Canım bahsettıgın kopuklu yıkama mınderınden ben aldım bulundugun yerde aziz bebe varsa ordan alabılırsın ben ordan aldım 20 tl ye...
araştırıyım bakalım ankaradayım ben inşallah vardır
cnm bende kopuk fıleden aldım diğerlerını fazla tercıh etmıyorlar ama araştırmada yaptım sıtelerden kullananın çoğu memnun ama bı kaç kışıde suyu ıçine çekip anında soğuttugunu söyluyo bakalım deneyıp gorcez
Canım bahsettıgın kopuklu yıkama mınderınden ben aldım bulundugun yerde aziz bebe varsa ordan alabılırsın ben ordan aldım 20 tl ye...
yıkama minderi nedir canım ya
slm kızlar. o yıkama minderinden bende dün gördüm. satıcı diğer fileden çok daha iyi olduğunu söyledi. bende ondan alıcam sanırım
nerde gördün canım bende merak edıyorum nasıl bişey diye bakayım bende ıyıse ondan alalım
çok beğendım ıyı unlerde gıysın kızın canım o poposunda baskılardan bı ben bulamadım yaaaa çok guzel duuruyorlar
kızlar loğusa geceliği beğendim ,ekimde doğumum hayırlısıyla ,diz altında uzunluğu üstündede kısa kol hırkası var ,üşürmüyüm acaba ekimde çok soğuk olmaz ama bilemedim :26:
kızlar loğusa geceliği beğendim ,ekimde doğumum hayırlısıyla ,diz altında uzunluğu üstündede kısa kol hırkası var ,üşürmüyüm acaba ekimde çok soğuk olmaz ama bilemedim :26:
Sağol canım.. LCW de bulabilirsin. Kırmızı ve gri olan tek altlar LCW' den :)
hepsi birbirinden güzel..sağlıklı güzel günlerde giysin prensesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?