- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
4lü test için erken deilmi kaç hfta tam olarak canım senin daha ben yaptırmadım 4lü test yarın ayrıntılı ultrasyonum war ama daha 4lü test falan demedi doktor benim 20 hafta
Senin de mi eşin askerde? Şafak tablona bakılırsa çok var dahasükrettim halime...
Evet canim bende biraz önce gördüm baska bi yorumunda ve yazmistim..vallahi cok sükret cok zor coook hic gecmiyor sanki günler
slm canım azcık geç olmuş olabilir ama cevap vermeden edemicem, bazı densiz insanlar var öyle, aldırış etme lütfen hepsi çok afedersin gerizekalı, bişi olsa sanki sonra olmıcak, sanki 1 sn sonramız kesin hayatımızda da bebişe bişi almayın, bekleyin demeler falan, acayip sinir oluyorum bu duruma diyenin de çok afedersin azının payını veriyorum ki bi daha bana öle olumsuz yorumlar yapmasın diyemerhaba arkadaşlar nasılsınız?nasıl geçiyor hamilelik..uzun zamandır yazamadım biraz okudum geçmişi ama hepsini okuyamadım..herkez kilo almaya başlamış sanırım..ben kilolu bir şekilde hemile kaldığım için kilo alamam gerekiyor birde tansiyorn problemi nedeniyle...doktorum bir daha kontrolümde kilo vermiş olarak görmek istediğini söyledi...benim kafa hiç rahat olmuyor arkadaşlar hep bir korku içindeyim ya ir şey olursa diye..ama hep etrafımdaki bir kaç cahil kişi yaptı bunu..aman birşey alma doğacakmı bakalım belki birşey olacak üzülürsün falan diye..tamam bende biliyorum bunu ama olacağında doğumdan sonrada olur..herşey nasip işi...dua ediyorum hep hayırlısıyla şu 4 ay geçsin diye psiklojim çok bozuldu kabuslarla uyanıyorum hep...yalnız kalınca hep aklıma geliyor ağlama krizlerine giriyorum sonrada suçluluk duyusu hissediyorum kızım etkileniyor içerde diye....
ay canım yaa, ne mutlu sana, bak bitiyo çok şükür, perşembeyi sayma zatennn, geriye kaldı 2 gün bugünde bitti sayılırHerkese Günaydın.... Bugün pazartesi ama çok mutluyum çünkü perşembeye yaklaşıyorummm
niçin küslük varki, kocişlemi bozuştuk acep? kendini suçlu hissetme canım olur böyle şeyler bebiş anlar annesinigünaydın kızlar :)
canım sıkkın biraz evde küslük rüzgarları var bebğim hissetiği için bu zamnları kendimi suçlu hissediyorum , i de benim bünyem oldukça allerjikti şimdi hamililkle tekrar hepsi gündeme gelmeye başladı , bişiler hemen dokunmaya başladı sanırım
gözün aydın canım, Allah olmayan arkadaşlarada nasib etsin tez zamandagünaydın güzel anneler ve onların güzel bebekleriii.... herkese mutlu haftalar..
haftasonu 4lu renkli ultrasona girdim. dr baştan ayağa tek tek inceledi iç organlarını, kemiklerini aklıma gelen gelmeyen heryerini:) ama çok güzeeellll bi duyguuuu.. siyah beyaz ultrasondan sonra süper geldi yaaaa.. hatta dr bebeğe baktı direk eşime döndü bu bebek babaya benziyo dedi. şok olduk. sonra fotografı annemlere falan gösterdik herkesin ilk tepkisi annaaa bu bebek babaya benziyooo oldu.. ama çok mutlu oldum... arkık bisde gerçek bebekizzzz..... bide nasıl böle bacak bacak üstüne atıyo. oyyy hergün renkli ultrasona girsek ne güzel olur yaaa....
Allah utandırmasın canım, hayırlısı olsunkızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum
ayy ayyy ayyyy 2. yılada girmişizzz, allah bozmasın, hep mutlu olun, daha nice güzel seneler olsunbgn biziiiiiiim EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ...... 2. yılımızzz....
canım oksijeni duymadım ama boyanın bu haftalarda zararı yok, ilk 3 ay yasak sadece, şuanda güvendiğin biryerde boya yaptırabilirsin, artık hamişlere göre doğal boyalar var gülümmkızlar malum saç boyatamıyoruz. ama bnm diplerim çok çıktı kötü duruyor.
normalde saçım kahverengi ama boya olarak sarı renkte uçları.
diplere okijen suyu sürüp açmayı düşünüyorum ama onda da tereddütlüyüm acaba zararı varmıdır diye.
sizce oksijen suyunun zararı varmıdır hamileliğe.
