2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

liste yaptım tatlım ben alacaklarımin hepsini .çevremde çok var birsürü hediye gelecek onları da düşündüm 03giyim zaten kırkı cikana kadar e benim bebek de 31.haftada 42 cm di çok giyemez diye dü.şünüyorum bunlar yeter kiyafet olarak sonra zaten alacağız tekrar .bu arada pierre carden oyun parkli beşik aldım uyku seti yatağı da aldım e küvetini de aldım yeter gari dimi:)

ay maşallah bitmiş sennkiler cnm..ben bayramdan snraki haftaya bıraktım..eşimle çıkcaz alcaz artıkın..benm oğlanın pijama takımından gördüm sende bi de..idilbaby bigstarpişti olmayalım

Benimkinin aynısı:)))) ben tullerini pembe yaptiricam birde oyuncak dolabını almiyorum.

oyuncak dolabını almamayı bende düşündüm ama fiyatta bişe oynamayınca aldık gitti rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah

ay maşallah bitmiş sennkiler cnm..ben bayramdan snraki haftaya bıraktım..eşimle çıkcaz alcaz artıkın..benm oğlanın pijama takımından gördüm sende bi de..idilbaby bigstarpişti olmayalım

pisti olalım kız bebekleri giydirip koyarız resimleri cicili cicili .kızlar yalan yok ben ağırlaştım biraz Gunum günümü tutmuyor ki çıkamam belki bayrama sonra diyip aldım emzirme yastığı ve alt açmayı babamiz alcak artık ben alirim nasıl olsa birsürü gösterdin diyor :))

of of harika olmuş odası kuzunun rabbim güzel güzel büyümeyi nasip etsin canım nerden kaça aldınız koltukta bi harika

canım trabzonda pati bebe var ordan aldık oda 4bın sandallyede 550 cibinlik 150 indirdi bıde uyku setı vardı onuda hedıye ver dedım vermedı adam çok ındırım yapmış zaten bıze onuda alsam tam takım olcaktı senınkı gibi senınkıde super ama ben de dedımkı ezıne kaça mal oldu komple hepsi sizinki ben daha perde alıcam avıze alıcam halı alıcam uyku setı alıcam

yaprakcım teşekkürler sağlıklı doğsunlarda annesi sen bebek doğduktan sonrada halledersin ne acelen varkı beşiği olsunda geri kalanı yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…