2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
4lü test için erken deilmi kaç hfta tam olarak canım senin daha ben yaptırmadım 4lü test yarın ayrıntılı ultrasyonum war ama daha 4lü test falan demedi doktor benim 20 hafta

16-20. haftalarda yapılıyo canım
ayrıntılı ultrasonu da 15 haziranda olcam 23. haftamda olcam

merhabalar hamiş arkdaşlarım 2 gündür böle rahim bölgemde bi hareketlilik hissediyorum sanki böle kalp atışı gibi nasıl anlatsam böle su dolu bir balonda su ordan oray çarpıyormuş gibi acaba bebişimin hareketleri olabilirmi baştan ben onu gaz diye düşündüm ama 2,3 gündür hep aynı şey olunca acabamı dedim bişiler dönüyo sanki oramda guruldama olmuş gibi.......sizlerede sormak istedim.

Evet canim bende biraz önce gördüm baska bi yorumunda ve yazmistim..vallahi cok sükret cok zor coook hic gecmiyor sanki günler

oyy çok zor hamile halinle dahada zordur ama sayılı gün bebeğim geçip gider inşallahhh

bende bekledim eşimi ama nişanlıydık çok zordu allah kolaylık versin

slm canım azcık geç olmuş olabilir ama cevap vermeden edemicem, bazı densiz insanlar var öyle, aldırış etme lütfen hepsi çok afedersin gerizekalı, bişi olsa sanki sonra olmıcak, sanki 1 sn sonramız kesin hayatımızda da bebişe bişi almayın, bekleyin demeler falan, acayip sinir oluyorum bu duruma diyenin de çok afedersin azının payını veriyorum ki bi daha bana öle olumsuz yorumlar yapmasın diye sende öyle yap, biz bu cumartesi oğlumuzun odasının siparişini verdik, neyin ne olacağını Allah'tan başka kimse bilmez, iyi düşün iyi olsun, herşey kısmet sonuçta.

Herkese Günaydın.... Bugün pazartesi ama çok mutluyum çünkü perşembeye yaklaşıyorummm
ay canım yaa, ne mutlu sana, bak bitiyo çok şükür, perşembeyi sayma zatennn, geriye kaldı 2 gün bugünde bitti sayılırAllah bidaha ayırmasın sizi işallah, bir ömür boyu beraber olun

niçin küslük varki, kocişlemi bozuştuk acep? kendini suçlu hissetme canım olur böyle şeyler bebiş anlar annesini

gözün aydın canım, Allah olmayan arkadaşlarada nasib etsin tez zamanda

kızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum
Allah utandırmasın canım, hayırlısı olsun

bgn biziiiiiiim EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ...... 2. yılımızzz....
ayy ayyy ayyyy 2. yılada girmişizzz, allah bozmasın, hep mutlu olun, daha nice güzel seneler olsun

canım oksijeni duymadım ama boyanın bu haftalarda zararı yok, ilk 3 ay yasak sadece, şuanda güvendiğin biryerde boya yaptırabilirsin, artık hamişlere göre doğal boyalar var gülümm

doğru tahmin etmişsin cnm bebişinin hareketleri o :)

bebişin canım o, şuanda böle hissediyosan önümüzdeki hafta dahada net olcak, özellikle bişi yiyince kuduruyolar, bu haftalarda böle belli belirsiz oluyo, senin kızmı olcak? erkek bebişler daha bi kuduruklar sanırım, benimki artık bildiğin tepiklio, heleki öne doğru eğilmeyeyim anında vuruyo bitane sanırım yeri daralıo, artık sırt üstü yattığımda karnımı açıp izlediğim zaman dışardanda gözüküyo tepikler

kızlar ilk adımı attık ve cumartesi günü bebişin oda siparişini verdik hayırlısıyla, bir ay havalanması gerekmiş boya kokusunun çıkması için, hiçbişi almadım diye üzülüyodum oğluma ama artık bi odası olacaksonada diğer ıncık cıncıkları alıp alıp dizmeyi düşünüyorum ve kısmetse sıcaklar bastırmadan haziran sonu alışverişi bitirip hepsini yerleştiresim var, zaten yıkancak ütülencek falan çok iş var, ağırlaşınca zor olur bu işler, çok heycanlıyım yaaaaaaa

