kızımın odasını aldıkkkk bakalım beğenecekmisinizEki Görüntüle 747992
kızımın odasını aldıkkkk bakalım beğenecekmisinizEki Görüntüle 747992
teşekkürlerr trabzon canım pati bebe den aldıkk
bana cok uzakıyı gunlerde kullanın
bayıldım canımmmmEki Görüntüle 751508
Eki Görüntüle 751511
Gardrop cam kapaklı yani ilk resimdeki ... ama üstü ikinci resimdeki ahşap kapaklının modelinden oluyor... Beşiğimiz de böyle yavru yataklı ve şifonyerin modeli falan diğer modelden... Diğer modeldeki yatak tipinin yavru yataklısını düşünelim yani... Uzun cam kapaklı dolabı da aldık...
Bir de gardobun camındaki tülü pembe seçtik...
Eki Görüntüle 751509
Şifonyer ve yanındaki oyuncak sandığı... sandığın üzerinde de gardroptaki oymalardan var... Duvar rafı da var...
Eki Görüntüle 751510
Yatak içi tekstil ürünlerini de hediye ediyorlarmış sanırım tüm mobilyacılarda bu böyle... pembe beyaz puantiyeli bir model seçtik... avize abajur perde halı gibi aksesuarlar kaldı...
Üzerinde değişiklikler yaptık... İki modelden bir ona bir buna kaydırma yaptık değiştirdik öyle işte
Ama sonra kaynanam gardoru 4 kapılı yaptırın diye tutturdu... sizce yetersiz mi? bence yeteri kadar parçası var dolabın... kardeşi olduğu zaman beşik zaten ayrılıp yatak olabiliyor bir de yavru yatak var... 3 kişi aynı odada yatabiliyor yani... başta böyle istemiyordum ama sonra kafama yattı iyice...
Kızlarrr sizce gardrobun kapak sayısını 4 yapalım mı?
Eki Görüntüle 751508
Eki Görüntüle 751511
Gardrop cam kapaklı yani ilk resimdeki ... ama üstü ikinci resimdeki ahşap kapaklının modelinden oluyor... Beşiğimiz de böyle yavru yataklı ve şifonyerin modeli falan diğer modelden... Diğer modeldeki yatak tipinin yavru yataklısını düşünelim yani... Uzun cam kapaklı dolabı da aldık...
Eki Görüntüle 751509
Şifonyer ve yanındaki oyuncak sandığı... sandığın üzerinde de gardroptaki oymalardan var... Duvar rafı da var...
Eki Görüntüle 751510
Yatak içi tekstil ürünlerini de hediye ediyorlarmış sanırım tüm mobilyacılarda bu böyle... pembe beyaz puantiyeli bir model seçtik... avize abajur perde halı gibi aksesuarlar kaldı...
Üzerinde değişiklikler yaptık... İki modelden bir ona bir buna kaydırma yaptık değiştirdik öyle işte
Ama sonra kaynanam gardoru 4 kapılı yaptırın diye tutturdu... sizce yetersiz mi? bence yeteri kadar parçası var dolabın... kardeşi olduğu zaman beşik zaten ayrılıp yatak olabiliyor bir de yavru yatak var... 3 kişi aynı odada yatabiliyor yani... başta böyle istemiyordum ama sonra kafama yattı iyice...
çok şeker canım Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin...
Eki Görüntüle 751508
Eki Görüntüle 751511
Eki Görüntüle 751509
Eki Görüntüle 751510
bayıldım canımmmm
Rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin maşallah beişinin odası prenseslere layık tatlı tatlı büyüsün içinde inşallah
canım cok guzelll gule gule kullansınn bebısın eger odan musaıtse yaptır canım fazla dolap kardır herzaman
öğretmenım ben anlamadım şimdi bu oda sızın evınız değil mi 2 değişik oda war ama bunlar magaza fotosumu
Ben olsam 4 kapaklı yaptırırdım heralde. Ortada cam kapaklı dolap iki tane olursa daha güzel olur. Çocuğun ıvırı zıvırı bitmez koyarsın dolaba rahat rahat
kızlar uzun aradan sonra herkese merhaba
sizlere birşey danışmak istiyorum şeker yüklemesi yaptırdım 2 haftadan fazla oldu doktorum izindeydi bende tatilde o yüzden gösteremedim sonucu bugün göstermeye gittim açlık kan şekerim 81 ama 50 mg şeker yüklemesi 1. saat 142 sınır olarakta 140 vermiş
doktorda 100 mg lık şeker yüklemesi istedi ama ben istemiyorum yaaa sadece 2 fazla ne olacak ki
sizlerin nasıl so:44:nuçlar
Eki Görüntüle 752908 Eki Görüntüle 752909 Eki Görüntüle 752910 Eki Görüntüle 752911
Ananemizin aldıgı kapı süsümüz, lohusa serbet setimiz, ve sepetimiz...
Eki Görüntüle 752908 Eki Görüntüle 752909 Eki Görüntüle 752910 Eki Görüntüle 752911
Ananemizin aldıgı kapı süsümüz, lohusa serbet setimiz, ve sepetimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?