2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

canim 1.araba benim aldigim araba ama benim iskeleti condor yanlis yazmadiysam boyle

Aynisi sayilir o zaman canim, ABC Condor 4s Viper 4s ve Turbo 4s diye serisi var 2013 modellerinin, sen ne rengini aldin? .. Allah iyi gunlerde kullandirmak nasip etsin sanada ins bizde karar verebiliriz..

Son düzenleme:
Aynisi sayilir o zaman canim, ABC Condor 4s Viper 4s ve Turbo 4s diye serisi var 2013 modellerinin, sen ne rengini aldin? .. Allah iyi gunlerde kullandirmak nasip etsin sanada ins bizde karar verebiliriz..

Condor 4s canim benimki kahverengi sutlu kahve gibi amin canim insallah

Condor 4s canim benimki kahverengi sutlu kahve gibi amin canim insallah

Canim acik kahve beyaz olanimi , yoksa koyu kahve acik kahve olanimi.. Bende acik kahveyi begendim ama dedim tam cocugun ayak hizasinda beyaz kismi cabuk kirlenir dedim .. Yaa aslinda bende bu ABC yi istiyorum ama esim buyuk teker olsun daha dayanikli kullanisli diyor bakalim ..

Loricim bu arada sen naptin mobilya isini cok pahali burda zaten bir iki yerde bulduk bebek odasi, burdan alican 1 ane TR de alirsin 3 oda takimi valla..

Son düzenleme:

canim bende beyazlik yok koyuda degil acik kahve guzel tabiki icine sineni al derim bi kac sayfa oncesinde koymustum ben yatagini ama nerede simdi bilmiyorum

kızlar ben e bebekten bu çantayı aldım bakım çantası olarak kullanacağım içinde resimde gördükleriniz hediye sizede tavsiye ederim almak isterseniz fiyatı 54.99 küçük değil biryere giderken gerekli şeyler içine sığar diye düşünüyorum

birde e bebekten baby me nin 6 kutu herbiri 12 paket ıslak mendillerinden aldım baya bir indirim var ondada sabece doğal pamuk ve saf sudan oluşuyor

Son düzenleme:

bende verdim siparişi eczaneye niveanın atta çantasını çevremde kullananlar çok memnun kaldılar

çantası buyukmu bende gıttı gıdıyorda sankı daha ucuza görmuştum

tilsimcimmaşallah aldıkların çok güzel iyi günlerde giysin bebeğin

bence ilk linkteki dha güzel diğeri bana kasvetli geldi bir bebek ürününün şirinliği yok ikincisinde

hayırlı olsun canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…