aaaaa bende 2,3 gündür oramda guruldama gibi bişi var gaz heralde diyorum bide daha çok alt tarafta rahim bölgesinde oluyor o yüzden ben daha üst taraflarda bekliyodum hareketliliği :))))

yok cnm bebek o şimdi aşağıdalar zaten bende baya bi rahme doğru hissediyorum kasıklarımda vuruyo sanki bazen. artık daha da güçlenecek sert tekmeler atacak annesi :)

evet cnm bnm hayırlısıyla kız olucak bende 2,3 gündür onu guruldama ne bilim gaz falan diye dikkate almıyodum bu gün gene ara ara olunca nasıl guruldama bu yaa kaç gündür geçmiyo diyorum bide daha çok alt tarafta rahim bölgesinde oluyo ben daha yukarlarda hareket olucak diye düşünüyorum:)))bu arada seninkinede maşallah ne güzel yaaa artık dışarıdan bile görebiliyosun rabbim yüzlerinide göstersin....

benimkide çok kuduruk geçen gece soluma doğru yatarken bi tepikledi varya sağıma döndüm kesti tepiklemeyi :) daraldı galiba. karnımıda hop hop hoplatıyo bende izliyorum snin gibi :)

aaaaa bende 2,3 gündür oramda guruldama gibi bişi var gaz heralde diyorum bide daha çok alt tarafta rahim bölgesinde oluyor o yüzden ben daha üst taraflarda bekliyodum hareketliliği :))))

altta hissettiğin tüm hareketler bebişin canım, sora zaten dahada net ve emin oluyosun, bebişini görmezden duymazdan gelmesene annesi çabalıyo sana sesini duyurcak diyeeeee

yok cnm bebek o şimdi aşağıdalar zaten bende baya bi rahme doğru hissediyorum kasıklarımda vuruyo sanki bazen. artık daha da güçlenecek sert tekmeler atacak annesi :)

anaammm evet sanırım gerçekten bebiş oooooo tepikliyo teyzeleriyle konuşurken beni sanırım ondan bahsettiğimizi hissetti ayy çookk ilginç geldi banaaaa :)))

ayy ne güzel ben daha hiçbirşey almadım 7 aylık olana kadarda almayacağım galiba. zaten çoğu şeyini anneannesi alacak bize fazla bişi kalmıyo. annemle beraber ben seçicem tabi. ablamın oğlanında herşeyleri yesyeni duruyo hepsi bana gliyo. doğduktan sonra büyüdükçe alıcam yeni fazla bişi almıcamm ben.

altta hissettiğin tüm hareketler bebişin canım, sora zaten dahada net ve emin oluyosun, bebişini görmezden duymazdan gelmesene annesi çabalıyo sana sesini duyurcak diyeeeee

Kızlar yardım eder misiniz dr arıyorum bulamıyorum kartal cevizli maltepe arasında önerebilir misiniz lütfen

Aaayy hayırlı olsun.. inş güle gül huzurla kullanmayı nasip etsin.. ya ben daha ne alacağıma bile karar veremedim. bebek odası mı alsam yoksa oyun parkı mı alsam bilemedim. küçük ahşap beşikler varya ondan alcam kesinde.. bilemiyorum yaaa.. ama sen ne güzel kararını vermişsin almışsın güle güle kullanın...

ayyy tapikliyo şu anda inanamıyorum yaa bende kaç gündür neden ben hissedemiyorum diyodum rabbim bekleyen herkese hissettirsin bu duyguyu,ayyy yerim ben onu duymazmıyım hiç:))

canım oksijeni duymadım ama boyanın bu haftalarda zararı yok, ilk 3 ay yasak sadece, şuanda güvendiğin biryerde boya yaptırabilirsin, artık hamişlere göre doğal boyalar var gülümm

ben emin olamadığım için boyatamıyorum malesef
doğal bitkisellerede pek güvenemiyorum
doğal yolla açsam diplerini diyom. oksijensuyuda zararlıysa papatya suyu kullancam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…