slm kızlar bunlar annemin torunu için aldıkları ördükleri .....
ben hastane çııkışı ve bikaç pijama takımı daha alacam oğluşuma
Eki Görüntüle 786748
Eki Görüntüle 786747
Eki Görüntüle 786746
Eki Görüntüle 786745
Eki Görüntüle 786744
Eki Görüntüle 786743
Eki Görüntüle 786742
Eki Görüntüle 786741
Eki Görüntüle 786740
Eki Görüntüle 786738
Eki Görüntüle 786736
Eki Görüntüle 786737
kızımın dolapları yerleşti
kapı süsü ve duvar yazısı el emeğim
odasından bikaç resim paylaşım istedim
Eki Görüntüle 787502 Eki Görüntüle 787503 kızlar bende bunları aldım int sipariş verdim.ertesi gün geldi.
gule gule kullan cnm hangı sıteden ıstedın
LohusaPijama.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi... burdan telefonla verdim siparişi cnm.
LohusaPijama.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi... burdan telefonla verdim siparişi cnm.
kapıdamı odedın
maşallah senin de annene benmki gibiymiş senin birşey almana gerek kalmamış güle güle giysin inşallahslm kızlar bunlar annemin torunu için aldıkları ördükleri .....
çok hoş özellikle kırmızıya bayıldımEki Görüntüle 787502 Eki Görüntüle 787503 kızlar bende bunları aldım int sipariş verdim.ertesi gün geldi.
canım ne kadar güzel olmş çok beğendim doğrusu güle güle kullanın inşallahKızlaar beğenmenize çok sevindimElimizden geldiğince yapmaya çalıştık işte. Çok kıyafet almadım ben 0-6 ay giyebileceği şeyler bide kış sezonu kalın şeylerde almak gerekir diye evde kullanabileceğimiz en gerekli şeyleri aldım şimdilik. Bir tek bebek arabamız eksik onuda bebek doğunca almayı düşünüyoruz. Rabbim meleklerimize kavuştursun hepimizi inşallah, güzelce kullanmayı nasip etsin hepimize.
Eki Görüntüle 787200
kızlar bakın bakım çantası bunu aldım benbaya büyük içinde bölmeler var yağmur suyu geçirmez garantili
biton magaza gezdim en iyisi buydu
Eki Görüntüle 787200
kızlar bakın bakım çantası bunu aldım benbaya büyük içinde bölmeler var yağmur suyu geçirmez garantili
biton magaza gezdim en iyisi buydu
Çok güzel canım güle güle kullan. Ben de kırmızı aldım kocaman içine ben giricem nerdeyse bazen diyorum acaba çok mu büyük aldım diye ama arkadaşlar kendi cüzdanını koymaya yer bulamicaksın diyorlarbatteniyesiydi beziydi alt açmasıydı ıslak mendiliydi yedek kıyafeti... ohoo ne varsa evde çantada birer yedekleri olacak
çok güzelmiş canım sağlık ve mutlu günlerde kullanınn
bende kırmızı aldımm bu boyutta çok kullanışlı
çok şıkmışş cok begendım kız
cnmçok güzel olmuş, herşeyide dizilmiş,oh ne güzel sana şimdi sıra minişi beklemekte,darısı başımıza
maşallah senin de annene benmki gibiymiş senin birşey almana gerek kalmamış güle güle giysin inşallah
çok hoş özellikle kırmızıya bayıldım
canım ne kadar güzel olmş çok beğendim doğrusu güle güle kullanın inşallah
eşyalarınız çok hoş bu çantayı da çok beğendim ben de bu tip olanlardan düşünüyorum ama nette baktım çok pahalı geldi bana sen ne kadara aldın
güle güle kullan cnm çok güzelmiş :)
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
çeyiz felan hikaye bebek alışverişi daha güzelmiş valla
ben çantayı eminönünde bi mapazadan aldım 130 dedi 100e bıraktı nette daha pahalı olanda var ucuz olanda
büyük çantanın zararı yok küçük alıp elde taşıcama ki zaten hanfendinin eşyalarından yer kalcanı sanmam
bebeğinize ateş ölçer hangi marka aldınız?bir de bebek bezinin primanın h
angi numarasını alacaksınız?
Son aldiklarimi da ekleyeyeyim buraya :)
Eki Görüntüle 788653 Eki Görüntüle 788654 Eki Görüntüle 788655 Eki Görüntüle 788656
slm kızlar bunlar annemin torunu için aldıkları ördükleri .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?