Bende oglusuma aldikalrimi en sonunda cekebildim ve ekliyorum.
Genelde kiyafet :)
Eki Görüntüle 782266 Eki Görüntüle 782267 Eki Görüntüle 782268 Eki Görüntüle 782269 Eki Görüntüle 782270 Eki Görüntüle 782271
çok güzeller ogluşun güle güle günlerde giysin canım
gelecegın delıkanlısına yakısırBende oglusuma aldikalrimi en sonunda cekebildim ve ekliyorum.
Eki Görüntüle 782294
Eki Görüntüle 782293
Eki Görüntüle 782295
Eki Görüntüle 782292
Eki Görüntüle 782296
Eki Görüntüle 782291
gule gule giysin oğlusun hepsi çok güzel canımBende oglusuma aldikalrimi en sonunda cekebildim ve ekliyorum.
Eki Görüntüle 782294
Eki Görüntüle 782293
Eki Görüntüle 782295
Eki Görüntüle 782292
Eki Görüntüle 782296
Eki Görüntüle 782291
Yakışır dımı teyzesi :))) benim delikanlı bebeğime...gelecegın delıkanlısına yakısır
İnsallah canım :) teşekkürler. Hepimiz güzel günlerde giydirelim insallah.gule gule giysin oğlusun hepsi çok güzel canım
ben yaklaşık 6 aydır bebek arabalarını araştırıyorum yurtdışı forumları ve sitelerini de cok fazla gezdim ve rahatlıkla inglesina bir numara diyebilirim katlanma mekanizması muhteşem ve eşsiz ayrıca cok kolay tek elle açılıp kapanabiliyor kapandığı zaman ayakta durabiliyor baston puset olmasına rağmen sırtı tam yatabildigi icin doğumdan itibaren kullanılıyor iki yönlü kullanılabiliyor her konumda da sepetine kolayca ulaşılabiliyor tekerlekleri son derece iyi manevra yapabiliyor tutma koluna çanta astığında devrilmiyor tutma yeri concord gibi köpükten olmadıgı icin yıpranmıyor gunesligi oldukça geniş tum kilif yikanabiliyor kilosu da 9.5kg dolayısıyla tüm bu özellikleri taşıyan ve bu kadar hafif olan başka bir araba olmadıgını söyleyebilirim ve renk seçenekleri de cok iyi umarım yardımcı olabilirim
teşekkürler paylaşım için o arabalar çok baktım bende ama baston puset istemediğim için elemek zorunda kaldım, bende aynı bu özelliklere sahip ve kilosu 9,5 olan travel sistem araba aldım mamas&papas sola modeli, çok araştırdım bende, hamile olduğumu öğrendiğimden beri arabaları araştırıyorum çünkü kolay bişi değil, hem hafif hem kolay açılıp katlanan hem iki yönlü kullanılan kaliteli bi araba bulmak gerçekten çok zor hemde travel sistem bulmak, genelde baston pusetler var ama sonunda buldum, mamas papas sola yada urbo ikiside hemen hemen aynı özelliklere sahip sadece solanın tekerlekleri biraz büyük ve kötü yollarda kullanıma daha uygun, bende bunu tavsiye ederim araştıran arkadaşlara hemde fiyat olarak uygunlarve diğer travel sistem arabaların içinde kilo olarak en hafifleri bu modeller, katlanması ve açılması tek elle yapılıyor ve suspansiyon özelliği sebebiyle devrilme gibi bir durum söz konusu değil
resmi eklenmiyo canım ama netten mamas papas sola modeli diye bakarsan çıkıyo hemen, indirim vardı canım 649 tl ye aldık biz.cnm aldıgın arabayı ekleyebılırmısın resmını bıde fıyat olarak ne kadara aldın
hastane çıkışımız bantımızda gelınce tam oldu
çok güzel güle güle sağlıklı mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin rabbim inşallah..bende de şuan kırmızı takıntısı var ama birtürlü alamadım denk gelmedi hiçç...
bir ara bebek arabalarından bahsediyordunuz gezmek amaçlı kurtköye viaporta gittik orada joker mağazası var oradan aldık bebeğmiizin arabasını.chicco trio living .içinde yok yok resimlerini atarım sonra fiyatı 1.499. ve bize 500 tl hediye çeki verdiler bir aylık çok iyi oldu bir bakın fikir olur belki
Eki Görüntüle 785614 Eki Görüntüle 785613 Eki Görüntüle 785615 Eki Görüntüle 785621 Eki Görüntüle 785622 Eki Görüntüle 785623 Eki Görüntüle 785624 Eki Görüntüle 785625
resmi eklenmiyo canım ama netten mamas papas sola modeli diye bakarsan çıkıyo hemen, indirim vardı canım 649 tl ye aldık biz.
yaaa ben bunları yerimm, çok tatlı ısırasım geldihastane çıkışımız bantımızda gelınce tam oldu
oto koltuğunuda ( yani ana kucağını ) bu hafta sonu alcaz canım cybex aton marka 300 tlye satılıyor aparatıyla beraber 340Güle güle kullan canım hayırlı olsun.Ben de çok beğeniyorum o modeli hala karar vermedim,siz uyumlu oto koltuğunu da aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?