2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

kıyafet işi tamamdır

Eklentiler

• $IMG_0292.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_0293.webp
    15 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_0297.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_0294.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_0295.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_0298.webp
    10 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_0299.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 35
kızlar ne guzel yerlestırmıssınız dolaplarınızı benımde butun kıyafetlerım herseyım hazır ama henuz dolabımızı almadık alınca bende yıkayıp utuleyıp yerlestırcem. sizlerde hepsını yıkayıp yerlestırdınız sanırım ?

evet nacis herseyı yıkandı utulendı şimdı sıra bende benım pıjaalarım hastane ıcın pıke takımım falan yıkanıcak eksıklrım var alınıcak

Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla kullanın inşallah :) bizim tarihimiz sizinle aynı ama ben malesef daha yıkama ve ütüleme işini yapamadım yarın inşallah...

yaparsın canım daha vaktımız var çok şukur benım aılem yanımda değil de ben yavas yavas yapayım ıyıce agırlaşmadan dedım

Oh oh sezinim ne guzel dolabina yerlestirmissin kiyafetlerini bebeginin.
Guzel gunlerde kullanin insallah...

evet canım amin o yukten kurtuldum da başka eksıkler beynımı yoruyo sureklı o yapılcak bu yapılcak hesabındayım olarda bıtse uzatsam ayaklarımıda dogumu beklesem cantamı hazrlamadım mesela eksıklerım var sen çantanı hazır ettınmı

yok canim benimki de daha hazir degil. haftaya hazirlayacagim ama kismetse.

Bugun aldiklarimi da ekleyeyim :)
Sutyenimi HM den aldim. Digerleri gibi incecik penyeden degil. Kisin iyi olur. Digerlerinde hep gogus ucum belli oluyor.
Bir de oglusuma kulot aldim :) Hemen giyemez ama olsun yine de yerim ben onun totosunu :))

kıyafet işi tamamdır

gule gule kullanın kızlar hepsıde cok guzel...masallah sezın yerlestırme ısın bıtmıs bı elıfcık kaldı eksık...
bende o penye sutyenlerı hıc sevmemıstım ıcını bellı edıyordu ama bu cok guzelmıs hayırlı olsun canım aldklarn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…