gecelik pijama sabahlık Eki Görüntüle 770277 Eki Görüntüle 770278 Eki Görüntüle 770279 Eki Görüntüle 770280
Sezincim pijamalarin cok guzel, kolay bir dogumdan sonra sevdiklerinle iyi gunlerde giy ins
gecelik pijama sabahlık Eki Görüntüle 770277 Eki Görüntüle 770278 Eki Görüntüle 770279 Eki Görüntüle 770280
çok guzeller canım ben daha almadım yarın alacagim inşallah ama biraz kalın şeyler arıyorum benim evde soğuk oluyor kışın da giyeyim .bende bir tane gecelik bir tane de pijama takımı düşünüyorum .senikiler pek hoş dantelli falan bende bulabilirim inşallah
Kokoşşş seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigecelik pijama sabahlık Eki Görüntüle 770277 Eki Görüntüle 770278 Eki Görüntüle 770279 Eki Görüntüle 770280
Kokoşşş seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisezinim hepsi çok güzel güle güle giy inş.
Sezincim çok beğendim pijamalarını özellikle de geceliğe bayıldım güle güle kullan sağlıkla inşallah
bulursun canım geçen yıl 10 ekımde arkadaşım doğum yapmıştı zıyaterıne gıtmiştim çok terliyodu sıcak gelıyodu ona ve hastane de odanın içi serin değildi oyuzden boyle tercıh ettım evımde çok bunaltıcı sıcak olur benım merkezı sıstem orta kat olunca çok yanıyo kalorıfer benım aldıgım yer beni çok guzel bılgılendırdı mesela ılk dogumdan once gecelıklı olmalısın dedı çatala çıkıcan için iç çamaşırsız olursunun çıkar gıy derdı olmaz dedı sabahlıgınıda ustune aldın mı gorunmezsın dedı çunku normal doğumda kontrol oluyo ya sureklı alt pijamalı giy çıkar lmazmış kadın dılıyle sattı bana eve geldım gıyınce hiç de pişman olmadım iyiki almışım dedım ben çamaşırcımı buldm hep oraya gıdıcem
tabi olmaz bence de normal doğumda gecelik şart .pijama takımı da lazım.bende bugünn aldım canım gecelik kısa kollu pijama takımı uzun kollu ama ince .inşallah gule gule giyeriz
Minik Meryem`min arabasi :))
Sonunda arabamizi aldik evimize getirdik, buyuk bir + daha atildi listeye..
Eki Görüntüle 771189
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın bebişime inşallah ...
Eki Görüntüle 771189
Eki Görüntüle 771189
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?