2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

Son düzenleme:

bulursun canım geçen yıl 10 ekımde arkadaşım doğum yapmıştı zıyaterıne gıtmiştim çok terliyodu sıcak gelıyodu ona ve hastane de odanın içi serin değildi oyuzden boyle tercıh ettım evımde çok bunaltıcı sıcak olur benım merkezı sıstem orta kat olunca çok yanıyo kalorıfer benım aldıgım yer beni çok guzel bılgılendırdı mesela ılk dogumdan once gecelıklı olmalısın dedı çatala çıkıcan için iç çamaşırsız olursunun çıkar gıy derdı olmaz dedı sabahlıgınıda ustune aldın mı gorunmezsın dedı çunku normal doğumda kontrol oluyo ya sureklı alt pijamalı giy çıkar lmazmış kadın dılıyle sattı bana eve geldım gıyınce hiç de pişman olmadım iyiki almışım dedım ben çamaşırcımı buldm hep oraya gıdıcem

Kizlar pazarda bu alt acma dan gordum. Nasil sizce. Alsam mi bundan diye dusunuyorum.
Ister alt acma ister bebek arabasina konabiliyormus.
Karar verecem artik. Bayramdan sonra belki pazardan alirim. Bilemiyorum daha.
Daha once de tecrube etmedigimiz icin bilemiyorum acaba bu kullanisli mi yoksa daha baska olanlar var ya onlardan mi alsak. Eki Görüntüle 770809

tabi olmaz bence de normal doğumda gecelik şart .pijama takımı da lazım.bende bugünn aldım canım gecelik kısa kollu pijama takımı uzun kollu ama ince .inşallah gule gule giyeriz

tabi olmaz bence de normal doğumda gecelik şart .pijama takımı da lazım.bende bugünn aldım canım gecelik kısa kollu pijama takımı uzun kollu ama ince .inşallah gule gule giyeriz

aldın mı canımmm ohh o derttende kurtuldun ınsan hafıflıyor eksıklerı tamamladıkça değil mi merak ettim nasıl aldın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…