2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

Eki Görüntüle 767436

odamız nasıl halısı perdesi avizesi isimligi uyu seti hepsi içinde 1 ay sonra gelecek inşallah çok begenerek aldık yavrum saglıkla büyüsün inşallah odasında

Eki Görüntüle 767436

odamız nasıl halısı perdesi avizesi isimligi uyu seti hepsi içinde 1 ay sonra gelecek inşallah çok begenerek aldık yavrum saglıkla büyüsün inşallah odasında

Canim bayildim bayildim, guzel guzel saglikla buyusun ins ..

Eki Görüntüle 767436

ezine gerçekten çok güzel bebişinin odası benim istediğim odaya benziyor, beyaz ve sade detaylara bayılıyorum ben.Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı yaşamayı nasip etsin inşallah...

Çok güzel odanız ve cicileriniz kızlaar. Rabbim kullanmayı nasip etsin hepimize. Ben de foto koymaya çalıştım ama büyük boyutlu diyor olmuyor, cep telle çekmiştim halbuki.. :26:

çok sağol canımm hepimize nasip etsin ALlah inş. sen hiç girmiyosun artık eskisi gibi kk ya. hayırdır?

Canim arada giriyorum yaz sezonu isler cok yogun eve gidincede zaten 9 -10 dedin mi uyuyorum. 4 Hafta sonra dogum iznine ayriliyorum ins o zaman bol bol muhabbet ederiz gene :)) Daha bebisin cicilerinin resmini cekmek nasip olmadi, ben aylasiyim ama bu hafta sonu kismetse arabamizi alcaz bende atarim resimler :))

Canim bayildim bayildim, guzel guzel saglikla buyusun ins ..

Canım çok güzeller iyi günlerde kullanılsın inşallah

ezine gerçekten çok güzel bebişinin odası benim istediğim odaya benziyor, beyaz ve sade detaylara bayılıyorum ben.Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı yaşamayı nasip etsin inşallah...

çok guzel bı oda bayıldım resmen

Çok güzel canım. Güle güle kullansın miniğin :)

çok saolun kızlar rabbim herkese gönlündekini versin inşallah bebeklerimiz saglıkla büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…