2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

canım bize toplamda 3750 ye geldi hepsi icinde bebekomdan aldik bız

canım bize toplamda 3750 ye geldi hepsi icinde bebekomdan aldik bız

obowwwwwwww ne kaddan ucuz a almışınız komple hemde bebekomdan ama sıtelerden mı aldınız ozaman uygundur ız evleırken ankaradan aldık moılyalarımızı sıtelerden baya uyguna almıştık ozaman hem kalıtelı hem uygundu kız bızım oda 4750 ıdı sandalye 800 cıcbınlık 200 düşn senın herşeyıı içinde

ewet canım sitelerden aldık siz baya pahalı almışsınız bizede biraz indirim yaptı yoksa bizde 4500e çıkardık gene herşeyiyle

kızlar loğusa geceliği beğendim ,ekimde doğumum hayırlısıyla ,diz altında uzunluğu üstündede kısa kol hırkası var ,üşürmüyüm acaba ekimde çok soğuk olmaz ama bilemedim :26:

Eki Görüntüle 767436

odamız nasıl halısı perdesi avizesi isimligi uyu seti hepsi içinde 1 ay sonra gelecek inşallah çok begenerek aldık yavrum saglıkla büyüsün inşallah odasında

bunlar da bizim ciciler :))
şu tavşanlı tulumun maviden başka rengi yoktu yine de aldım çok şekerr bişeyy :))

kızlar beblerinize aldıklarınızın hepiciği de çok güzel. inşallah Allah hepsine iyi günler de kullanmayı nasip etsin. hepsine de bayıldım.

Canım ılk arabada guzel ama ben ıkıncısını daha cok begendım. cok guzel gorunuyor ve degısık bır model. ılk defa gordum bu renkte boyle bır araba...

Canım ılk arabada guzel ama ben ıkıncısını daha cok begendım. cok guzel gorunuyor ve degısık bır model. ılk defa gordum bu renkte boyle bır araba...

Ikincisinin icide cok genis aslinda renkleride var .. Magazada baktigimizda adam bunla 5 cocuk buyutursun otekine kiyasla demisti..
Ama biraz daha eski zaman arabasi gibi duruyor cok kararsiz kaldim .. Biran once karar vermem lazim eger ikinci secersek sipars etcez 3 hafta sonra gelcek, bu cumartesi almamiz lazim arabamizi..

çok güzel olmuş kız çok beğendim..

ben sizlere bişey sorcam benim gardobumdada cam var tül yaptırmak istiyorum içine sizlerde nasıl takıldı tüller

sağl şekerim kendısınden tüllüydü benımki ama baktım da prdecileri yaptıgı gibi benım annemın mutfak perdesi camları oyle cama montelı perde arkasından vıdalı bır cubuga gecırılıyo perdeciye de sen o bilir

Paylastıgın lınkındekı renk cok hosuma gıttı benım. tabı kullanıcak olan sensın ve bebısın ona gore kendın karar ver canım. hem yakındanda gorduysen karar vermen daha kolay olur...

cnm aldınmı bilmiyorum bebek arabasını ama.bişey sormak istiyorum.çok güzelmiş bende bu tarz bişey istiyom.nerden aldın ve fiyatı nedir cnm.

Merhaba canim bu arabanin markasi Hauck ama gidip baktigimda begenmedim fiyati 350 euro flndi yanilmiyosam yada 300 oyle olmasi gerekiyo :26:

canim 1.araba benim aldigim araba ama benim iskeleti condor yanlis yazmadiysam boyle

Paylastıgın lınkındekı renk cok hosuma gıttı benım. tabı kullanıcak olan sensın ve bebısın ona gore kendın karar ver canım. hem yakındanda gorduysen karar vermen daha kolay olur...

Canim linkteki resmin ustunde sagina soluna tikladiginda diger renkleride gorebilirsin, ama bende begendim bu kahveyi ondan bunu paylastim. Karar vermek cidden zor, iki arabayida gordum magazada ama biri daha modern digeri sanki komunist donemden kalma gibi geldi bana .. Kozalaginda gonlunu yapmamiz gerekirse ikinci buyuk tekerliyi alicaz yaklasik 200 tl daha ucuz onlada baska birsey alirim artik bebise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…