2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

ben yaklaşık 6 aydır bebek arabalarını araştırıyorum yurtdışı forumları ve sitelerini de cok fazla gezdim ve rahatlıkla inglesina bir numara diyebilirim katlanma mekanizması muhteşem ve eşsiz ayrıca cok kolay tek elle açılıp kapanabiliyor kapandığı zaman ayakta durabiliyor baston puset olmasına rağmen sırtı tam yatabildigi icin doğumdan itibaren kullanılıyor iki yönlü kullanılabiliyor her konumda da sepetine kolayca ulaşılabiliyor tekerlekleri son derece iyi manevra yapabiliyor tutma koluna çanta astığında devrilmiyor tutma yeri concord gibi köpükten olmadıgı icin yıpranmıyor gunesligi oldukça geniş tum kilif yikanabiliyor kilosu da 9.5kg dolayısıyla tüm bu özellikleri taşıyan ve bu kadar hafif olan başka bir araba olmadıgını söyleyebilirim ve renk seçenekleri de cok iyi umarım yardımcı olabilirim

teşekkürler paylaşım için o arabalar çok baktım bende ama baston puset istemediğim için elemek zorunda kaldım, bende aynı bu özelliklere sahip ve kilosu 9,5 olan travel sistem araba aldım mamas&papas sola modeli, çok araştırdım bende, hamile olduğumu öğrendiğimden beri arabaları araştırıyorum çünkü kolay bişi değil, hem hafif hem kolay açılıp katlanan hem iki yönlü kullanılan kaliteli bi araba bulmak gerçekten çok zor hemde travel sistem bulmak, genelde baston pusetler var ama sonunda buldum, mamas papas sola yada urbo ikiside hemen hemen aynı özelliklere sahip sadece solanın tekerlekleri biraz büyük ve kötü yollarda kullanıma daha uygun, bende bunu tavsiye ederim araştıran arkadaşlara hemde fiyat olarak uygunlar ve diğer travel sistem arabaların içinde kilo olarak en hafifleri bu modeller, katlanması ve açılması tek elle yapılıyor ve suspansiyon özelliği sebebiyle devrilme gibi bir durum söz konusu değil

Sadece yenidogan grubuna urunler tasarlayan miniones in internet sitesine mutlaka ugrayin

cnm aldıgın arabayı ekleyebılırmısın resmını bıde fıyat olarak ne kadara aldın

bir ara bebek arabalarından bahsediyordunuz gezmek amaçlı kurtköye viaporta gittik orada joker mağazası var oradan aldık bebeğmiizin arabasını.chicco trio living .içinde yok yok resimlerini atarım sonra fiyatı 1.499. ve bize 500 tl hediye çeki verdiler bir aylık çok iyi oldu bir bakın fikir olur belki

Çok güzelmiş canım.. İyi günlerde kullanın inşallah..

Bebebgime annemle aldigimiz bir kac seyi daha ekleyeyim....
Tulumu 50 beden aldim minnacik birsey :)
bu arada ben hep body aldigimi farkettim. Bunlarin altina alt da alsam iyi olacak. Hastane cikisindaki altlari da giydiririm gerci ama uyan renkler almak daha iyi olur.

resmi eklenmiyo canım ama netten mamas papas sola modeli diye bakarsan çıkıyo hemen, indirim vardı canım 649 tl ye aldık biz.

Güle güle kullan canım hayırlı olsun.Ben de çok beğeniyorum o modeli hala karar vermedim,siz uyumlu oto koltuğunu da aldınız mı?

hastane çıkışımız bantımızda gelınce tam oldu
yaaa ben bunları yerimm, çok tatlı ısırasım geldi

Güle güle kullan canım hayırlı olsun.Ben de çok beğeniyorum o modeli hala karar vermedim,siz uyumlu oto koltuğunu da aldınız mı?
oto koltuğunuda ( yani ana kucağını ) bu hafta sonu alcaz canım cybex aton marka 300 tlye satılıyor aparatıyla beraber 340

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…