Eki Görüntüle 752908 Eki Görüntüle 752909 Eki Görüntüle 752910 Eki Görüntüle 752911
Ananemizin aldıgı kapı süsümüz, lohusa serbet setimiz, ve sepetimiz...
çkk beğendimmmmmmmm şerbetligiini özellikle bayıldım ben de istiyorummm ama daha sadece ınternetten araştırıyorum
Cok guzeller canimm Allah agiz tadiyla saglikla serbetlerinizi icmek nasip etsin ins..
Bende TR'den aldim mevlut sekeri gibi lavantali, annem gelirken kestane sekeri lokum flnda getircek doguma yakin, bebisime ilk cicilerinide aldik bir suru anne annesiyle hafta sonu fotolarini ceker atarim hayirlisiyla :))
çoook şirinn
kızlar 5 kolsuz 0 3 çıtçıtlı badi
3 uzun kollu 0 3 çıtçıtlı badi
2 kısa kollu 3 6 çıtçıtlı badi
1 kolsuz 3 6 çıtçıtlı badi
3 uzun kollu 3 6 çıtçıtlı badi aldım sizce abarttım mı normal mi
çabuk büyüyolar falan denilince bide bu 0 3 ler gözüme çok küçük geldiolur demi bunlar 62 cm yazıyo 1 numara 3 uzun kolludada 56 cm yazıyo 1 aylık ama kolsuz 0 3 lüklerle ölçtüğümde aynılar kalıplar mı tutmuyo birbirini kafam karıştı
kızlar 5 kolsuz 0 3 çıtçıtlı badi
3 uzun kollu 0 3 çıtçıtlı badi
2 kısa kollu 3 6 çıtçıtlı badi
1 kolsuz 3 6 çıtçıtlı badi
3 uzun kollu 3 6 çıtçıtlı badi aldım sizce abarttım mı normal mi
çabuk büyüyolar falan denilince bide bu 0 3 ler gözüme çok küçük geldiolur demi bunlar 62 cm yazıyo 1 numara 3 uzun kolludada 56 cm yazıyo 1 aylık ama kolsuz 0 3 lüklerle ölçtüğümde aynılar kalıplar mı tutmuyo birbirini kafam karıştı
teşekkurler...Canım serbet setini kendınde yapabılırsın. bardaga takılan o lastıkler tuhafıyede satılıyo alırsın bı kac metre ayarlar dıker bırazcıkta suslersın. tepsı ortusu malzemelerıde var tuhafıyede. ben kendım yapmak ıstıyordum ama annem almıs saolsun...
abartmadın canım benım 16 tane sadece içinden giydirmeye cıtcıtlı badı var 2 tane tam takım hastane çıkısı var 6 tane 5 li yenı doğan taqkımım var onların ıcındede cıtcıtlı badı var dahada alıyom ben dayanamayıp ayrıyetten 3-6 aylık aldıklarım da var çok ihtiyaç olacak canım arkadaşımız kızından bılıyorum alabıldıgın kadar al çok ıhtıyaç dedı bana bnde abarrtım sandım bak benım profılımde albumum var ordan bakalbırsın durulu cıtcıtlı badıler
Eki Görüntüle 753974
Eki Görüntüle 753973
Eki Görüntüle 753972
Eki Görüntüle 753975
kızlaaar bakın bunlar benim evimde olan ciciler daha ananesile babannesindede olanlar var
bunları bize bi tanıdığımız verdi kendisinin 3üzleri var o yusden çok aşırı giysilerinden birazını verdi
canım baktım bebişinin cicilerine hepsi çok güzel güle güle giysin
aslında 0 3 arasında kararsız kaldım gözüme küçük geldiler 3 ay giyebilicekler mi onları ,sen nasıl aldın nekadar 0 3 aldın
ben daha diğer şeylere geçmedim zıbın işini bitireyim dedim toplu aldım
benim 1 penye 1 peluş 1 örme battaniye
1 kadife 1 penye tulum
5 çorap 2 patik var sadece yeni yeni çıkıcam alışverişe
hastane çıkışı 1 tane alırım heralde belkide almam aldığım kıyafetlerden götürürüm hastaneye onları 2 ay bile zor giyiyo diyolar
çok kararsız kaldım
ben daha almamaya çalışıyorum canım çabuk buyuyorlarmış arkadaşımn kızı 2 aylık olmuyo aldıkları çok giydiremedi alltlar ayaklarla bütün oluyo ya kesmış ayak kısımlarını alacaksanda 3 -6 ay al artık
çok ciciler çooooook gökkuşağı gibi bayılıyorum bebek kıyafetlerine
2 aylık bir erkek bebik annesi olarak nacizane bikaç tavsiyem olucak kızlar
-bol bol çıtçıtlı badi alın
-tulumdan ziyade ikili takımlar daha kullanışlı geldi bana
-bornoz havlu bikaç çeşit bulundurun
-kesinlikle penye battaniye çok gerekli (10 tane kadar var bazen yine yetmediği oluyor kurutma derdi vs..)
