Kızlar şu ana kadar çatladınız mı? Catlamamak için ne kullanıyorsunuz
selam kızlar...ne zamandır fırsatım olmuyor nete girmeye..sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki geçmişe bakayım desem bir haftamı alır :)) herkes nasıl bakalım ? bizim cinsiyet belli oldu tabi..merak edenler vardı..bir kız bir erkek geliyor teyzeleri..ben tekmeleri fazlasıyla hissediyorum artık..karnım o kadar büyüdü ki gören kaç günün kaldı diyor..şimdiden böyleyse bir iki ay sonrasında top gibi olurum heralde:))) hepinizi öptük...
Hayırlı olsun canım ikiz annesisin galiba çok güzel bir duygu anne olmak kaçıncı haftadasin cnm
saol canım..2,5 yaşında bir oğluşum var.. yolda sürpriz ikizlerim.23.haftadayız canım biz..gerçekten anne olmak çok güzel ve özel bir duygu..sen kaçıncı haftadasın..cinsiyeleri belli mi..
18. hafta da bitti :) bebegimin cinsiyetinide ögrendim ama hala korkuyorum geçen bir arkadaş ile tanıştım 8 ay boyunca erkek demiş doktorlar ama sürpriz olarak kızı olmuş:)bilmem ki bizim bebiş de sürpriz yapar mı:)
ben pregna care diye bir çatlak kremi ve kakao yağı kullanıyorum canım..
öncelikle Allah sağlıkla kucağına kavuştursun canım..düşük bir ihtimalle binde bir oluyor böyle durumlar ama Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin..
18. hafta da bitti :) bebegimin cinsiyetinide ögrendim ama hala korkuyorum geçen bir arkadaş ile tanıştım 8 ay boyunca erkek demiş doktorlar ama sürpriz olarak kızı olmuş:)bilmem ki bizim bebiş de sürpriz yapar mı:)
bende daha oluşmadı çok şükür yada oluşur mu ki acaba:) 19. haftamın içindeyim:) karnımda çıktı biraz ama bilmiyorum daha 2 kilo aldım normal mı ki acaba ya:)
Cnm bebeğinin cinsiyeti ne
erkek canım hemde bak bu pipisi felan demişti doktor:)))))))
selam kızlar...ne zamandır fırsatım olmuyor nete girmeye..sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki geçmişe bakayım desem bir haftamı alır :)) herkes nasıl bakalım ? bizim cinsiyet belli oldu tabi..merak edenler vardı..bir kız bir erkek geliyor teyzeleri..ben tekmeleri fazlasıyla hissediyorum artık..karnım o kadar büyüdü ki gören kaç günün kaldı diyor..şimdiden böyleyse bir iki ay sonrasında top gibi olurum heralde:))) hepinizi öptük...
Kızlar gülen tıp merkezin de nevin kucukgul hakkında bir bilginiz var mı nevin hanıma gitmeyi düşünüyorum bugün randevu almayı düşünüyorum.kendisi nasıl biri acaba
biraz önce bende pıt pıt diye bööle kuvvetli seyirmelerr hissettim sizde böyle mi hissediyorsunuz yada bacağıyla vurdu ayağı ile vurdu diye ayırt ederek rahatça mı hissediyorsunuz kızlar çok merak ediyorum
bu arada kısmet olursa sağlık ocağına ben çarş günü gidicem hemşireyle konuştum geç kalmıyorum de mi dedim 20. haftayımm yoo rahat ol daha vakit var dedi.. sıkıntı olsa biz zaten arardık seni dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?