2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

Son düzenleme:
Cicileriniz çok güzel kızlaar. Ben de oğlumun odasını hazırlıyorum yavaş yavaş havalandırıyorum baya çıktı kokusu ama hafif var yine sanki. Eşyalarını ne zaman yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorsunuz? Ben bu ay sonu düşünüyorum 1 eylülde işe başlicam 25ine kadar çalışıcam zaten çok yorulurum git gel işe bide ütüyle filan uğraşamam diye bu ay sonu bitireyim diyorum erken mi sizce? Tekrar toz kokar mı eşyalar?

Benimde 30 agustos son gunum is yerinde sonra bende diyorum yavas yavar yikar utuler yerlestirmeye baslarim dolabi ama yatagini hazirlamam onu ekim basi gibi yaparim diyorum yada hazirlar herseyi dolaba koyarim, annem 10 ekimde gelcek kismetse o gelmeden dogum olursa esim hemen yerlestirir nevresimini takar fln ..

Kizlar zaman yaklastikca cicileri aldikce ben cok heyecanlaniyorum ama azcikta korkuyorum ..

30 Ağustos benim de son günümm :) Çok mutluyum :)

Cok güzeller. İyi günlerde kullanın cicilerinizi insallah :)

Bence güzeller canım. Dediğin gibi cibinlikle falan cooook guzel olur onlar :)

bnece güzeller canım bnece ilk başta verdiğin link daha kullanışlı kapaklı dolap olması bakıından sen de bir güzel süsülersin işte sana mis gibi prenses yatağı

Canım babamın torunu için yurt dışından getirdiği bebek bakım ve beslenme urunlerımız .
Eki Görüntüle 776781 Eki Görüntüle 776783

kızlar hepinizin aldıkları çok güzel maşallah allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin herkese
canım iki emzik yeter bence çünkü her bebek her emziği emmiyor marka seçiyor bıcırıklar bir de emzier de boy boy ayına göre alırsın ilerde

Cok güzeller. İyi günlerde kullanın cicilerinizi insallah :)

Bence güzeller canım. Dediğin gibi cibinlikle falan cooook guzel olur onlar :)

bnece güzeller canım bnece ilk başta verdiğin link daha kullanışlı kapaklı dolap olması bakıından sen de bir güzel süsülersin işte sana mis gibi prenses yatağı

Kizlar dun hic birsey almadan geldik eve , mobilyalar ole resimde durdugu gibi guzel ve kullanisli degildi sadece yatagi alip normal dolap almaya karar veerdik .. Dolap icin dizyn yaptirdik fln ama arabaya sigmicagi icin dedik hafta sonu esim isyerinin arabasini alir onla gelir aliriz dolabi. Sonra besik icin depoya bir indik ki bebik mesik yok kalmamis cok uzuldum sinirimde yatagin sungerinide almadan ciktim , yani elimiz bos donduk eve ..

Bakalim ins en gec hafta sonu haletmemiz lazim bu isleri, malum zaman yaklasiyor, sonra ivir zivirlari tamamlarim ins..

Bizde oyle dusunduk , aman nasilsa her yer magaza lazim olursa gider aliriz, birde emzige fazla alistirmayin sora sutten erken kesilir diyorlar bilemedim ..

bunlarda kızıma aldığım ciciler daha öncede 1 tane 10lu hastane çıkışı almıştık bunlarda 5li olanlardan 1-2 tane daha alırsam yeter herhalde

Bizde oyle dusunduk , aman nasilsa her yer magaza lazim olursa gider aliriz, birde emzige fazla alistirmayin sora sutten erken kesilir diyorlar bilemedim ..

gelir daha beşik canım 2 ayımız var bence en geç 15 gün içinde gelir o zaman alırsınız...ben de emzik konusunda senin gibi kararsızım ama büyük de rahatlık bazı doktorlar emziğin diş sağlığını da bozdyuğunu söylüyor doğruşuğu nedir bilemem

Iyi gunlerde kullanin canim saglikla ins, sen ne zaman yikayip yerlestirmeyi dusunuyorsun ? Birde hastane cantasi fln hazirlamak icin erken mi zamanimi bilemedim ..

daha sadece bunların haricinde bir tane 10lu hastane çıkışı var yani 4 takım yapıyor önümüzdeki ay kalan eksikleri tamamlayıp hepsini bir yıkarım çantayı da son ay hazırlicam canım daha erken son 1 ay kala daha uygun olur

günaydıın arkadaşlar,,,
ben de wewell in kamerLI bebek telsizinden aldım bir de reflü yastığı aldım eğimli ve 2 tarafında yülkseltileri var malum
ilk aylar gaz,reflü ve kolik sorunu çekecekler..
kıyafet olarak da ablasından kalma kıyafetler yeter de artar diye düşünyorum...
sallanmayan yatak almak istiyrm..mobilyadan..

ben alıştırıcam valla emziğe çok rahat oluyr en azından ben kızımda sorun yaşamadım..
bir de aventin süt pompası ile yine aventin biberonnundan aldım bir arkadaşıma
çok iyi bir çocuk dr u aventinki ni alırsan emmeyi bırakmaz demiş..
anne göğsüne en yakın aventtr demiş
gerçekten de hem biberon vererk hem de emzirerek 2 yılı bitirdi..
emzikte de nuk ı tercih ettim.yine nuk ın tarağından aldım..
şimdilik bunlar bakalım
hayırlısıyla doğsunlar da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…