2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

oglumun nivea seti geldi yanında da babamızın aldıgı biberon emzik ve tırnak makası

ben düşünüyorum canım alt açma bu da güzelmiş hatta ben iki tane alıcam biri kirlenirse diğerini kullanırım yeğenlerimden atırladığım kadarıyla altlarını değiştirirken durmuyor bıdıklar etrafı batırabilirler en iyisi birşeyler kullanmak
Eki Görüntüle 771881
oglumun nivea seti geldi yanında da babamızın aldıgı biberon emzik ve tırnak makası

sizin başka eksiğiniz kalmadı sanırım ezinem maşallah ben de nivea düşünüyorum bu setten bakalım kısmet ne gösterecek

bitmio linam ya al al eksikler çıkıo gene
çantamız oto koltugumuz ufak tefek şeylerimiz kaldı ama çogu şeyi bitirdik
hastane çantamızı hazır etseydik bi iyi olacaktı ama daha çanta almadık
baktım ama begenemedim kullanışlı olsun istiyorum çok büyük olmasın istiyorum boy kısa oldugu için bakalım

onu da yaparsın canım daha zamanımız var nasılsa ben daha hiç başlamadım bayram sonu başlicam kısmet olursa sabırsızlıkla onu bekliyorum

onu da yaparsın canım daha zamanımız var nasılsa ben daha hiç başlamadım bayram sonu başlicam kısmet olursa sabırsızlıkla onu bekliyorum

bi başlayınca gerisi gelio canım sende bayramdan sonra bitirirsin aslında bi günde bile bitecek şeyler ama biz parça parça ayrı ayrı yerlerden aldıgımız için eksik oldu
kızlar bebişin küvetine filemi alacaksınız yoksa şu köpük gibi olanlardanmı be file istemiyorum ama digerinide bulamadım bulan alan varsa bi fikir versin

iyi günlerde kullansın cnm.. bizde bakım ürünlerini almadık halam almış bayram sonrası almanyadan geliyor bakalım neler almış kızıma :) bakıyım bi eksiği nedir ona göre alırım diyorum...
Eki Görüntüle 771881

iyi günlerde kullansın cnm.. bizde bakım ürünlerini almadık halam almış bayram sonrası almanyadan geliyor bakalım neler almış kızıma :) bakıyım bi eksiği nedir ona göre alırım diyorum...

saol canım inşallah
bence halaya söyle eksik getirmesin :) oranın bakım ürünleri daha iyidir burdan almana gerek kalmasın

gozun aydın canım bendd boyle ıstiyorum meryem hanım keyıf yapsın içinde ohhhhh uzatsın bacaklarıı elınde bııberonu cukcuk emerek gezdır kızını canım ne kadar fıyatı

Amin Canim, ins hepimizin bebisleri mutlu mutlu kullanirlar butun cicilerinini..

Bu biraz agir diger modellere gore 14kg ama esim istedi illa buyuk teker olsun karda daha iyi olur diye, tekerleri kocaman ve plastik degil ondan agir, metal yerleride aluminyum , normalde 1300 dediler boylece set olarak, pazarlikti nakit indirimi fln 900'e aldik :)

Eki Görüntüle 771881
Oh hersey tamam bebisinin :)
Evet bende butikbebeden bir alt açma istedim bakalım nasıl gelecek. Ama fotograftakinden de almayı düşünüyorum.

Ben file istedim internetten daha gelmedi. Bakalım nasıl birsey gelecek. O köpük gibi olanlar iyi ama yok heryerde galiba.

daha eksikler olsada çogu bitti sayılır
file kullanışlı deil diolar o köpükler süngermiş ve çok iyiymiş kullanan arkadaşlar tavsiye etti ama ben bulamadımki

daha eksikler olsada çogu bitti sayılır
file kullanışlı deil diolar o köpükler süngermiş ve çok iyiymiş kullanan arkadaşlar tavsiye etti ama ben bulamadımki

Canım bahsettıgın kopuklu yıkama mınderınden ben aldım bulundugun yerde aziz bebe varsa ordan alabılırsın ben ordan aldım 20 tl ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…