2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar...ne zamandır fırsatım olmuyor nete girmeye..sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki geçmişe bakayım desem bir haftamı alır :)) herkes nasıl bakalım ? bizim cinsiyet belli oldu tabi..merak edenler vardı..bir kız bir erkek geliyor teyzeleri..ben tekmeleri fazlasıyla hissediyorum artık..karnım o kadar büyüdü ki gören kaç günün kaldı diyor..şimdiden böyleyse bir iki ay sonrasında top gibi olurum heralde:))) hepinizi öptük...

Hayırlı olsun canım ikiz annesisin galiba çok güzel bir duygu anne olmak kaçıncı haftadasin cnm

Hayırlı olsun canım ikiz annesisin galiba çok güzel bir duygu anne olmak kaçıncı haftadasin cnm

saol canım..2,5 yaşında bir oğluşum var.. yolda sürpriz ikizlerim.23.haftadayız canım biz..gerçekten anne olmak çok güzel ve özel bir duygu..sen kaçıncı haftadasın..cinsiyeleri belli mi..

18. hafta da bitti :) bebegimin cinsiyetinide ögrendim ama hala korkuyorum geçen bir arkadaş ile tanıştım 8 ay boyunca erkek demiş doktorlar ama sürpriz olarak kızı olmuş:)bilmem ki bizim bebiş de sürpriz yapar mı:)

saol canım..2,5 yaşında bir oğluşum var.. yolda sürpriz ikizlerim.23.haftadayız canım biz..gerçekten anne olmak çok güzel ve özel bir duygu..sen kaçıncı haftadasın..cinsiyeleri belli mi..

Allah çocuklarini sana bagislasin canım bizde 20 haftadayiz allah izin verirse kızım olacak ilk kez anne olacagim

öncelikle Allah sağlıkla kucağına kavuştursun canım..düşük bir ihtimalle binde bir oluyor böyle durumlar ama Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin..

öncelikle Allah sağlıkla kucağına kavuştursun canım..düşük bir ihtimalle binde bir oluyor böyle durumlar ama Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin..

ayyy inş canm ya Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. bugün hamile bir arkadaşımdan haber aldım 4 haftalık hamile kanaması çokmuş şuan hastanede dua edelim arkadaşlar olur mu bende duyunca bir an karnım sancılandı çok üzüldüm 3 yıldır olmuyordu tedavi ile kalmıştı inş.birşey olmaz.

Pek fazla olmuyor ama bazen yanılıyorlar.benim çevremde bir arkadasima dogana kadar kız dediler bir baktılar erkek ;-)

Canım ne guzel bir kız bir erkek. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Senin normal yolla mı kaldı ikizlerin? İkisini birden çıkarıyorsun ne guzel :)
İlk bebeklerin mı?

Kızlar gülen tıp merkezin de nevin kucukgul hakkında bir bilginiz var mı nevin hanıma gitmeyi düşünüyorum bugün randevu almayı düşünüyorum.kendisi nasıl biri acaba

canım, doğum yapacağın hastaneyi ve uygun bir dr seçmeyi de düşünebilirsin. genel olarak bu civardaki dr lar hakkında olumlu şeyler duydum arkadaşlarımdan. gebelikte riskli bir durumun yoksa, tercihini böyle yapabilirsin.

arkadaşlar, bende çok fazla kaşıntı olmaya başladı.
çatlak olmasın diye cildime her sürdüğüm her şey alerjik tepki veriyor. böyle hassas değildim, ne oldum böyle.
dr dan alerji yapmayan özel bir krem ismi falan alan var mı? normalde kontrolüm 10 gün sonra ama bu hafta fırsat bulursam dr a gideyim diyorum.

yok cnm bende pıt pıt hissediyorum neresiyle vurduğunu ne türlü hareket ettiğini anlamamız için daha erken. son aylarda anlayabilecekmişiz neresi olduğunu. benimki şu an içerde takla mı atıyo maçmı yapıyo anlayamıyom :) aşıyı bende 20. haftada vurundum doktorum öyle söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…