2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

dr browns gaz yapmayan biberon ve nuk un çok şirin emziğini aldık
sebamed şampuan pişik önleyici krem yağını aldık

ikeadan odası için beyaz raf pembe çerçeveler felan aldık odası gelsin paylaşcam sizlerle

Gardrop cam kapaklı yani ilk resimdeki ... ama üstü ikinci resimdeki ahşap kapaklının modelinden oluyor... Beşiğimiz de böyle yavru yataklı ve şifonyerin modeli falan diğer modelden... Diğer modeldeki yatak tipinin yavru yataklısını düşünelim yani... Uzun cam kapaklı dolabı da aldık...

Bir de gardobun camındaki tülü pembe seçtik...

Şifonyer ve yanındaki oyuncak sandığı... sandığın üzerinde de gardroptaki oymalardan var... Duvar rafı da var...

Yatak içi tekstil ürünlerini de hediye ediyorlarmış sanırım tüm mobilyacılarda bu böyle... pembe beyaz puantiyeli bir model seçtik... avize abajur perde halı gibi aksesuarlar kaldı...

Üzerinde değişiklikler yaptık... İki modelden bir ona bir buna kaydırma yaptık değiştirdik öyle işte

Ama sonra kaynanam gardoru 4 kapılı yaptırın diye tutturdu... sizce yetersiz mi? bence yeteri kadar parçası var dolabın... kardeşi olduğu zaman beşik zaten ayrılıp yatak olabiliyor bir de yavru yatak var... 3 kişi aynı odada yatabiliyor yani... başta böyle istemiyordum ama sonra kafama yattı iyice...

Kızlarrr sizce gardrobun kapak sayısını 4 yapalım mı?

bayıldım canımmmm
Rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin maşallah beişinin odası prenseslere layık tatlı tatlı büyüsün içinde inşallah

canım cok guzelll gule gule kullansınn bebısın eger odan musaıtse yaptır canım fazla dolap kardır herzaman

öğretmenım ben anlamadım şimdi bu oda sızın evınız değil mi 2 değişik oda war ama bunlar magaza fotosumu

Ben olsam 4 kapaklı yaptırırdım heralde. Ortada cam kapaklı dolap iki tane olursa daha güzel olur. Çocuğun ıvırı zıvırı bitmez koyarsın dolaba rahat rahat

bayıldım canımmmm
Rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin maşallah beişinin odası prenseslere layık tatlı tatlı büyüsün içinde inşallah

aminn canım sağolasınnn

canım cok guzelll gule gule kullansınn bebısın eger odan musaıtse yaptır canım fazla dolap kardır herzaman

ne bileyim ya galiba sırf kaynanam yaptır dedi diye yaptırasım yok gelinlik damarım tuttu şaka bir yana kocişim delirecek fiyat hesapladığımızdan fazla oldu zatennn

öğretmenım ben anlamadım şimdi bu oda sızın evınız değil mi 2 değişik oda war ama bunlar magaza fotosumu

henüz evimize gelmedi canımmm 27sinde gelecekmiş :)

Ben olsam 4 kapaklı yaptırırdım heralde. Ortada cam kapaklı dolap iki tane olursa daha güzel olur. Çocuğun ıvırı zıvırı bitmez koyarsın dolaba rahat rahat

ben de öyle düşünmüştüm de... fazla abartmaya gerek yok yahu... sonuçta biz 3 kız kardeş küçücük bi dolabı paylaşıyorduk

riske atmaya değer mi? şeker bebeğin gelişimi için çok riskli bir rahatsızlık... benim 138 çıktı gene de yaptık Allah'a şükür çıkmadı bişe..

canım güle gülemkullanın kızınızın odasını çok güzel maşallah

kızlar 5 kolsuz 0 3 çıtçıtlı badi
3 uzun kollu 0 3 çıtçıtlı badi
2 kısa kollu 3 6 çıtçıtlı badi
1 kolsuz 3 6 çıtçıtlı badi
3 uzun kollu 3 6 çıtçıtlı badi aldım sizce abarttım mı normal mi
çabuk büyüyolar falan denilince bide bu 0 3 ler gözüme çok küçük geldi olur demi bunlar 62 cm yazıyo 1 numara 3 uzun kolludada 56 cm yazıyo 1 aylık ama kolsuz 0 3 lüklerle ölçtüğümde aynılar kalıplar mı tutmuyo birbirini kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…