-alt açma olarak en en kullanışlı canbebenin tek kullanımlık alt açmaları (biz kirletene kadar kullanıyoruz bikaç kez)
-ayaklı altlar ya da tulumlar hiç kullanışlı değil ben sevmedim oğlum çok çabuk uzadı kimisini hiç giyemedi kimisini 1-2 kez anca giydi ayaklar kasıyor hele de benimki gibi hareketli bir bebeğiniz olursa daralıyor patikli kıyafetlerde üstelik aziz bebe ve idil bebe aldım hep bir dünya para verdim hepsi kalktı daha 1-2 haftalıkken
-0 yeni doğan almayın ya da 1-2 tane alın hastane çıkışı filan olsun onun haricindekileri büyük alın küçülüyorlar
-süt sağma pompası elektrikli özellikle tavsiye ediyorum ben almamıştım sütüm 3. gün indi göğsüme şiştiler çok acı çektim
sezeryan doğumlarda süt hemen gelmeyebiliyor endişelenip kendinizi üzmeyin doğum çantanızda mutlaka mama bulundurun ki bebiş aç kalıp sarılık olmasın (biz yaşamadık sarılık 30 cc mama verdik ilk 2 gün şimdi emiyoruz şükür)
-göğüs ucu yaraları için garmastan pomat ve zeytinyağı ama en önemlisi doğru emzirme tekniğini bilmek videolar var izleyin mutlaka
-yatak içim pierre cardin park yatak aldık çok memnunuz
-bebek arabamız travel sistem ama tek başına onunla biryere gitmenin mümkünatı yok çünkü bebek+ bebek çantanız+araba rahat 20 kiloyu buluyor hafif tam yatabilen tek parça bir bebek arabası işinizi görür
-emzik çok almayın hepsini sevmiyo sıpalar aynı şey biberonlar için de geçerli ben gaz için rezene çayı veriyorum yalnızca dr.browns dan içiyor nuk chicco hiçbirini sevmedi
-burun aspiratörü çok gerekli otri bebe ağızdan çekmeli aspiratörü tavsiye ederim diğerleri işe yaramıyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar hayırlı sağlıklı doğumlar
2 aylık bir erkek bebik annesi olarak nacizane bikaç tavsiyem olucak kızlar
-bol bol çıtçıtlı badi alın
-tulumdan ziyade ikili takımlar daha kullanışlı geldi bana
-bornoz havlu bikaç çeşit bulundurun
-kesinlikle penye battaniye çok gerekli (10 tane kadar var bazen yine yetmediği oluyor kurutma derdi vs..)
-alt açma olarak en en kullanışlı canbebenin tek kullanımlık alt açmaları (biz kirletene kadar kullanıyoruz bikaç kez)
-ayaklı altlar ya da tulumlar hiç kullanışlı değil ben sevmedim oğlum çok çabuk uzadı kimisini hiç giyemedi kimisini 1-2 kez anca giydi ayaklar kasıyor hele de benimki gibi hareketli bir bebeğiniz olursa daralıyor patikli kıyafetlerde üstelik aziz bebe ve idil bebe aldım hep bir dünya para verdim hepsi kalktı daha 1-2 haftalıkken
-0 yeni doğan almayın ya da 1-2 tane alın hastane çıkışı filan olsun onun haricindekileri büyük alın küçülüyorlar
-süt sağma pompası elektrikli özellikle tavsiye ediyorum ben almamıştım sütüm 3. gün indi göğsüme şiştiler çok acı çektim
sezeryan doğumlarda süt hemen gelmeyebiliyor endişelenip kendinizi üzmeyin doğum çantanızda mutlaka mama bulundurun ki bebiş aç kalıp sarılık olmasın (biz yaşamadık sarılık 30 cc mama verdik ilk 2 gün şimdi emiyoruz şükür)
-göğüs ucu yaraları için garmastan pomat ve zeytinyağı ama en önemlisi doğru emzirme tekniğini bilmek videolar var izleyin mutlaka
-yatak içim pierre cardin park yatak aldık çok memnunuz
-bebek arabamız travel sistem ama tek başına onunla biryere gitmenin mümkünatı yok çünkü bebek+ bebek çantanız+araba rahat 20 kiloyu buluyor hafif tam yatabilen tek parça bir bebek arabası işinizi görür
-emzik çok almayın hepsini sevmiyo sıpalar aynı şey biberonlar için de geçerli ben gaz için rezene çayı veriyorum yalnızca dr.browns dan içiyor nuk chicco hiçbirini sevmedi
-burun aspiratörü çok gerekli otri bebe ağızdan çekmeli aspiratörü tavsiye ederim diğerleri işe yaramıyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar hayırlı sağlıklı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?