Ben almıştım 2 ay önce . Mağazadan aldım ama ................. adresinde var benim aldığımda dahil bi çok takım,hemde çok kaliteliler tavsiye ederim
çok güzel bende böyle baston tipi düşünüyorum daha hafif ve kullanışlı diyorlar
maşallah epey şeyler almışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
begendm cnm bu araba koltugu pusete monte oluyormu
begendm cnm bu araba koltugu pusete monte oluyormu
2 aylık bir erkek bebik annesi olarak nacizane bikaç tavsiyem olucak kızlar
-bol bol çıtçıtlı badi alın
-tulumdan ziyade ikili takımlar daha kullanışlı geldi bana
-bornoz havlu bikaç çeşit bulundurun
-kesinlikle penye battaniye çok gerekli (10 tane kadar var bazen yine yetmediği oluyor kurutma derdi vs..)
-alt açma olarak en en kullanışlı canbebenin tek kullanımlık alt açmaları (biz kirletene kadar kullanıyoruz bikaç kez)
-ayaklı altlar ya da tulumlar hiç kullanışlı değil ben sevmedim oğlum çok çabuk uzadı kimisini hiç giyemedi kimisini 1-2 kez anca giydi ayaklar kasıyor hele de benimki gibi hareketli bir bebeğiniz olursa daralıyor patikli kıyafetlerde üstelik aziz bebe ve idil bebe aldım hep bir dünya para verdim hepsi kalktı daha 1-2 haftalıkken
-0 yeni doğan almayın ya da 1-2 tane alın hastane çıkışı filan olsun onun haricindekileri büyük alın küçülüyorlar
-süt sağma pompası elektrikli özellikle tavsiye ediyorum ben almamıştım sütüm 3. gün indi göğsüme şiştiler çok acı çektim
sezeryan doğumlarda süt hemen gelmeyebiliyor endişelenip kendinizi üzmeyin doğum çantanızda mutlaka mama bulundurun ki bebiş aç kalıp sarılık olmasın (biz yaşamadık sarılık 30 cc mama verdik ilk 2 gün şimdi emiyoruz şükür)
-göğüs ucu yaraları için garmastan pomat ve zeytinyağı ama en önemlisi doğru emzirme tekniğini bilmek videolar var izleyin mutlaka
-yatak içim pierre cardin park yatak aldık çok memnunuz
-bebek arabamız travel sistem ama tek başına onunla biryere gitmenin mümkünatı yok çünkü bebek+ bebek çantanız+araba rahat 20 kiloyu buluyor hafif tam yatabilen tek parça bir bebek arabası işinizi görür
-emzik çok almayın hepsini sevmiyo sıpalar aynı şey biberonlar için de geçerli ben gaz için rezene çayı veriyorum yalnızca dr.browns dan içiyor nuk chicco hiçbirini sevmedi
-burun aspiratörü çok gerekli otri bebe ağızdan çekmeli aspiratörü tavsiye ederim diğerleri işe yaramıyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar hayırlı sağlıklı doğumlar
bunlar da bizim ciciler :))
şu tavşanlı tulumun maviden başka rengi yoktu yine de aldım çok şekerr bişeyy :))
çok sağol canım benim.oyyy gelinimin cicileri çokkk güzelmişşş yerim ben onu
şu tavşanlı tulumun maviden başka rengi yoktu yine de aldım çok şekerr bişeyy :))
canım çok güzelmiş gerçekten çok beeğendim huzrla sağlıkla büyüsün inş. odasındaEki Görüntüle 767436
odamız nasıl halısı perdesi avizesi isimligi uyu seti hepsi içinde 1 ay sonra gelecek inşallah çok begenerek aldık yavrum saglıkla büyüsün inşallah odasında
canım ben de ponponundan rahatsız olur diye düşündüm ama yine de aldım çookkk şeker çünkü bizimkini onun içinde hayal etmek yetti bana ztn çok bişey değildi kadın 10 tl ye bıraktı şebekliğine giydiririz napalımcanım çok güzeller güle güle giysin kuzucun
mavili tulumdan bende gördümde almadım ama rahat edemez diye küçük bedenleri vardı onlardada uyuyamaz diye almadım
çok sağol canımm hepimizin bebekleri sağlıcakla gelsin ve büyüsün inş.
Canım cicileriniz cok güzeller. Bebişin ıyı gunlerde giysin inş...
sağol tavuklumm hepimizin yavrucukları inş.çok güzeller cnm sağlıklı sıhhatli kullansın inşallah yavrun..
canım çok güzelmiş gerçekten çok beeğendim huzrla sağlıkla büyüsün inş. odasındadolabı süper özellikle
canım ben de ponponundan rahatsız olur diye düşündüm ama yine de aldım çookkk şeker çünkü bizimkini onun içinde hayal etmek yetti bana ztn çok bişey değildi kadın 10 tl ye bıraktı şebekliğine giydiririz napalım
çok sağol canımm hepimizin bebekleri sağlıcakla gelsin ve büyüsün inş.
sağol tavuklumm hepimizin yavrucukları inş.
Güle güle kullansın bebişin canım çok güzel bir takım, daha önce baktığımda benim de aklım kalmıştı bu oda takımında zevkli ve kullanışlı bir seçim olmuş
Eki Görüntüle 767436
odamız nasıl halısı perdesi avizesi isimligi uyu seti hepsi içinde 1 ay sonra gelecek inşallah çok begenerek aldık yavrum saglıkla büyüsün inşallah odasında
ezınecım cokkkk guzel gercektenn gule gule kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?