Selam arkadaşlar..
Normal küvet filelerinin çok kullanışlı olduğunu biliyorum..
Diğerlerinin ise suyu içerisinde tuttuğunu söylüyorlardı kullanan müşterilerim..
Küvet süngerlerin hiç tavsiye etmiyorum.. File çok daha rahat ve kullanışlı..
Ben de daha henüz almadım..
Evet canim siyah aldik, diger renkleri iki renkliydi guzel durmuyordu sanki , annecigi suslucek onu ciceklerle oyuncaklarla :)
Seninki ne model? Bu ABC Viper 4s
saol canım inşallah
bence halaya söyle eksik getirmesin :) oranın bakım ürünleri daha iyidir burdan almana gerek kalmasın
günaydın cnm kusura bakma kaç zamandır gelemdim fazla açamıyorum pc yi başında oturunca ağrılarım oluyor. yatmam gerekiyor.. ceptende hiç sevmiyorum :) anladım cnm iyi günlerde güle güle kullanın cnm..ohh süslerde yapılcak daha ne olsun fıstık gibi olacaktır eminim... benimki babyhope modeli fotosunu ekliyorum cnm :))
Eki Görüntüle 776606 Eki Görüntüle 776607 Eki Görüntüle 776605
halam getirdi cnm bir sürü almış :) aynen yırttım bakım ürünlerinden :) banyo seti ve diğer pudra pişik kremi vs vs hatta fotosunu görebilirsiniz...
ilerleyen günlerde daha çok foto çekerim çünkü dün annnemi almaya gitti eşim. çoğu hurçlarda paketlerde hepsini yıkama başlıycak yıkamadan hepsini fikir amaçlı çekip koyacağım.bu şekilde çok faydalı görüyorum sizlerde aynı düşüncedesinizdir umarım eksiklerini görmüş oluyorsunuz fikir alışverişi vs değil mi:) öncelikle kızım odasından foto gönderemiyorum daha tam yayılmadı çok karışık henüz kuruldu öyle kaldı havalandırma yapıyorum devamlı kokusu gitsin diye:)katalogtan çektiğim halı ve yatak örtüsü ve cibinlik fotosunu görebilirsiniz. avize siparişi dün verdim evidea dan onunda fotosunu görebilirsiniz. ayrıca oda takımı katalogtan yine ama gardolap 3 kapaklı ve yerim çok büyük olmadığı için şifonyeri almadım.. Eki Görüntüle 776617 Eki Görüntüle 776614 Eki Görüntüle 776615 Eki Görüntüle 776616
Hepsi birbirinden guzeller canim, Allah iyi gunlerde kullandirmak nasip etsin ins saglikla..
Sende yurtdisindasin sanirim mobilyalari nerden ne kadara aldiniz, cok pahali boyle seyler burda sadece yataga yaklasik 1500-1700 TL arasasi buldumO yuzden ikeadan almayi dusunuyorum bende ..
Kizlar bu babydreamlerin fiyatlari gercekten uygun ama ben daha hic bakim urunu almadim acaba alerjisi fln olursa kullanamazsam diye, napsam acaba alsam mi bende, tecrubeli annelere sormak lazim aslinda ..
amin inşallah cnm hepimizinkini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah...yok canım burdan istanbulda oturuyorum :) valla sana şu kadarını söyliyeyim.. mobilya (büyüyen beşik + 3 kapılı gardolap )+ beşik yatağı + uyku seti + cibinlik + halı + bebek arabası puset ile birlikte + hastane çıkışı 10 lu idil baby markalı anti alerjik fiyatı 95 tl idi o kalmış aklımda :) beşik için dönence bunların hepsini tek biyerden aldık 4 bin tl tuttu cnm..
cnm hiç bir fiyat bilgim yok inanınki ama halam Rossmann Türkiye - Rossmann rossmann diye bi market varmış almayada ordan almış bunu söylemişler çok hassas bebekler için diye bunları al demişler oda bunlardan almış.. ve buradada büyük alışveriş merkezlerinde oluyor bizim burada Marmara park var beylikdüzünde orada bu market var ve bütün almayada satılan ürünler satılıyor..
Eki Görüntüle 776763 Eki Görüntüle 776764 Eki Görüntüle 776765
ancak o bebek odasından sadece karyolayı aldık sadece dolaplar falan ileride
bebk arabasıyla ana kucağını istanbuldan aldık amcası aldı oğluşumun ilk hediyesi
Canım babamın torunu için yurt dışından getirdiği bebek bakım ve beslenme urunlerımız .
Eki Görüntüle 776781 Eki Görüntüle 776783
Canim bu NUKlar cidden en iyisi ve en pahalisida iyi gunlerde kullanin ins..
Bu arada ne kadar cok emzik var ben 2 tane aldim esimle yeter diye dusunduk, birkac tane daha alsam miki birde kimi bebek istemezmis emzik, adam lazim olursa magaza orda gider aliriz dedi bilemedim ..
Iyi gunlerde kullanin canim saglik mutlulukla ins.. Ikiside cok guzeller kucuk prens rahat rahat uyusunda buyusun ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?