keşke ben de hissedebilsemmm
canm dr banada bahsetmedi ama sağlık ocağına kayıt yaptırmadın mı? sağlık ocağında yapıyolar. ben sordum druma tetanoz yapılcakmış die. oda yani hastane ortamında doğum yapıcaksın gerek yok aslında ama ne olacağı belli olmaz sen yaptır dedi. bende yaptırdım. 20. haftamda ebe yaptı..hatta 21 mayısta yaptırdım.aşı kartı verdi. bi sonraki dozu için 21 haziranda gel dedi.
kızlar hep çikolata yemekten bahsetmişsiniz bebek hareketlerini hissetmek için. normalde tekmeler hissedilmiyor mu, tatlı şeyler mi yemek lazım ilk zamanlarda hissedebilmek için?
ben hala hissetmedim, ama çikolata gibi tatlı şeyler yiyemiyorum, şekere dikkat etmem gerekiyor. o yüzden mi merak ettim şimdi.
:44:
Ya inanmiyorum okuunca bende yaptim. Canim cok tesekkurler. Sayende ilk kez hissettim bebegimi. Ya nasil gozu dolmaz insanin... rabbim bizr bagislasin evlatlarimizi. Bin sukurrrr :)
biraz önce bende pıt pıt diye bööle kuvvetli seyirmelerr hissettim sizde böyle mi hissediyorsunuz yada bacağıyla vurdu ayağı ile vurdu diye ayırt ederek rahatça mı hissediyorsunuz kızlar çok merak ediyorum
bu arada kısmet olursa sağlık ocağına ben çarş günü gidicem hemşireyle konuştum geç kalmıyorum de mi dedim 20. haftayımm yoo rahat ol daha vakit var dedi.. sıkıntı olsa biz zaten arardık seni dedi..
Kızlar gülen tıp merkezin de nevin kucukgul hakkında bir bilginiz var mı nevin hanıma gitmeyi düşünüyorum bugün randevu almayı düşünüyorum.kendisi nasıl biri acaba
ben avrupa yakasındayım dediğin yerleri bilmiyorum hiç ama netde de arattırabilirsin hatta ben arattırdım bak bi kişi aşağıda şööle yazmış
Dragos Gülen Tıp Merkezi BÜLENT KARS. NEVİN KÜÇÜKGÜL ile birlikte çalışıyor. Doğumu Kozyatağı Central Hospital' da yaptırıyorlar. Her konuda çok mükemmeller. Kafam her zaman rahattı. Güvenim sonsuzdu.
biraz önce bende pıt pıt diye bööle kuvvetli seyirmelerr hissettim sizde böyle mi hissediyorsunuz yada bacağıyla vurdu ayağı ile vurdu diye ayırt ederek rahatça mı hissediyorsunuz kızlar çok merak ediyorum
bu arada kısmet olursa sağlık ocağına ben çarş günü gidicem hemşireyle konuştum geç kalmıyorum de mi dedim 20. haftayımm yoo rahat ol daha vakit var dedi.. sıkıntı olsa biz zaten arardık seni dedi..
Evet bende bi kere vurdugunu hissettim dirsek mi ayakmi kolmu bilmiyorum ams ilk kez hissetmek harikaydi. Dedigin gibi pit :) bi kere vurdu gibi oglusum. Ama oda sirtustu yatinca sikusti galiba. Yoksa normalde hissetmiyorum ben .
Bu arada benim saglik ocagi kaydim yok gelin demislerdi unuttum .:)
kızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum
günaydın güzel anneler ve onların güzel bebekleriii.... herkese mutlu haftalar..
haftasonu 4lu renkli ultrasona girdim. dr baştan ayağa tek tek inceledi iç organlarını, kemiklerini aklıma gelen gelmeyen heryerini:) ama çok güzeeellll bi duyguuuu.. siyah beyaz ultrasondan sonra süper geldi yaaaa.. hatta dr bebeğe baktı direk eşime döndü bu bebek babaya benziyo dedi. şok olduk. sonra fotografı annemlere falan gösterdik herkesin ilk tepkisi annaaa bu bebek babaya benziyooo oldu.. ama çok mutlu oldum... arkık bisde gerçek bebekizzzz..... bide nasıl böle bacak bacak üstüne atıyo. oyyy hergün renkli ultrasona girsek ne güzel olur yaaa....
hepinize teşekkür ederim rabbim kısmet etti işte hep düşünüyordum ama erteliyordum bu sefer ertelemedim.yaşım 33 aslında geç bile kaldım.zaten çok makyaj yapan açık giyinen biri değildim muhafazakar bir yapım var tek eksik baş örtüsüydü inşallah raabbim daim kılar
Herkese günaydınlarGörüşmeyeli nasılsınız?Ben ev hazırlıklarına devam ediyorum.. Sağ salim taşınsam da bir oh çeksem diyorum artık
bgn biziiiiiiim EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ...... 2. yılımızzz....
Kızlar gunaydın.Bende bebısımle kahvaltımı yaptım evlerı bıraz toparladım ve topıgı zzıyarete geldım. :)
En son kahvaltı eden benim galiba ben daha yeni kahvaltı edeceğim
günaydın kızlar
cumartesi 4 lü test sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür bebeğimin kilo boyun maş varmış
Ayyyyyy canim senin adina okadar cok sevindimki ne güzel esin askerden geliyor.benimkine daha coooook var(( günler nasil gecti sende?bende sanki hic gecmiyor gibi
Evet canim bende biraz önce gördüm baska bi yorumunda ve yazmistim..vallahi cok sükret cok zor coook hic gecmiyor sanki günler
cnm çok çok hayırlı olsun bende odasını almak istiyorum hatta yatağını dolabını koyup yavaş yavaş içersine yerleştirmek istiyorum,ama erkenmi diye tereddüt ediyorum aslında hazırlamak için can atıyorum.....
Ogretmen1:
Cok uzak canim cook..ben yurt disindayim oda türkiyede yapiyor askerligi.bende ailemin yaninda kaliyorum o yönden cok iyi ve rahatim ama iste esimi acaip özlüyorum.rabbim hic ayirmasin insallah sevenleri ne zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?