Merhaba arkadaşlar
Valla çok zor durumdayım bebişim için ben concord neo almak istiyorum. Fakat eşim tutturdu hatta inada bindirdi concord almayacağım diye onun yerine inglesina trilogy alacak. Ama hiç bir yerde kullanan kişilerin yorumunu görmedim. Bir bebek mağazasındaki çocukta satış yapabilmek için inglesinayı ballandıra ballandıra anlattığı için Eşim karar vermiş durumda.
O yüzdende ben de bari yorumlara bakayım dedim. İnglesina güzel kaliteli bir ürün mü???
Lütfen yardımcı olun.
miniğimin biberonu emziyği suluğuuu ....
Merhaba arkadaşlar
Valla çok zor durumdayım bebişim için ben concord neo almak istiyorum. Fakat eşim tutturdu hatta inada bindirdi concord almayacağım diye onun yerine inglesina trilogy alacak. Ama hiç bir yerde kullanan kişilerin yorumunu görmedim. Bir bebek mağazasındaki çocukta satış yapabilmek için inglesinayı ballandıra ballandıra anlattığı için Eşim karar vermiş durumda.
O yüzdende ben de bari yorumlara bakayım dedim. İnglesina güzel kaliteli bir ürün mü???
Lütfen yardımcı olun.
Eki Görüntüle 758175 Eki Görüntüle 758176
işte bu da benim kızımın hastane çıkışı kenarları dantelli süslü olsun kızım:) dün aldım hastaneden gelirken bu ilk alışverişimiz devamı gelecek inşallah
Cok güzelmiş canım. bebiş kız olunca ınsan hep suslu seyler bakıyo yha. benımde herseyın suslusune gıdıyo elim
işte bu da benim kızımın hastane çıkışı kenarları dantelli süslü olsun kızım:) dün aldım hastaneden gelirken bu ilk alışverişimiz devamı gelecek inşallah
taa çinden mi gelecek peki kapı da ödeme mi yani kapıda ödeme yapılıyorsa al bence yoksa alma burdan daha güzellerini bulursun ama bunlarda çok cici
canım ne kadar peki fiyatı dediğin gibi çabuk büyücekler bir iki kere anca giydirirsin eğer pahalıysa vazgeç bence israf olucak yani parankapıda odemelı ama kararsız kaldım hem cınden gelmesı hemde kısın ne kadar cok dısarı cıkabılecegız ve cabuk buyuduklerı ıcın karrasız kaldım
canım çok güzeller güle güle günlerde giysin inşallah süslü prenses olsun
ayyyyyyy buda kokoş olcekkkkkk çok güselllllllll
canım ne kadar peki fiyatı dediğin gibi çabuk büyücekler bir iki kere anca giydirirsin eğer pahalıysa vazgeç bence israf olucak yani paran
teşekkürler canlar..sezinim anası bir zamanlar kokoştu kızımın ama kıskanç babmız yüzünden artık değil ben de kızımı süslicem hep süslü şeylerde gözüm daha alışverişini yapmadım ama aldıklarım süslü olur büüyük ihtimal
. Ok güzeller sağlıklı giysın oğlun inşevet bu topik zar zor ilerliyor ben de koyayım biraz daha bakalım neler almışım
penye battaniyelerimiz
Eki Görüntüle 760388 Eki Görüntüle 760389 Eki Görüntüle 760390
pike takımımızEki Görüntüle 760391
Eki Görüntüle 760392 Eki Görüntüle 760393 Eki Görüntüle 760394 Eki Görüntüle 760395 Eki Görüntüle 760396 Eki Görüntüle 760397 Eki Görüntüle 760398
kocaman görünüyorlar ama hepsi el kadar minicikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?