merhabalar hamiş arkdaşlarım 2 gündür böle rahim bölgemde bi hareketlilik hissediyorum sanki böle kalp atışı gibi nasıl anlatsam böle su dolu bir balonda su ordan oray çarpıyormuş gibi acaba bebişimin hareketleri olabilirmi baştan ben onu gaz diye düşündüm ama 2,3 gündür hep aynı şey olunca acabamı dedim bişiler dönüyo sanki oramda guruldama olmuş gibi.......sizlerede sormak istedim.
merhabalar hamiş arkdaşlarım 2 gündür böle rahim bölgemde bi hareketlilik hissediyorum sanki böle kalp atışı gibi nasıl anlatsam böle su dolu bir balonda su ordan oray çarpıyormuş gibi acaba bebişimin hareketleri olabilirmi baştan ben onu gaz diye düşündüm ama 2,3 gündür hep aynı şey olunca acabamı dedim bişiler dönüyo sanki oramda guruldama olmuş gibi.......sizlerede sormak istedim.
doğru tahmin etmişsin cnm bebişinin hareketleri o :)
aaaaa bende 2,3 gündür oramda guruldama gibi bişi var gaz heralde diyorum bide daha çok alt tarafta rahim bölgesinde oluyor o yüzden ben daha üst taraflarda bekliyodum hareketliliği :))))
bebişin canım o, şuanda böle hissediyosan önümüzdeki hafta dahada net olcak, özellikle bişi yiyince kuduruyolar, bu haftalarda böle belli belirsiz oluyo, senin kızmı olcak? erkek bebişler daha bi kuduruklar sanırım, benimki artık bildiğin tepiklio, heleki öne doğru eğilmeyeyim anında vuruyo bitane sanırım yeri daralıo, artık sırt üstü yattığımda karnımı açıp izlediğim zaman dışardanda gözüküyo tepikler
bebişin canım o, şuanda böle hissediyosan önümüzdeki hafta dahada net olcak, özellikle bişi yiyince kuduruyolar, bu haftalarda böle belli belirsiz oluyo, senin kızmı olcak? erkek bebişler daha bi kuduruklar sanırım, benimki artık bildiğin tepiklio, heleki öne doğru eğilmeyeyim anında vuruyo bitane sanırım yeri daralıo, artık sırt üstü yattığımda karnımı açıp izlediğim zaman dışardanda gözüküyo tepikler
aaaaa bende 2,3 gündür oramda guruldama gibi bişi var gaz heralde diyorum bide daha çok alt tarafta rahim bölgesinde oluyor o yüzden ben daha üst taraflarda bekliyodum hareketliliği :))))
yok cnm bebek o şimdi aşağıdalar zaten bende baya bi rahme doğru hissediyorum kasıklarımda vuruyo sanki bazen. artık daha da güçlenecek sert tekmeler atacak annesi :)
kızlar ilk adımı attık ve cumartesi günü bebişin oda siparişini verdik hayırlısıyla, bir ay havalanması gerekmiş boya kokusunun çıkması için, hiçbişi almadım diye üzülüyodum oğluma ama artık bi odası olacaksonada diğer ıncık cıncıkları alıp alıp dizmeyi düşünüyorum ve kısmetse sıcaklar bastırmadan haziran sonu alışverişi bitirip hepsini yerleştiresim var, zaten yıkancak ütülencek falan çok iş var, ağırlaşınca zor olur bu işler, çok heycanlıyım yaaaaaaa
altta hissettiğin tüm hareketler bebişin canım, sora zaten dahada net ve emin oluyosun, bebişini görmezden duymazdan gelmesene annesi çabalıyo sana sesini duyurcak diyeeeee
kızlar ilk adımı attık ve cumartesi günü bebişin oda siparişini verdik hayırlısıyla, bir ay havalanması gerekmiş boya kokusunun çıkması için, hiçbişi almadım diye üzülüyodum oğluma ama artık bi odası olacaksonada diğer ıncık cıncıkları alıp alıp dizmeyi düşünüyorum ve kısmetse sıcaklar bastırmadan haziran sonu alışverişi bitirip hepsini yerleştiresim var, zaten yıkancak ütülencek falan çok iş var, ağırlaşınca zor olur bu işler, çok heycanlıyım yaaaaaaa
altta hissettiğin tüm hareketler bebişin canım, sora zaten dahada net ve emin oluyosun, bebişini görmezden duymazdan gelmesene annesi çabalıyo sana sesini duyurcak diyeeeee
canım oksijeni duymadım ama boyanın bu haftalarda zararı yok, ilk 3 ay yasak sadece, şuanda güvendiğin biryerde boya yaptırabilirsin, artık hamişlere göre doğal boyalar var gülümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?