- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Eki Görüntüle 778782 Eki Görüntüle 778783 Eki Görüntüle 778784 Eki Görüntüle 778785 Eki Görüntüle 778786
bunlarda kızıma aldığım ciciler daha öncede 1 tane 10lu hastane çıkışı almıştık bunlarda 5li olanlardan 1-2 tane daha alırsam yeter herhalde
Eki Görüntüle 778782 Eki Görüntüle 778783 Eki Görüntüle 778784 Eki Görüntüle 778785 Eki Görüntüle 778786
bunlarda kızıma aldığım ciciler daha öncede 1 tane 10lu hastane çıkışı almıştık bunlarda 5li olanlardan 1-2 tane daha alırsam yeter herhalde
Merhaba arkadaşlar,,bir konuda kararsız kaldım, bebek odası için çilek mobilya ya baktık iki farklı modelini beğendik birincisi baby dream http://cilek.com/bebek_odalari/baby_dreamikincisi baby cotton ihttp://cilek.com/bebek_odalari/baby_cottonkisi arasında karar veremedik aslında çilekten almalımıyız onada karar veremedik,,internette çilek için çok fazla şikayet okudum biraz kafam karıştı,,acaba aranızda bu ürünlerden almış yada alacak olanların fikirleri neler merak ediyorum??? birde oğlumuz için aldığımız şeylerin en kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim bakalım...şimdiden teşekkürler..
Baby dream büyüyebilen karyola + 3 kapılı dolap ve hediyeleri 2 adet yatağı ve nevresim takımı toplam 2.250 tl gibi 2.000 tl son fiyat aldık,Canim ben Baby Dream'i begendim renkli civil civil .. Valla bilmiyorum cilek hakkinda birsey, bizim burda da var bakicam ama hafta sonlari kapaliBu arada fiyatlari nasil ?
ıyı gunlerde kullanın canım cok tatlılar
Cok guzeller canım bebişin ıyı gunlerde giysin inş.
çok güzeller canım sağlıcakla gıysın yawrun
Merhaba arkadaşlar,,bir konuda kararsız kaldım, bebek odası için çilek mobilya ya baktık iki farklı modelini beğendik birincisi baby dream http://cilek.com/bebek_odalari/baby_dreamikincisi baby cotton ihttp://cilek.com/bebek_odalari/baby_cottonkisi arasında karar veremedik aslında çilekten almalımıyız onada karar veremedik,,internette çilek için çok fazla şikayet okudum biraz kafam karıştı,,acaba aranızda bu ürünlerden almış yada alacak olanların fikirleri neler merak ediyorum??? birde oğlumuz için aldığımız şeylerin en kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim bakalım...şimdiden teşekkürler..
çok teşekkür ederiz teyzeleri
slm cnm bende aldım giderli küvetini ve ayaklı sepet aldım ayrıca küvet içine köpük file aldım banada onu tavsiye ettiler ..inşallah kullanışlı olur bebişlerimiz için.. ayrıca banada dediler küvet süngerleri almayın hiç kullanışlı değil diye.. :))
arkadaşlar bebek bezlerinin prima hariç ücretsiz numune gönderdiklerini duydum ve bu sitede okudum.huggies ana sayfada yazmış zaten numune isteyin diye... nivea gibi bakım ürünleri ve hero baby, milupa gibi beslenme ürünlerinin de gönderdiklerini okudum... hatta demin milupa ya üye oldum üye olunduktan 2 ay sonra set gönderiyorlarmış sitede ayrıntılı yazıyor bence bebişlerimiz için deneyerek en iyisine karar veririz
kızım için Eki Görüntüle 780894 Eki Görüntüle 780895 hastane çantası
çok güzel canım güle güle kullankızım için Eki Görüntüle 780894 Eki Görüntüle 780895 hastane çantası
Sadece milupa gönderdi şimdiye kadar. Gerisi tırt cikti.
arkadaşlar bebek bezlerinin prima hariç ücretsiz numune gönderdiklerini duydum ve bu sitede okudum.huggies ana sayfada yazmış zaten numune isteyin diye... nivea gibi bakım ürünleri ve hero baby, milupa gibi beslenme ürünlerinin de gönderdiklerini okudum... hatta demin milupa ya üye oldum üye olunduktan 2 ay sonra set gönderiyorlarmış sitede ayrıntılı yazıyor bence bebişlerimiz için deneyerek en iyisine karar veririz
ben huggiesten istemiştim ıslak mendil kadar bir paket geldi içinde 4 adet bebek bezi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?