Daha alan olmadı CNNbende ekim annesi olacagım kısmetse. lohusa pijamadı bakan varmı yada alan önere bileceğiniz marka varmı?? çünkü dışarı gezip bakma vaktim olmuyor iştende erken ayrıldım 20 gün önce. doktorum yatış verdi 26 haftalığım erken doğum olmasına karşın. bu yüzden nettten bakacağım
Slm kızlar ben hastane çantasına mamayla kaşık koycam ne olur ne olmaz bi arkadaşım söyledi sütün hemen gelmezse mama verirsin diye biberonuda bazen hemen kabul etmiyomuş internetten kaşıklara baktım ama nasıl bir kaşık alcağımı bilemedim sizin önerebileceğiniz bi marka varmı?
bende ekim annesi olacagım kısmetse. lohusa pijamadı bakan varmı yada alan önere bileceğiniz marka varmı?? çünkü dışarı gezip bakma vaktim olmuyor iştende erken ayrıldım 20 gün önce. doktorum yatış verdi 26 haftalığım erken doğum olmasına karşın. bu yüzden nettten bakacağım
bende ekim annesi olacagım kısmetse. lohusa pijamadı bakan varmı yada alan önere bileceğiniz marka varmı?? çünkü dışarı gezip bakma vaktim olmuyor iştende erken ayrıldım 20 gün önce. doktorum yatış verdi 26 haftalığım erken doğum olmasına karşın. bu yüzden nettten bakacağım
evet bu topik zar zor ilerliyor ben de koyayım biraz daha bakalım neler almışım
penye battaniyelerimiz
Eki Görüntüle 760388 Eki Görüntüle 760389 Eki Görüntüle 760390
pike takımımızEki Görüntüle 760391
Eki Görüntüle 760392 Eki Görüntüle 760393 Eki Görüntüle 760394 Eki Görüntüle 760395 Eki Görüntüle 760396 Eki Görüntüle 760397 Eki Görüntüle 760398
kocaman görünüyorlar ama hepsi el kadar minicikler
çok guzelmiş cnm kaça ve nerden aldın bende ıstıyorumd a
1 ay önce paylaşılmış. sevgili Loori umarım görürsün mesajı. yatağın markasını merak ettim de. çok hoşmuş, iyi günlerde kullanın.
evet bu topik zar zor ilerliyor ben de koyayım biraz daha bakalım neler almışım
penye battaniyelerimiz
Eki Görüntüle 760388 Eki Görüntüle 760389 Eki Görüntüle 760390
pike takımımızEki Görüntüle 760391
Eki Görüntüle 760392 Eki Görüntüle 760393 Eki Görüntüle 760394 Eki Görüntüle 760395 Eki Görüntüle 760396 Eki Görüntüle 760397 Eki Görüntüle 760398
kocaman görünüyorlar ama hepsi el kadar minicikler
:) o zaman kesin burada yoktur. sağol bilgilendirme için.
cnm tesekkurler... 599 tl ye gitti g.... dan aldık.
heryere baktık en uygun orasıydı.
gule gule kullan cnm travel sıstemmı yoksa ayrı ayrımı aldın
çok güzel bende böyle baston tipi düşünüyorum daha hafif ve kullanışlı diyorlar
maşallah epey şeyler almışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
1 ay önce paylaşılmış. sevgili Loori umarım görürsün mesajı. yatağın markasını merak ettim de. çok hoşmuş, iyi günlerde kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?