2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

merhaba arkadaşlar bende oğluma park yatağını aldım ilk oğluştada kullanmıştım halada kullanıyotum çok memnunum o yatağında yatmaya devam ettiği için ikinciyi almak zorunda kaldım katdeşi olunca yatağını vermek istemicektir yada ne biliim psikolojisini etkilesin istemedim bakalım buda diğeri gibi kullanışlıdır inş markaları farklı ama
Cosby ok Fonksiyonlu Oyun Park - Puppy BL45-Oyun Park Yata HEDYE - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
buda çok la<ım olacağnı düşündüğüm kangurumuz:)
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-go-kanguru-siyah-88308086

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Valla çok zor durumdayım bebişim için ben concord neo almak istiyorum. Fakat eşim tutturdu hatta inada bindirdi concord almayacağım diye onun yerine inglesina trilogy alacak. Ama hiç bir yerde kullanan kişilerin yorumunu görmedim. Bir bebek mağazasındaki çocukta satış yapabilmek için inglesinayı ballandıra ballandıra anlattığı için Eşim karar vermiş durumda.
O yüzdende ben de bari yorumlara bakayım dedim. İnglesina güzel kaliteli bir ürün mü???
Lütfen yardımcı olun.

hiç bir fikrim yok canım

Slm, concorde neo tavsiye etmiyor kullananlar çok fazla ağırmış, diğerini bilmiyorum ama genelde 7-8 kg geçmesin bebek arabası diyorlar, çünkü üzerine bebek, çanta vs. eklenince iyice ağır oluyormuş, birde alışverişe gidip poşet yüklendiğini düşün. Ben arabasını şimdi almayacağım çünkü hesapladım kış boyunca çok dışarı çıkmam diye düşünüyorum o nedenle ilk etapta ana kucağı çünkü arabalar için zorunlu, mart ayına doğruda bir araba inşallah

işte bu da benim kızımın hastane çıkışı kenarları dantelli süslü olsun kızım:) dün aldım hastaneden gelirken bu ilk alışverişimiz devamı gelecek inşallah

Son düzenleme:
Cok güzelmiş canım. bebiş kız olunca ınsan hep suslu seyler bakıyo yha. benımde herseyın suslusune gıdıyo elim

aynen bir de o süsülü püslü cicileri görünce iyikide kızmış minikim diyorum yoksa içimde kalacakmış o ciciler

taa çinden mi gelecek peki kapı da ödeme mi yani kapıda ödeme yapılıyorsa al bence yoksa alma burdan daha güzellerini bulursun ama bunlarda çok cici

kapıda odemelı ama kararsız kaldım hem cınden gelmesı hemde kısın ne kadar cok dısarı cıkabılecegız ve cabuk buyuduklerı ıcın karrasız kaldım

kapıda odemelı ama kararsız kaldım hem cınden gelmesı hemde kısın ne kadar cok dısarı cıkabılecegız ve cabuk buyuduklerı ıcın karrasız kaldım
canım ne kadar peki fiyatı dediğin gibi çabuk büyücekler bir iki kere anca giydirirsin eğer pahalıysa vazgeç bence israf olucak yani paran
canım çok güzeller güle güle günlerde giysin inşallah süslü prenses olsun

ayyyyyyy buda kokoş olcekkkkkk çok güselllllllll

teşekkürler canlar..sezinim anası bir zamanlar kokoştu kızımın ama kıskanç babmız yüzünden artık değil ben de kızımı süslicem hep süslü şeylerde gözüm daha alışverişini yapmadım ama aldıklarım süslü olur büüyük ihtimal

bendde oyle tulü gülü eksik olmucak herhelde kızımın bir kıyafet benım için pulluysa sımlıyse güzeldır kızım ıçınde tüüllüyse güzeldir fırfırlı fırfırlı şyelerrrr

bende ekim annesi olacagım kısmetse. lohusa pijamadı bakan varmı yada alan önere bileceğiniz marka varmı?? çünkü dışarı gezip bakma vaktim olmuyor iştende erken ayrıldım 20 gün önce. doktorum yatış verdi 26 haftalığım erken doğum olmasına karşın. bu yüzden nettten bakacağım

. Ok güzeller sağlıklı giysın oğlun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…