2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

Daha alan olmadı CNN

benim ilk bebeğime mama vermiştik ama dr tavsiyesiyle.bence boşuna mama alma hastanede zaten gerek olursa mama veriyorlar.belkide sütün yeterli olur hiç mamaya gerek görmezsin inş.yeni doğan bebeğe mama kaşıkları çok kaba oluyor.çay kaşığıyla verdirmişti bize bebek hemşiresi.sen çay kaşığı ve mamayı hazırlayabileceğin küçük biberon bulundur yeterli bence

Ben almıştım 2 ay önce . Mağazadan aldım ama ................. adresinde var benim aldığımda dahil bi çok takım,hemde çok kaliteliler tavsiye ederim

ben eminönünden aldım 2 geceliğimi de canım tekinin markası meyra diğerininkini unuttum
tam takım pijama olarak aldım ikisinin kumaşı feanda harika
şahinlerdende iki tane emzirme sütyeni aldım

en şirin lohusalar coss by Aqua'nın modelleri hem de kullanışlı ve çok kaliteli.internette lohusashopta bulabilirsin canım.

Kızlar ben pijama takımımı aldım. Emzirme bölümü de var. Markası relaxmode. Ürünleri çok kaliteli daha öncede pijama takımlarını kullanmıştım. Fiyatı da oldukça uygun. 47.50 TL. İnternet sitesinden de alabilirsiniz ben mağazasından aldım. Bu arada bedenleri geniş oluyo kendi giydiğiniz bedenden bi numara küçük alırsanız daha iyi olur.

1 ay önce paylaşılmış. sevgili Loori umarım görürsün mesajı. yatağın markasını merak ettim de. çok hoşmuş, iyi günlerde kullanın.

canım loori yurt dışında yaşıyor burda belki bulamayabilirsin aynı markadan ama yine de loori yazsın sana belki vardır

Eki Görüntüle 764446

Kızlar işte kızımın arabası...
çok güzel bende böyle baston tipi düşünüyorum daha hafif ve kullanışlı diyorlar

maşallah epey şeyler almışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

çok güzel bende böyle baston tipi düşünüyorum daha hafif ve kullanışlı diyorlar

maşallah epey şeyler almışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Canım bende cok arastırma yaptım ve bu modele karar verdım. hem hafıf hem kullanıslı hemde travel sistem onerırım...

1 ay önce paylaşılmış. sevgili Loori umarım görürsün mesajı. yatağın markasını merak ettim de. çok hoşmuş, iyi günlerde kullanın.

Canim gordum,geldim bile Ben Almanyada yasiyorum yatagimizi begenmene sevindim teyzosu Markaya gelince Roba diye bi alman markasi bilmiyorum orada varmidir umarim gonlune gore bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…