Günaydın canım, bana doğum yapmış olan arkadaşlarım karnın büyüdüğü için kaşınır, kaşırsan çatlamasına neden olursun demişti. Senin kaşıntı da böyle mi acaba alerji mi? Ben beponthol ün hamileler için çatlak kremini kullanıyorum. Karnım kaşınırsa da tırnak değdirmeden veya t-shirtün üstünden ovalıyorumarkadaşlar, bende çok fazla kaşıntı olmaya başladı.
çatlak olmasın diye cildime her sürdüğüm her şey alerjik tepki veriyor. böyle hassas değildim, ne oldum böyle.
dr dan alerji yapmayan özel bir krem ismi falan alan var mı? normalde kontrolüm 10 gün sonra ama bu hafta fırsat bulursam dr a gideyim diyorum.
gunaydın kızlar bikac gundur yazamadım gecmiside okuma fırsatım olmadı herkesler iyidir insallah bebıslere ve kendınıze ıyı bakın Bu arada bugun bızim evlilik yıl donumumuz rabbim daha nicelerini nasip etsin bebısımızle ınsallah
Gunaydin guzeller guzeli anneler, yaramaz bebisler..
Hadi bugun biraz yaramazliklar yapinda anneciklerinizde mutlu olsun azcik :)) Ben daha bebisi cok nadir 2 gunde bir fln hissediyorum, ins bir an once daha cok hissederim melegimi
Burasi her ne kadar yagmurlu 7 derece buz gibi olsada herkese guzel gunler..
Hayirli olsun canim cok sevindim senin adina...
Bebek odasi icin daha cok erken cnm ya sonucta erken de dogsa odasinda yatamayacak ki bebis ne aceleniz var. Ben de guzel bir oda dekore etmeyi düşünüyorum bu bebek sekerleri vs gibi seyleri de kendim yapacagim. Fotograflarini paylasin bari bebişlere aldiginiz odalarin. Cullucan nerden kaca aldin nasil bisi aldin
şekercim ben lierac kullanıyorum, doktorun tavsiyesi, en iyisi bu, gebelik sonrası göbek kendi haline dönene kadarda kullanılacakmış, 16. haftadan itibaren başlamak gerekiyor, çatlak olsun olmasın, çünkü nemlendirmeyi iyi yapmazsanız çatlamayacak cilt bile çatlarmış, sonuçta göbek büyüyosa krem şart, gerilen deriyi rahatlamak gerekiyorKızlar şu ana kadar çatladınız mı? Catlamamak için ne kullanıyorsunuz
oluşmasa bile potansiyeliz hepimiz o nedenle çatlak kremi kullanmanı tavsiye ederim, çünkü çok çabuk birden oluşabiliyormuş bu çatlak denen uyuz şeybende daha oluşmadı çok şükür yada oluşur mu ki acaba:) 19. haftamın içindeyim:) karnımda çıktı biraz ama bilmiyorum daha 2 kilo aldım normal mı ki acaba ya:)
kızlar hamişlerde kaşıntı olayı artarmış, yani ayak üstünde, el üstünde vücudun herhangi bir bölgesinde kaşıntı olabilirmiş, hamilelik kaşıntısı diyolar buna, kiminde olmazmış, kiminde de uyuz olacak kadar kaşınırmışarkadaşlar, bende çok fazla kaşıntı olmaya başladı.
çatlak olmasın diye cildime her sürdüğüm her şey alerjik tepki veriyor. böyle hassas değildim, ne oldum böyle.
dr dan alerji yapmayan özel bir krem ismi falan alan var mı? normalde kontrolüm 10 gün sonra ama bu hafta fırsat bulursam dr a gideyim diyorum.
Kızlar vertigosu olan var mı? Hamilelikte çok sıkıntı veriyor ilaç kullaniyor musunuz
annem süper ama teyzem bi tane gibi yazıların yazılı olduğu bebek badisi almak istiyorum arkadaşlar , satışı ile ilgili bildiğiniz güvenli internet sitesi yada mağaza var mı acaba ?
Offf cnm Allah yardimcin olsun o zaman gerçekten çok zor... sen nerdesin peki hangi ulke şehir ailenin yaninda olman avantaj tabi de yine de koca gibi olmuyor
Günaydın canım, bana doğum yapmış olan arkadaşlarım karnın büyüdüğü için kaşınır, kaşırsan çatlamasına neden olursun demişti. Senin kaşıntı da böyle mi acaba alerji mi? Ben beponthol ün hamileler için çatlak kremini kullanıyorum. Karnım kaşınırsa da tırnak değdirmeden veya t-shirtün üstünden ovalıyorum
kızlar hamişlerde kaşıntı olayı artarmış, yani ayak üstünde, el üstünde vücudun herhangi bir bölgesinde kaşıntı olabilirmiş, hamilelik kaşıntısı diyolar buna, kiminde olmazmış, kiminde de uyuz olacak kadar kaşınırmışo nedenle çatlak oluşacak yerlere liearac kullanın, ben memnunum, kaşıntıyı alıyor tamamıyla, yalnız lütfen dikkat göğüs ucu kahve bölgeye hiçbir kremi değdirmeyin şuanda, hamileliğin son aylarında oraya sürülecek kremlerde olacak.
canım benim benimde vertigom var ama çok şükür atak yaşamıyorum 2-3 sene önce son atağımı geçirdim . olsa ne yaparım bilmiyorum .....
annem süper ama teyzem bi tane gibi yazıların yazılı olduğu bebek badisi almak istiyorum arkadaşlar , satışı ile ilgili bildiğiniz güvenli internet sitesi yada mağaza var mı acaba ?
ortada canımı sıkacak hiçbirşey yok saçma sapan insanlara canımı sıkıyorum. azıcık belim ağrıyo oturup ağlayasım var
Uzulme canim bosver benimde bgn is yerinde olduk olmadik insanlar sanki moralimi bozuyor.. Aman bosver Allahlarindan bulsunlar de gec..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?