2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

sallamaya da kesinlikle alıştırmak istemiyorum ilk kızımda çok sıkıntı çektim
başlarda bir şey değil ama 3 yaşına kadar sallanark uyumak istedi cimcime ben de çok sıkıntı çektim
kızım küçükken bana söyleselerdi sallamaya alıştırma diye sallamak kolayaıma geldiği için
devam ederdim ancak benim kız büyüdü koca kız oldu ve sallamadan yatıramz oldum
o yüzden bu kızımda daha temkinli olacağım inşallah..
uyutmak için de tracy hogg un kitabından öğrendiklerimi tatbik edeceğim
hani bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı var ya..
o kitabı bence siz de bi okuyun..hepsiburadada kiyapla ilgili yorumlara baktım da
kitaba okuduktan sonra uygulayıp başarılı oldum, mucize bu kitap diyen çok kişi var..
ancak ben başarılı olur myum bilemeyeceğim..
daha doğumlarımıza var ekime kadar çoktan bitrirsiniz..

Merhaba arkadaşlar,,bir konuda kararsız kaldım, bebek odası için çilek mobilya ya baktık iki farklı modelini beğendik birincisi baby dream http://cilek.com/bebek_odalari/baby_dreamikincisi baby cotton ihttp://cilek.com/bebek_odalari/baby_cottonkisi arasında karar veremedik aslında çilekten almalımıyız onada karar veremedik,,internette çilek için çok fazla şikayet okudum biraz kafam karıştı,,acaba aranızda bu ürünlerden almış yada alacak olanların fikirleri neler merak ediyorum??? birde oğlumuz için aldığımız şeylerin en kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim bakalım...şimdiden teşekkürler..

Canim ben Baby Dream'i begendim renkli civil civil .. Valla bilmiyorum cilek hakkinda birsey, bizim burda da var bakicam ama hafta sonlari kapali Bu arada fiyatlari nasil ?

Canim ben Baby Dream'i begendim renkli civil civil .. Valla bilmiyorum cilek hakkinda birsey, bizim burda da var bakicam ama hafta sonlari kapali Bu arada fiyatlari nasil ?
Baby dream büyüyebilen karyola + 3 kapılı dolap ve hediyeleri 2 adet yatağı ve nevresim takımı toplam 2.250 tl gibi 2.000 tl son fiyat aldık,
Baby cotton da yine aynı şekilde ve aynı hediyelerle birlikte 2.450 tl gibiydi herhalde 2.200 falan yaparlar diye düşünüyorum...
bizde çok kararsız kaldık ama galiba renkli olan baby dream daha güzel gibi bilemedikki yaa

bence baby dream daha hoş cıvı cıvıl öteki çok düz

ayaklı sepet dedıgın ne oluyor canım merak ettım

arkadaşlar bebek bezlerinin prima hariç ücretsiz numune gönderdiklerini duydum ve bu sitede okudum.huggies ana sayfada yazmış zaten numune isteyin diye... nivea gibi bakım ürünleri ve hero baby, milupa gibi beslenme ürünlerinin de gönderdiklerini okudum... hatta demin milupa ya üye oldum üye olunduktan 2 ay sonra set gönderiyorlarmış sitede ayrıntılı yazıyor bence bebişlerimiz için deneyerek en iyisine karar veririz

Sadece milupa gönderdi şimdiye kadar. Gerisi tırt cikti.

hala hiçbirşey almadım.ve ne çok alacak şey varmış.bu hafta havuzlu hana gidip toptan almayı düsünüyorum. hastane cıkışından 1olulardan bir tane alıp diğerlerini tek tek almayı dusunuyorum. çok abartmak istemiyorum. birçok kişi aldıklarımızın çoğunu kullanamadık diyor.

ben huggiesten istemiştim ıslak mendil kadar bir paket geldi içinde 4 adet bebek bezi vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…