odamız geldii
canim 1.araba benim aldigim araba ama benim iskeleti condor yanlis yazmadiysam boyle
bebeğime son hazırlıklarımEki Görüntüle 768000 Eki Görüntüle 767986 Eki Görüntüle 767987 Eki Görüntüle 767988 Eki Görüntüle 767989 Eki Görüntüle 767990 Eki Görüntüle 767991 Eki Görüntüle 767992 Eki Görüntüle 767993 Eki Görüntüle 767994 Eki Görüntüle 767995 Eki Görüntüle 767997 Eki Görüntüle 767998 Eki Görüntüle 767996
Aynisi sayilir o zaman canim, ABC Condor 4s Viper 4s ve Turbo 4s diye serisi var 2013 modellerinin, sen ne rengini aldin? .. Allah iyi gunlerde kullandirmak nasip etsin sanada ins bizde karar verebiliriz..
Eki Görüntüle 767436
odamız nasıl halısı perdesi avizesi isimligi uyu seti hepsi içinde 1 ay sonra gelecek inşallah çok begenerek aldık yavrum saglıkla büyüsün inşallah odasında
Condor 4s canim benimki kahverengi sutlu kahve gibiamin canim insallah
Canim acik kahve beyaz olanimi , yoksa koyu kahve acik kahve olanimi.. Bende acik kahveyi begendim ama dedim tam cocugun ayak hizasinda beyaz kismi cabuk kirlenir dedim .. Yaa aslinda bende bu ABC yi istiyorum ama esim buyuk teker olsun daha dayanikli kullanisli diyor bakalim ..
Loricim bu arada sen naptin mobilya isini cok pahali burda zaten bir iki yerde bulduk bebek odasi, burdan alican 1 ane TR de alirsin 3 oda takimi valla..
Merhaba canim bu arabanin markasi Hauck ama gidip baktigimda begenmedim fiyati 350 euro flndi yanilmiyosam yada 300 oyle olmasi gerekiyo :26:
Cok guzell canim cok begendim gule gule kullanin insallahhaliya ayri bittim
Anaaaaabunlari gorunce anladim ki ben hic bisey almamisim topsan ceyregi kadar etmezz
Guzel gunlerde giyinsin insalah bebegin canim
sağol canım tatile gideceğiz memlekete o yüzden tamamlamaya çalışıyorum canım
Eki Görüntüle 769434
kızlar ben e bebekten bu çantayı aldım bakım çantası olarak kullanacağım içinde resimde gördükleriniz hediye sizede tavsiye ederim almak isterseniz fiyatı 54.99 küçük değil biryere giderken gerekli şeyler içine sığar diye düşünüyorum
birde e bebekten baby me nin 6 kutu herbiri 12 paket ıslak mendillerinden aldım baya bir indirim var ondada sabece doğal pamuk ve saf sudan oluşuyor
bende verdim siparişi eczaneye niveanın atta çantasını çevremde kullananlar çok memnun kaldılar
fiyatı ne kadar tatlım seninkinin bizi kampanya niyetine kandırmıyorlar değil mi
canım eczaneci bizim tanıdık geliş fiyatına vercek şuan fiyat sölemedi bize
Eki Görüntüle 769434
kızlar ben e bebekten bu çantayı aldım bakım çantası olarak kullanacağım içinde resimde gördükleriniz hediye sizede tavsiye ederim almak isterseniz fiyatı 54.99 küçük değil biryere giderken gerekli şeyler içine sığar diye düşünüyorum
birde e bebekten baby me nin 6 kutu herbiri 12 paket ıslak mendillerinden aldım baya bir indirim var ondada sabece doğal pamuk ve saf sudan oluşuyor
bence ilk linkteki dha güzel diğeri bana kasvetli geldi bir bebek ürününün şirinliği yok ikincisindeKizlar bizde bu arabayi almayi dusunuyoruz, Cumartesi kismetse gidip alicaz arabamizi .. Ne dersiniz, sizce nasil ?
ABC Viper 4s yada Turbo4s alicaz kismetse..
Produkty.|.Kombi ko
Yada Bu modeli dusunuyor esim, biraz daha agir ama tekerlekleri kara daha dayanikliymis malum bizim burda ekimde kar bir basliyor Nisan bitene kadar..
TAKO BALLILA 2013 | Ko?árky, autoseda?ky, d?tské zbo?í, D?tsk? r??ek
Ne dersiniz, sizce nasil ve hangisi?
odamız geldii
çantası buyukmu bende gıttı gıdıyorda sankı daha ucuza görmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?