2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

çok iyi yaptın canım, ellerine sağlık marifette sınır tanımıyosun bravo sana, kızın olduğu içinde daha şanslısın elindende geliyo çünkü süs püs işleri dünyaları almışsın benimkiler bunun çeyreği sadece, bakalım lazım oldukça alırım diyorum hepsi şahanee, bayıldım, Allah güle güle kullanmayı nasib etsin inşallah

ayy canım saol içten dileklerin içinbende yarısını annemler yarısınıda 3üzü olan bi tanıdığımız sayesinde bu kadar şe yaptım...eminönünde hazır süsleride beğenmeyince kolları sıvadım bu çıktı ortaya

Son düzenleme:

Canım çok guzel hepsi. Dolaplara da ne guzel yerleştirmişsin hepsini. Maasallah.
Bizimkinin odası yok. Ben bizim doplarda yer actım biraz ama özendim bende simdi. İnsallah bizim de tasinirsak ileride oğlumun odası olur da böyle guzel guzel dolabına vs yerleştiririm.

Hepsi birbirinden guzeller canim, Allah saglikla prensese kulanmak nasip etsin ins ..

Kis bir suru body alt almissin hepsi 0-3 ay icin mi buyukleride varmi , yoksa fazla degil mi dicektim bende 10 tane body 6 tane alt var 0-3 ay icin dahada alsammi yetmez mi ki ? :44:

Canım güle güle kullansın oğluşun eşyalarını inşallah.Çok sevimli rengarenk bi oda olmuş eline sağlık.

çok cıcı canım hiç bırsey unutulmamış maşallah

canım sen bunlara pek de ahım şahım olmadı mı diyorsun çok güzell maşallah diyorum sadece
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..gamını kederini yaşatmasın hep mutlu etsin inşallah..

Kızlaar beğenmenize çok sevindim Elimizden geldiğince yapmaya çalıştık işte. Çok kıyafet almadım ben 0-6 ay giyebileceği şeyler bide kış sezonu kalın şeylerde almak gerekir diye evde kullanabileceğimiz en gerekli şeyleri aldım şimdilik. Bir tek bebek arabamız eksik onuda bebek doğunca almayı düşünüyoruz. Rabbim meleklerimize kavuştursun hepimizi inşallah, güzelce kullanmayı nasip etsin hepimize.

Canım cok guzel olmus. Ne guzel kocaman bir odası var oğlusunun. Maasallah. Guzel günlerde kullanın hepsini insallah.

canım benimde yerim olmasa bende senin gibi yapardım nasip kısmet işi benim evimde odam olmadı kızıma kısmetmiş
büyüklerde var canım yeni doğandan çok büyük aldım hatta bebekler çok kusuyo yada pisletiyo die en çok bunlardan alın dendi bize
poyraz beyin odasıda şahane olmuş iyi günlerde büyüsün inş
askılarını yesinler çok guzel olmuşş canım hele suslerın harıka maşalalh

ah o askılar için 2 farklı english home gittim
çok teşekkürler canım

kızlar bakın bakım çantası bunu aldım ben baya büyük içinde bölmeler var yağmur suyu geçirmez garantili
biton magaza gezdim en iyisi buydu

Eki Görüntüle 787200

kızlar bakın bakım çantası bunu aldım ben baya büyük içinde bölmeler var yağmur suyu geçirmez garantili
biton magaza gezdim en iyisi buydu
Çok güzel canım güle güle kullan. Ben de kırmızı aldım kocaman içine ben giricem nerdeyse bazen diyorum acaba çok mu büyük aldım diye ama arkadaşlar kendi cüzdanını koymaya yer bulamicaksın diyorlar batteniyesiydi beziydi alt açmasıydı ıslak mendiliydi yedek kıyafeti... ohoo ne varsa evde çantada birer yedekleri olacak

çok guzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…