bizde ilk torun canım o yüzden sıfırdan alcaz herşeyini benden sorakiler rahat etçeksenin işin daha kolay, zaten yediği helal giydiği haram bu tospaların
evet canım ya bizim kendi evimiz o yüzden eninde sonunda o oda yapılacak, bizde verdik siparişi gitti, minik bir beşik alma olayı bendede var halada düşünüyorum en azından ilk 3,5-4 ay yatak odasında yanımda uyuması lazım bakalım nası yapçaz, yada ben onun odasına taşıncam hahahababası yatsın tek başına, bide biz normal bebek odası almadık canım en azından 15 yaşına kadar kullanacağı bi oda yapıcaz, süsü yok hiç, dolabınıda büyük yaptırıyoruz ki ilerde dolap sıkıntısı olmasın, belki sora bi çalışma masası falan eklenir ihtiyaca göre
kesinlikle aynı fikirdeyimmmbide sizin boya kokusunun çıkması lazımgerekk, bunları hep hesaplamak lazım bide çalışıyomusun bilmiyorum, ben çalışıyorum ancak haftasonları bişi yapabiliyorum o nedenle ufaktan başladık ana maddelere
Kızlar aşı oldunuz mu kaçıncı ayda aşı olunuyor
cnm hiç telaş etme ben de çok kafama takıyodum neden hissetmiyorum diye 21. haftamdayım 2,3 gündür hissetmeye başladım hatta o hareketliliğin bebişime ait olduğunu da bu gün fark ettim ve çok mutluyum sende yakında hissedersin korkma erken daha:))
canım daha erken ben 19 bitti öle hissetmeye başladım oda varla yok arası bişi tam konduramıyosun, ama soraki haftalarda varya sen bile inanamıcan azcık sabır, hiç merak etme belli ediyo kendini, cumartesi günü saat 6 da uyandırdı beni tepikleyerek düşün okadar hissettiriyo kendini, benimde uykum biraz hafif olunca böle oldu
canım ben oldum 20. haftada yapıyolar yani ben o zaman olmuştum
Selammmm bende yarin doktoruma gidicem felaket enfeksiyonum var..... bakalim... bebegimide 4.5 olduk hissetmiyorum((((
Gözün aydın canım.günaydın kızlar
cumartesi 4 lü test sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür bebeğimin kilo boyun maş varmış
merhabalar hamiş arkdaşlarım 2 gündür böle rahim bölgemde bi hareketlilik hissediyorum sanki böle kalp atışı gibi nasıl anlatsam böle su dolu bir balonda su ordan oray çarpıyormuş gibi acaba bebişimin hareketleri olabilirmi baştan ben onu gaz diye düşündüm ama 2,3 gündür hep aynı şey olunca acabamı dedim bişiler dönüyo sanki oramda guruldama olmuş gibi.......sizlerede sormak istedim.
aaaaa bende 2,3 gündür oramda guruldama gibi bişi var gaz heralde diyorum bide daha çok alt tarafta rahim bölgesinde oluyor o yüzden ben daha üst taraflarda bekliyodum hareketliliği :))))
Canım ben de 20. Haftadayım ama dr hiç bahsetmedi
Canım ben de 20. Haftadayım ama dr hiç bahsetmedi
kızlar sırt üstü uzandım ve rahim bölgeme hareketleri hissettiğim yere elim koydum bebeğim elimi tepikledi allahım düğün yapıyorum ben bu gün sevinçten babasıda elini koydu ve hissetti allahım bekleyen herkese yaşat bu duyguyu dünyanın en güzel duygusu yarabbim sen devamını getir hepimize meleklerimizi kokladığımız günleride göster:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?