücudunca çıkanlar egzamadır. bende de vasr ve kaşınmıyor dr ilaç verdi sürdüm geçti sonra yeniden çıktı
aynen cnm benimde 2 gündür öle hareketlendi maşallah :)hastalanırım diye dondurma yemiyordum hamile kaldıktan sonra ilk kez magnum yedi bebişim okadar çok hareket etti annesi gibi bademli magnum sevecek belli :)
günaydın güzel anneler ve onların güzel bebekleriii.... herkese mutlu haftalar..
haftasonu 4lu renkli ultrasona girdim. dr baştan ayağa tek tek inceledi iç organlarını, kemiklerini aklıma gelen gelmeyen heryerini:) ama çok güzeeellll bi duyguuuu.. siyah beyaz ultrasondan sonra süper geldi yaaaa.. hatta dr bebeğe baktı direk eşime döndü bu bebek babaya benziyo dedi. şok olduk. sonra fotografı annemlere falan gösterdik herkesin ilk tepkisi annaaa bu bebek babaya benziyooo oldu.. ama çok mutlu oldum... arkık bisde gerçek bebekizzzz..... bide nasıl böle bacak bacak üstüne atıyo. oyyy hergün renkli ultrasona girsek ne güzel olur yaaa....
kızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum
kızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum
günaydın kıslar..geçmişi okuyamadım haftasonu hiç giremedim ziiraa....herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?