2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

araştırıyım bakalım ankaradayım ben inşallah vardır

cnm bende kopuk fıleden aldım diğerlerını fazla tercıh etmıyorlar ama araştırmada yaptım sıtelerden kullananın çoğu memnun ama bı kaç kışıde suyu ıçine çekip anında soğuttugunu söyluyo bakalım deneyıp gorcez

iki türünden alalım ozaman hangisi daha iyiyse kullanırız internette o süngerlr 18 milyon fileler çok daha ucuz onlara göre

slm kızlar. o yıkama minderinden bende dün gördüm. satıcı diğer fileden çok daha iyi olduğunu söyledi. bende ondan alıcam sanırım

Selam arkadaşlar..
Normal küvet filelerinin çok kullanışlı olduğunu biliyorum..
Diğerlerinin ise suyu içerisinde tuttuğunu söylüyorlardı kullanan müşterilerim..
Küvet süngerlerin hiç tavsiye etmiyorum.. File çok daha rahat ve kullanışlı..
Ben de daha henüz almadım..

kızlar loğusa geceliği beğendim ,ekimde doğumum hayırlısıyla ,diz altında uzunluğu üstündede kısa kol hırkası var ,üşürmüyüm acaba ekimde çok soğuk olmaz ama bilemedim :26:

Cnm ben ekimde dogum yaptim usumezsin hava oldukca sicakti evde kalorifee yakilmaya baslamamisri hazirliklari ona gore yapun derim

kızlar loğusa geceliği beğendim ,ekimde doğumum hayırlısıyla ,diz altında uzunluğu üstündede kısa kol hırkası var ,üşürmüyüm acaba ekimde çok soğuk olmaz ama bilemedim :26:

bende kısa gecelık aldım ustune sabahlık aldım pijamalarımda kısa kollu hastaneler rruh sıkıcı ve sıcak oluyor vede lohusa cok terlıyor ayaklarımızı sıcak tutarsak atlatırız sanırım burda kasımda kalorıfer yanıyo eve gelınce ufo ıle ısıncaz kızımla

günaydın kızlar nasılsınız:) iyi haftalar diliyorum.. bizim küçük prenses uyutmadı sabahın köründe babasıyla dikti bizi ayağı :) ben şöyle bir geçmişe biraz göz atıp, bebişimin cicilerinden biraz ekleyeceğim teyzoşları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…