2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın canım, bana doğum yapmış olan arkadaşlarım karnın büyüdüğü için kaşınır, kaşırsan çatlamasına neden olursun demişti. Senin kaşıntı da böyle mi acaba alerji mi? Ben beponthol ün hamileler için çatlak kremini kullanıyorum. Karnım kaşınırsa da tırnak değdirmeden veya t-shirtün üstünden ovalıyorum

Gunaydin guzeller guzeli anneler, yaramaz bebisler..
Hadi bugun biraz yaramazliklar yapinda anneciklerinizde mutlu olsun azcik :)) Ben daha bebisi cok nadir 2 gunde bir fln hissediyorum, ins bir an once daha cok hissederim melegimi

Burasi her ne kadar yagmurlu 7 derece buz gibi olsada herkese guzel gunler..

gunaydın kızlar bikac gundur yazamadım gecmiside okuma fırsatım olmadı herkesler iyidir insallah bebıslere ve kendınıze ıyı bakın Bu arada bugun bızim evlilik yıl donumumuz rabbim daha nicelerini nasip etsin bebısımızle ınsallah

Son düzenleme:

Canim Allah mutlulugunuzu kat kat artirsin ins, nice saglikli mutlu senelere..

günaydın cnmm :) benim oğlan bugün pek bi yaramaz sabahtan beri içerde maçmı yapıyo taklamı atıyo anlamadım :) sağ tarafımı mesken bildi galiba iki gündür çok batıyo . ama olsun onun için herşeye değer. tekmeleri hissettikten sonra sorun yok nerem batarsa batsın :)

canım ben maskodan aldım, biz 3 kız kardeşiz bizim genç odalarımızıda aynı firmadan yaptırmıştık, çalışma şekillerini ve kalitelerini bildiğimiz için aynı yere gittim ( açıkçası çok yer gezdim içime sinen bi tek orası oldu çünkü biz hazır bi oda istemiyorduk ), Sev-al Bebe | Bebek Odası ve Genç Odası Mobilyası firmanın ismi bu, iki yerde mağazaları var, bebek mobilyalarının içinde varaklı bebek odası adı altındaki modelden sipariş ettik ama boyasını, dolabını bayağı bir değiştirdik, dolabı daha büyük ve camsız yaptırıyoruz, cam olayı bana çocuk için biraz sakıncalı geliyo heleki odasındakiler, kafayı vurur vs hiç gerek yok, erkek bebek olduğu için dahada sadeleştirdik ve tahta deseni yaptırıyoruz yani ordaki kaba taslak görüntüsü biz bir hayli değiştirdik onu, yatağının altındada ayaklık falan koyduk. yatağı, emzirme koltuğu ve yapılan değişikliklerle beraber bize 4500 civarına geliyo, içinde perde, halı ve tekstil ürünleri yok tabi. benim işlerim çok yoğun, akşam çıkışlarım geç oluyor bitek hafta sonlarım kaldığı için ben ufaktan başladım yapmaya sonra zaman olmayabilir çünkü benim açımdan ama vakit sıkıntısı olmayanlar biraz daha bekleyebilir tabi, herkesin zamanı farklıdır sonuçta

Kızlar şu ana kadar çatladınız mı? Catlamamak için ne kullanıyorsunuz
şekercim ben lierac kullanıyorum, doktorun tavsiyesi, en iyisi bu, gebelik sonrası göbek kendi haline dönene kadarda kullanılacakmış, 16. haftadan itibaren başlamak gerekiyor, çatlak olsun olmasın, çünkü nemlendirmeyi iyi yapmazsanız çatlamayacak cilt bile çatlarmış, sonuçta göbek büyüyosa krem şart, gerilen deriyi rahatlamak gerekiyor

bende daha oluşmadı çok şükür yada oluşur mu ki acaba:) 19. haftamın içindeyim:) karnımda çıktı biraz ama bilmiyorum daha 2 kilo aldım normal mı ki acaba ya:)
oluşmasa bile potansiyeliz hepimiz o nedenle çatlak kremi kullanmanı tavsiye ederim, çünkü çok çabuk birden oluşabiliyormuş bu çatlak denen uyuz şey

kızlar hamişlerde kaşıntı olayı artarmış, yani ayak üstünde, el üstünde vücudun herhangi bir bölgesinde kaşıntı olabilirmiş, hamilelik kaşıntısı diyolar buna, kiminde olmazmış, kiminde de uyuz olacak kadar kaşınırmış o nedenle çatlak oluşacak yerlere liearac kullanın, ben memnunum, kaşıntıyı alıyor tamamıyla, yalnız lütfen dikkat göğüs ucu kahve bölgeye hiçbir kremi değdirmeyin şuanda, hamileliğin son aylarında oraya sürülecek kremlerde olacak.

annem süper ama teyzem bi tane gibi yazıların yazılı olduğu bebek badisi almak istiyorum arkadaşlar , satışı ile ilgili bildiğiniz güvenli internet sitesi yada mağaza var mı acaba ?

Offf cnm Allah yardimcin olsun o zaman gerçekten çok zor... sen nerdesin peki hangi ulke şehir ailenin yaninda olman avantaj tabi de yine de koca gibi olmuyor

Evet koca gibi olmuyor olamazda..ben almanyadayim suan,doguma esim yanimda olmicak cünkü burda yapacagim insaallah.bebegiminde alman vatandasi olmasini istiyoruz esimle.ama cok zor olacak..

cevaplar için teşekkür ederim.
göbek ve belde gerinmeden dolayı oluyor gibi. onları nazikçe kaşıyorum. bacaklarda nokta nokta oluyor krem sürdüğüm yerler. bacaktaki alerji görünümünde ve çok fazla kaşınıyor. çatlak için müsaitim, sanırım çatlak için zemin hazırlıyor vücut. acil krem almalıyım.

ortada canımı sıkacak hiçbirşey yok saçma sapan insanlara canımı sıkıyorum. azıcık belim ağrıyo oturup ağlayasım var

annem süper ama teyzem bi tane gibi yazıların yazılı olduğu bebek badisi almak istiyorum arkadaşlar , satışı ile ilgili bildiğiniz güvenli internet sitesi yada mağaza var mı acaba ?

butikbebe, markafoni, vip dükkan bu sitelerde ara ara mutlaka kampanya oluyo canım bu ürünlerle ilgili takip etmek lazım

Uzulme canim bosver benimde bgn is yerinde olduk olmadik insanlar sanki moralimi bozuyor.. Aman bosver Allahlarindan bulsunlar de gec..

belim çok ağrıyo ya daha rahat edebileceğim bi sandalye istiyorum kimse oralı olmuyo cnm sıkıldı. ağutos 14 gelsin ayrılıcam izne yaa son üç haftaya kadar çalışamam ben bu şartlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…