2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm cnm çok şükür iim oğluşlarımla:)bnmkide hiç durmuyo ya hatta düşünüyorum bu çocuk hiç uyumuyomu die sizinde bukadar çok hareketlimi hepsine maaşallah:nazar: ben çok genişlemedim cnm ya sanırım kız bebişlerde anne daha çok genişliyo erkeklerde öne doğru ilerliyosun:):)
çanta olayı daha hiç bişi yapmadım ben yıkama ütüleme hazırlama sanırım ağustos sonunda yaparım çok fazla bişide almıyorum kuzuma zaten abisinden kalanlar yeter:)sağlıkla gelsinler inş

inş saglıkla gelırler ya bende daha hıc baslamadım ama yavas yavas baslasak ıyı olur artık :D

bu arada Adige doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere bebeğin,eşin ve sevdiklerinle birlikte geçirmen dileğiyle
içime doğuyo bu aksam kocan seni utandıracak bi süpriz yapacak sana kuzum ve cok güzel bi aksam geçirecek cok mulu olacaksın :)

evde okadar yoğun geçiyoki cnm oğluma tuvaleti alıştırmaya çalışıyorum çokkkkkkkk zor bi süreçmiiş söylerlerdi hepte bukadr tahmin etmiyodum :)inş öğrenir .

öğrenir tabii neden öğrenmesin ama kardeş gelince pisliğine tekrar yapabilir :31::9:

çok yoruldum, toplantıya girdik giriş o giriş ya, çıktık hadi topla yığılan işleri falan derken saati 4 yaptım:43:bu ne biçim iş, hiç hoşuma gitmedi bugün, muhabbettende uzak kaldım, ayyy çok uyuz oldum şimdi neler konuşulmuş neler:15:

yavrularrr ben geldımmm napıyonuz gecmısın okuyamadımm ne kacırdımm bana ozet gecın bırınız :1::1:Eki Görüntüle 758803

adigeeee mutlu yıllar dogum gunun kutlu olsun canım :1::1:
çok sağol kuzucummm ne güzel bi pasta bu hadi parti de yapalımmmm :23::21::7::8::15::24::32::46:

Sıcaktan acayip uykum geldi...:ssz:

bura yine fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........:53:

senin memleket nire serap hocam :9:
çok yoruldum, toplantıya girdik giriş o giriş ya, çıktık hadi topla yığılan işleri falan derken saati 4 yaptım:43:bu ne biçim iş, hiç hoşuma gitmedi bugün, muhabbettende uzak kaldım, ayyy çok uyuz oldum şimdi neler konuşulmuş neler:15:
hoşgeldin canımmm ayy bana bişeyler oluyo diyip kaçsaydın ya arada :9:

ay neler konuştuk neler çok şey kaçırdım kuzum...hoşgeldin canımmmmm....

hayret çıktığımdan beri iki sayfa ilerlemiş ben de şimdi sayfalar uçmuştur dedim ama az dedikodu yapmışsınız tebrikler...ben de gittim odamın camlarını sildim perdelerini yıkayıp astım kociş gelmeden yapim dedim gizli gizli iş yapıyorum yaa sanki ayıp birşey yapıyormuş gibi hissediyorum kızıyor iş yapmama

Sıcaktan acayip uykum geldi...:ssz:
git yat biraz canım bebişler olunca fırsat bulamicaz fırsatını bulmuşken git yat

ah canım bebim dedikodudan geri kaldın ama sen hemen yakalarsın şimdi muhabbeti o kabiliyet var sende:1:

hoşeldinn culucummm valla bu kızlar neler kaynattı neler. bi öğle yemeğine gittim geldim sayfalar uçmuşş:1: ben sana özet gecıyım dur okumakla yorulma. adige hala kocişinden süpriz bekliyor. benim kociş akşam yemege gıdelım dedı ama ayagım agrıdıgı için haftaya bi gün gidelim dedim kızlar kızdı bana hihih:52: yarın kuaföre agdaya gıdıcek olan arkadaşlar var temizlenecekler bi güzel. aklıma gelenler bunlarr :27:

hayret çıktığımdan beri iki sayfa ilerlemiş ben de şimdi sayfalar uçmuştur dedim ama az dedikodu yapmışsınız tebrikler...ben de gittim odamın camlarını sildim perdelerini yıkayıp astım kociş gelmeden yapim dedim gizli gizli iş yapıyorum yaa sanki ayıp birşey yapıyormuş gibi hissediyorum kızıyor iş yapmama

git yat biraz canım bebişler olunca fırsat bulamicaz fırsatını bulmuşken git yat

ah canım bebim dedikodudan geri kaldın ama sen hemen yakalarsın şimdi muhabbeti o kabiliyet var sende:1:

linacım ya senmiydin nick değiştiren arkadaş mahsumlu bi nickin mi vardı ben bu aralar çok karıştırıyorum

Back
X