2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende oyun parkı istiyorum yatak odasında yanımızda olur zaten ilk zamanlar. sonrası içinde babasının bekarlık bazası var sadece başlığını değiştirip bide dolap alırım oda biraz büyüyünce. şimdilik kıyafetlerini koymaya çekmeceli gayet güzel bi komidinim var. yatak odasını alırken ekstradan almıstık. pusetini hastane çıkısınıı havlusunu felan filan 7 aylık olunca alıcaz annemle beraber. fazla kıyafet almıcam dedıgım gibi çokdaa gelir zatn hemencecik büyüyolar.

yok cnm çalışmıyorum ama bizde bşladık yavaş yavaş yani daha çok tekstil alışverişi yaptık biz görünce dayanamıyorum.....dediğin gibi daha boya kokusununda çıkması gerekicek bizde başlamalıyız yavaştan oda hazırlıklarına ayyy bak çok heyecan yaptım:))

ya gerçekten cok takmaya başlamıştım acaba bebeğe bıseymı oldu dıe ama ıcımı rahatlattınız.okurken bıle duygulandım ınşallah bende en yakın zamanda o mutluluğu yaşarım cumartesı kontrolumz var dört gözle onu beklıorum 1aydır goremedımm bakalım cınsıyetınıde ogrenırız ınşallah.allah her ısteyene bu güzel duyguları yaşatır ınşallahhhh gerçekten annelık duygusu ve hamılelık bambaşka bişeymişş

günaydın kızlar
cumartesi 4 lü test sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür bebeğimin kilo boyun maş varmış
Gözün aydın canım.

Canım bende orda arada olusan bir şislik hissediyordum. Bağırsak hareketleriyle karıştırıyordum. Bugun Dr'a gittim bebek tam orada duruyor. Hatta arada ayaklarını koyuyor tam oraya. Kesin bebektir canım :)
Bende inanamadım bastan ama bebekimis.
Hatta bugun Dr'a kasıklarımda bir sertlik oluyor dedim. Alttan da bir bakayım dedi, su sıralar rahim ağzı açılanlar cok oluyormuş. Kasiliyormus orası rahim ağzına dikiş atıyorlarmış. Baktı bana rahim ağzı cok iyi dedi.
Orda hissettiğin bebek dedi :)

Bizimki bugun cok komik hareket yaptı bacaklarını kafasına uzattı, ayakları ve bacakları kafasının ordaydi. Esim de diyordu bu cocuk anası gibi sportif olacak herhalde :))

kızlar sırt üstü uzandım ve rahim bölgeme hareketleri hissettiğim yere elim koydum bebeğim elimi tepikledi allahım düğün yapıyorum ben bu gün sevinçten babasıda elini koydu ve hissetti allahım bekleyen herkese yaşat bu duyguyu dünyanın en güzel duygusu yarabbim sen devamını getir hepimize meleklerimizi kokladığımız günleride göster:))

aaaaa bende 2,3 gündür oramda guruldama gibi bişi var gaz heralde diyorum bide daha çok alt tarafta rahim bölgesinde oluyor o yüzden ben daha üst taraflarda bekliyodum hareketliliği :))))

O bebek canım. Bende öyle zannediyordum. Bugun Dr'da gördüm tam aşağıda. Daha çıkmadılar yukarı.

Canım ben de 20. Haftadayım ama dr hiç bahsetmedi

canm dr banada bahsetmedi ama sağlık ocağına kayıt yaptırmadın mı? sağlık ocağında yapıyolar. ben sordum druma tetanoz yapılcakmış die. oda yani hastane ortamında doğum yapıcaksın gerek yok aslında ama ne olacağı belli olmaz sen yaptır dedi. bende yaptırdım. 20. haftamda ebe yaptı..hatta 21 mayısta yaptırdım.aşı kartı verdi. bi sonraki dozu için 21 haziranda gel dedi.

Son düzenleme:

Ya inanmiyorum okuunca bende yaptim. Canim cok tesekkurler. Sayende ilk kez hissettim bebegimi. Ya nasil gozu dolmaz insanin... rabbim bizr bagislasin evlatlarimizi. Bin sukurrrr :)

Kızlar ben de yarın tetanoz iğnemi olucam 21. haftadayım. Bence hiç ihmal etmeyin tamam hastanede doğurucaz hepimiz ama en ufacık bi mikrop bile Allah korusun bebişimizi bizden ayırabilir. Yenidoğan tetanozunu yabana atmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…