2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar ben tetanoz aşımı 18. haftada oldum, 4 ay dolduktan sonra yapılabiliyormuş ama belli bir zamanı da yok. iki doz olduğu için doğuma yaklaşmadan yaptırmak daha iyi.

acelesi yok ama çok da geciktirmeyin. Sağlık ocağına giderseniz onlar bilgilendirirler, beni telefonla arayıp aşıya çağırmışlardı.

kızlar hep çikolata yemekten bahsetmişsiniz bebek hareketlerini hissetmek için. normalde tekmeler hissedilmiyor mu, tatlı şeyler mi yemek lazım ilk zamanlarda hissedebilmek için?
ben hala hissetmedim, ama çikolata gibi tatlı şeyler yiyemiyorum, şekere dikkat etmem gerekiyor. o yüzden mi merak ettim şimdi.
:44:

Cnm ben şu an dr arıyorum ama bulamıyorum.dr değiştirmek istiyorum

Kızlar gülen tıp merkezin de nevin kucukgul hakkında bir bilginiz var mı nevin hanıma gitmeyi düşünüyorum bugün randevu almayı düşünüyorum.kendisi nasıl biri acaba

cnm bende 20,haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başladım .bebişler şekerli gıdalar yiyince yerlerinde durmuyolar hareket ediyolar.

Ya inanmiyorum okuunca bende yaptim. Canim cok tesekkurler. Sayende ilk kez hissettim bebegimi. Ya nasil gozu dolmaz insanin... rabbim bizr bagislasin evlatlarimizi. Bin sukurrrr :)

biraz önce bende pıt pıt diye bööle kuvvetli seyirmelerr hissettim sizde böyle mi hissediyorsunuz yada bacağıyla vurdu ayağı ile vurdu diye ayırt ederek rahatça mı hissediyorsunuz kızlar çok merak ediyorum

bu arada kısmet olursa sağlık ocağına ben çarş günü gidicem hemşireyle konuştum geç kalmıyorum de mi dedim 20. haftayımm yoo rahat ol daha vakit var dedi.. sıkıntı olsa biz zaten arardık seni dedi..

yukarıda yazmışım ki bacağıyla mı vurdu ayağıyla mı vurdu derken eliyle vurdu falan demek istiyordum..

Kızlar gülen tıp merkezin de nevin kucukgul hakkında bir bilginiz var mı nevin hanıma gitmeyi düşünüyorum bugün randevu almayı düşünüyorum.kendisi nasıl biri acaba

ben avrupa yakasındayım dediğin yerleri bilmiyorum hiç ama netde de arattırabilirsin hatta ben arattırdım bak bi kişi aşağıda şööle yazmış
Dragos Gülen Tıp Merkezi BÜLENT KARS. NEVİN KÜÇÜKGÜL ile birlikte çalışıyor. Doğumu Kozyatağı Central Hospital' da yaptırıyorlar. Her konuda çok mükemmeller. Kafam her zaman rahattı. Güvenim sonsuzdu.

Sağol cnm yarın randevu alacagim memnun kalırim inşallah.

Evet bende bi kere vurdugunu hissettim dirsek mi ayakmi kolmu bilmiyorum ams ilk kez hissetmek harikaydi. Dedigin gibi pit :) bi kere vurdu gibi oglusum. Ama oda sirtustu yatinca sikusti galiba. Yoksa normalde hissetmiyorum ben .
Bu arada benim saglik ocagi kaydim yok gelin demislerdi unuttum .:)

Gözün aydın canım bende dün.hissettim ilkkez dunden beri kızım hiç durmuyor sürekli oynuyor ya;-)

kızlar o pıt pıtlar zamanla çoğalarak devam edcek tekmeler olacak şimdi ben sürekli hissediyorum hiç durmuyor ki hareket ederken bile hissediyorum artık devamı gelecek bekleyin bu güzel duyguyu allah herkese nasip etsin tüm isteyenlere

kızlar günaydın bu sabah itibariyle örtündüm artık başım örtülü .işyerine başım örtülü geldim. hayatımda yenilikler yapmaya devam ediyorum

Hayirli olsun canim cok sevindim senin adina...

Heveslensiriyorsunuz bizi bu yazdiklarinizla yaaa cumartesi günü randevum var. Kontrole gidecegim 15 haziranda da detayli ultrasonum var daha mi erkene alsam diyorum amaannn :)

Gec olsun güç olmasin cnm. Ben ortaokula baslayinca kapandim simdi 25 yasimdayim. Hem acik olan cok arkadasim da var ama sunu bil bazi seyler kapabnakla olmuyor ahlâk başka türlü bir sey...

Herkese günaydınlarGörüşmeyeli nasılsınız?Ben ev hazırlıklarına devam ediyorum..Sağ salim taşınsam da bir oh çeksem diyorum artık

Cnm ev tasiyacagim diye yorma kendini sakin tamam mi

bgn biziiiiiiim EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ...... 2. yılımızzz....

Daha nice yillara insaallah evlatlarinizlaaa... 17 temmuzda ben de 2.yili dolduracagimm

Kızlar gunaydın.Bende bebısımle kahvaltımı yaptım evlerı bıraz toparladım ve topıgı zzıyarete geldım. :)

Iyi yaptin yarasin bebisimizee

En son kahvaltı eden benim galiba ben daha yeni kahvaltı edeceğim

Aaa bebisi ac birakma o saate kadar annesi ben kahvalti yapmayinca öğüruyorum mide bulantilarim basa dönüyor :)

günaydın kızlar
cumartesi 4 lü test sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür bebeğimin kilo boyun maş varmış

Masallah bebisee

Ayyyyyy canim senin adina okadar cok sevindimki ne güzel esin askerden geliyor.benimkine daha coooook var (( günler nasil gecti sende?bende sanki hic gecmiyor gibi

Canim senin isin zor benim esim 5 ay yapti annemde kaldim o arada Allah yardimcin olsun. Esin nerde yapiyor? Yakin mi sana?

Evet canim bende biraz önce gördüm baska bi yorumunda ve yazmistim..vallahi cok sükret cok zor coook hic gecmiyor sanki günler

Geçecek ama ne yalan söyleyeyim delip geçecek

Bebek odasi icin daha cok erken cnm ya sonucta erken de dogsa odasinda yatamayacak ki bebis ne aceleniz var. Ben de guzel bir oda dekore etmeyi düşünüyorum bu bebek sekerleri vs gibi seyleri de kendim yapacagim. Fotograflarini paylasin bari bebişlere aldiginiz odalarin. Cullucan nerden kaca aldin nasil bisi aldin

Ogretmen1:

Cok uzak canim cook.. ben yurt disindayim oda türkiyede yapiyor askerligi.bende ailemin yaninda kaliyorum o yönden cok iyi ve rahatim ama iste esimi acaip özlüyorum.rabbim hic ayirmasin insallah sevenleri ne zormus

Ogretmen1:

Cok uzak canim cook.. ben yurt disindayim oda türkiyede yapiyor askerligi.bende ailemin yaninda kaliyorum o yönden cok iyi ve rahatim ama iste esimi acaip özlüyorum.rabbim hic ayirmasin insallah sevenleri ne zormus

Offf cnm Allah yardimcin olsun o zaman gerçekten çok zor... sen nerdesin peki hangi ulke şehir ailenin yaninda olman avantaj tabi de yine de koca gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…