çok guzle çok bayılıyorum bebek esyalarına bakmaya
kıyafet işi tamamdır
maşallah düzenine bayıldım... bende kapitone alayımda dikeyim dolabımın içine:)
kızlar ne guzel yerlestırmıssınız dolaplarınızı benımde butun kıyafetlerım herseyım hazır ama henuz dolabımızı almadık alınca bende yıkayıp utuleyıp yerlestırcem. sizlerde hepsını yıkayıp yerlestırdınız sanırım ?
Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla kullanın inşallah :) bizim tarihimiz sizinle aynı ama ben malesef daha yıkama ve ütüleme işini yapamadımkıyafet işi tamamdır
Çok güzel hepsi canım. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..kıyafet işi tamamdır
ksınlıkle tavsıye edıyorum canım derlı toplu duruyor
cnm kapıtone ne demek bıde bayıldım bebişin dolaptakı kıyafetlerıne
Çok güzel hepsi canım. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla kullanın inşallah :) bizim tarihimiz sizinle aynı ama ben malesef daha yıkama ve ütüleme işini yapamadımyarın inşallah...
kıyafet işi tamamdır
Oh oh sezinim ne guzel dolabina yerlestirmissin kiyafetlerini bebeginin.
Guzel gunlerde kullanin insallah...
evet canım amin o yukten kurtuldum da başka eksıkler beynımı yoruyo sureklı o yapılcak bu yapılcak hesabındayım olarda bıtse uzatsam ayaklarımıda dogumu beklesem cantamı hazrlamadım mesela eksıklerım var sen çantanı hazır ettınmı
Çok güzeller canım. Güle güle kullanın oğluşunla..Bugun aldiklarimi da ekleyeyim :)
Sutyenimi HM den aldim. Digerleri gibi incecik penyeden degil. Kisin iyi olur. Digerlerinde hep gogus ucum belli oluyor.
Bir de oglusuma kulot aldim :) Hemen giyemez ama olsun yine de yerim ben onun totosunu :))
Eki Görüntüle 790153 Eki Görüntüle 790152 Eki Görüntüle 790154 Eki Görüntüle 790155 Eki Görüntüle 790156
Tesekkür ederim canım :)Çok güzeller canım. Güle güle kullanın oğluşunla..
kıyafet işi tamamdır
Bugun aldiklarimi da ekleyeyim :)
Sutyenimi HM den aldim. Digerleri gibi incecik penyeden degil. Kisin iyi olur. Digerlerinde hep gogus ucum belli oluyor.
Bir de oglusuma kulot aldim :) Hemen giyemez ama olsun yine de yerim ben onun totosunu :))
Eki Görüntüle 790153 Eki Görüntüle 790152 Eki Görüntüle 790154 Eki Görüntüle 790155 Eki Görüntüle 790156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?