2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızlar,hayırlı pazarlar.

Gunaaaydınnnn :)

Sizlere de Günaydın hanimlar erkencisiniz... dun cok yoruldum temizlikten... her yerim agriyor... kocamsiz geçirdiğim son pazar bu haftaya cumartesi doktor randevumuz var kızımızı göreceğiz. 15inde de detayli ultrason... insaallah hepimiz güzel haberlerle döneriz

Canim benimde tansiyon genelde 10 a 6 yada 9a 5 cikiyor.

Günaydın herkese,
Arkadaşlar benim kasıklarımda, hani sıkışıkken agri yapar ya, öyle bir agri var. Gece de hep uyandım tuvalete gittim, acaba cok mu çişim geldi diye ama hep normal. Acaba rahim büyüyor diye mı? Sanırım bebekte hep aşağıda ya, baskı mı yapıyor idrar torbasına? Sağa sola dönerken bile hep ağrıdı hafif hafif. Böyle bir agrisi olan oldu mu aranızda?
Yada üşüttüm mü ayaklarımı acaba ondan mı oldu bilemiyorum.

Bende baslicam temizlige simdi..guRl haberlerini bekliyoruz. Bende gidicem pazartesi sali doktora.. Esin askermi canim ...

Kizlar ben 21+3 günlük hamileyim 1haftadir bebegimi cok iyi hissediyordum arada ufak tekmeler bile yiyordum ama ne tuhaftirki 2 gündür pek hissedemiyorum.normal mi sizce??korkuyorum bisey mi oldu bebegime diye..ne olur cevap yazin,rabbim hepimizin yavrularini sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin insaallah

canım korkma doktorlar böyle şeylerin olabileceğini sölüyolar bazen çok iyi hissedersiniz bazen de hissemezsiniz bebeğin duruşu pozisyonu sürekli değişiyo biz sadece rahim duvarına isabet edenleri hissedebiliyoruz.aynısını hepimiz yaşıyoruz cnm merak etme.çikolata ye sırt üstü yat bi süre dinle mutlaka cevap werir annesine :)

canım pek hissetmiyorum demişsin demekki az cok hissediyosun onun icin korkma lilypedinde dedigi gibi cıkolata ye uzan baslar annesi hepimiz aynı seyleri yasıyoruz mrk etme ıyıdır bebisin rabbim bebislerimize saglık versin

iç organlar şekilden şekle giriyor şu an. sıkışma hissinin artması normal, idrar torbana çok baskı yapıyordur bebek.
idrar yaparken özellikle ağrı oluyorsa dr a gitmelisin. sıkışıklıktan bir ağrı oluyorsa o normal. uykudan ben de o hisle uyanıyorum bazen. üşütüp üşütmediğini de sen bilirsin canım, üşüttüysen ayaklarına çorap giy, dikkat et; bakalım değişiklik olur mu?

canım başlangıçta düzensiz olurmuş hareketler. her gün hissetmeyebilirsin. endişe edilecek bir şey yoktur inş, rahat ol.
ben daha hiç hissetmedim.

Bende aynı şeyleri hissediyorum. Ve bende kendi kendime hep aynı soruyu soruyorum. Üşüttüm mü acaba diye

Cok sagol canim benim...gercekten rahatlattin beni allah razi olsun.ahh ah cikolata yiye yiye kilolar aldi basini gidiyo :) hep hissedeyim diye yedim cikolatayi simdi öyle bi kilo aldim yazmaya utaniyorum.insallah tüm bebisler annesine cevap verir :)

canım pek hissetmiyorum demişsin demekki az cok hissediyosun onun icin korkma lilypedinde dedigi gibi cıkolata ye uzan baslar annesi hepimiz aynı seyleri yasıyoruz mrk etme ıyıdır bebisin rabbim bebislerimize saglık versin

Amin canim amin..cok sagol

Bende baslicam temizlige simdi..guRl haberlerini bekliyoruz. Bende gidicem pazartesi sali doktora.. Esin askermi canim ...

Evet cnm aralikta gitti gelecek insaallah persbe günü...

Jasemin alinti yapmıştım ama cikmadi cnm ağrın olduğunu yazmışsın bende de olmuştu. Bende öksürük de vardi o yüzden doktora gittiğimde söylemiştim antibiyotik kullanıyordum idrar yolu iltihabı büyük ihtimalle demişti bol su iç bir iki gune geçmezse gel tahlil yapalım dedi. Ben oturdugum yerden kalkarken kasilip kalıyordum seni cok iyi anliyorum. Üşütmüs olabilirsin tabi bil su iç çok çok iç ama... ve geçmezse doktora git. Çünkü ben antibiyotik kullanmıştım öksürük için o da geçmişti. Geçmiş olsun şimdiden

Kızlar dunden beri bebegimin hareketlerini hissediyorum uzandığım her an hissediyorum bazen kalp atışı gibi bazen de balon varmış gibi hissediyorum bu kadar çok hissetmek normal mı

Kızlar dunden beri bebegimin hareketlerini hissediyorum uzandığım her an hissediyorum bazen kalp atışı gibi bazen de balon varmış gibi hissediyorum bu kadar çok hissetmek normal mı

aynen cnm benimde 2 gündür öle hareketlendi maşallah :)hastalanırım diye dondurma yemiyordum hamile kaldıktan sonra ilk kez magnum yedi bebişim okadar çok hareket etti annesi gibi bademli magnum sevecek belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…