[ı]cok sirinler bebişin iyi günlerde giysin inş. Bu arada bebek arabalarımız aynı[/ı]
ıyi gunlerde kullanin cicilerinizi canim saglik huzurla ins..
Cicileriniz çok güzel kızlaar. Ben de oğlumun odasını hazırlıyorum yavaş yavaş havalandırıyorum baya çıktı kokusu ama hafif var yine sanki. Eşyalarını ne zaman yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorsunuz? Ben bu ay sonu düşünüyorum 1 eylülde işe başlicam 25ine kadar çalışıcam zaten çok yorulurum git gel işe bide ütüyle filan uğraşamam diye bu ay sonu bitireyim diyorum erken mi sizce? Tekrar toz kokar mı eşyalar?
bebek arabasını ne kadara aldın cnm ve nerden??
Benimde 30 agustos son gunum is yerinde sonra bende diyorum yavas yavar yikar utuler yerlestirmeye baslarim dolabi ama yatagini hazirlamam onu ekim basi gibi yaparim diyorum yada hazirlar herseyi dolaba koyarim, annem 10 ekimde gelcek kismetse o gelmeden dogum olursa esim hemen yerlestirir nevresimini takar fln ..
Kizlar zaman yaklastikca cicileri aldikce ben cok heyecanlaniyorum ama azcikta korkuyorum ..
Eki Görüntüle 776763 Eki Görüntüle 776764 Eki Görüntüle 776765
ancak o bebek odasından sadece karyolayı aldık sadece dolaplar falan ileride
bebk arabasıyla ana kucağını istanbuldan aldık amcası aldı oğluşumun ilk hediyesi
Cok güzeller. İyi günlerde kullanın cicilerinizi insallah :)
Kizlar tabiki burda ben ole bebek mobilyasi fln bulamadim bulduklarimda asiri pahaliydi, o yuzden ikeadan almaya karar verdim. Simdi annem cibinlik fln getircek ya gelirken suslenince belki daha hos bebek mobilyasi gibi durur ne dersiniz?
SUNDVIK D
BRIMNES Sk
Yada bu seri ?
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/departments/childrens_ikea/series/11937/
Kizlar tabiki burda ben ole bebek mobilyasi fln bulamadim bulduklarimda asiri pahaliydi, o yuzden ikeadan almaya karar verdim. Simdi annem cibinlik fln getircek ya gelirken suslenince belki daha hos bebek mobilyasi gibi durur ne dersiniz?
SUNDVIK D
BRIMNES Sk
Yada bu seri ?
Série HENSVIK, d
Eki Görüntüle 776763 Eki Görüntüle 776764 Eki Görüntüle 776765
ancak o bebek odasından sadece karyolayı aldık sadece dolaplar falan ileride
bebk arabasıyla ana kucağını istanbuldan aldık amcası aldı oğluşumun ilk hediyesi
Canım babamın torunu için yurt dışından getirdiği bebek bakım ve beslenme urunlerımız .
Eki Görüntüle 776781 Eki Görüntüle 776783
kızlar hepinizin aldıkları çok güzel maşallah allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin herkese
canım iki emzik yeter bence çünkü her bebek her emziği emmiyor marka seçiyor bıcırıklar bir de emzier de boy boy ayına göre alırsın ilerdeCanim bu NUKlar cidden en iyisi ve en pahalisida iyi gunlerde kullanin ins..
Bu arada ne kadar cok emzik var ben 2 tane aldim esimle yeter diye dusunduk, birkac tane daha alsam miki birde kimi bebek istemezmis emzik, adam lazim olursa magaza orda gider aliriz dedi bilemedim ..
Cok güzeller. İyi günlerde kullanın cicilerinizi insallah :)
Bence güzeller canım. Dediğin gibi cibinlikle falan cooook guzel olur onlar :)
bnece güzeller canım bnece ilk başta verdiğin link daha kullanışlı kapaklı dolap olması bakıından sen de bir güzel süsülersin işte sana mis gibi prenses yatağı
kızlar hepinizin aldıkları çok güzel maşallah allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin herkese
canım iki emzik yeter bence çünkü her bebek her emziği emmiyor marka seçiyor bıcırıklar bir de emzier de boy boy ayına göre alırsın ilerde
Güle güle kullansın oglusun :)
Arabanın markası ne canım. Ve kaça aldınız? Güzelmiş. Sanırım travel sistem.
Kizlar dun hic birsey almadan geldik eve , mobilyalar ole resimde durdugu gibi guzel ve kullanisli degildi sadece yatagi alip normal dolap almaya karar veerdik .. Dolap icin dizyn yaptirdik fln ama arabaya sigmicagi icin dedik hafta sonu esim isyerinin arabasini alir onla gelir aliriz dolabi. Sonra besik icin depoya bir indik ki bebik mesik yok kalmamis cok uzuldum sinirimde yatagin sungerinide almadan ciktim , yani elimiz bos donduk eve ..
Bakalim ins en gec hafta sonu haletmemiz lazim bu isleri, malum zaman yaklasiyor, sonra ivir zivirlari tamamlarim ins..
Bizde oyle dusunduk , aman nasilsa her yer magaza lazim olursa gider aliriz, birde emzige fazla alistirmayin sora sutten erken kesilir diyorlar bilemedim ..
Eki Görüntüle 778782 Eki Görüntüle 778783 Eki Görüntüle 778784 Eki Görüntüle 778785 Eki Görüntüle 778786
bunlarda kızıma aldığım ciciler daha öncede 1 tane 10lu hastane çıkışı almıştık bunlarda 5li olanlardan 1-2 tane daha alırsam yeter herhalde
Iyi gunlerde kullanin canim saglikla ins, sen ne zaman yikayip yerlestirmeyi dusunuyorsun ? Birde hastane cantasi fln hazirlamak icin erken mi zamanimi bilemedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?