2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

kızlar buda bızım bebek besıgımız evım sobalı oldugu ıcın odanın sadece besıgını aldık

Eklentiler

• $dpikn0owwc.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 42
arkadaşlar
oda takımı bakıyoruz, ama fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor.yok boyası yok mobilyası diye. hani 1.000 tl ye de var, 5.000 tl ye de.takım alan arkadaşlar yaklaşık olarak fiyat belirtir misiniz?

arkadaşlar
oda takımı bakıyoruz, ama fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor.yok boyası yok mobilyası diye. hani 1.000 tl ye de var, 5.000 tl ye de.takım alan arkadaşlar yaklaşık olarak fiyat belirtir misiniz?

canım benım odama profılımdnn bakabılırsın odamız 4 bın ama sağlam ileriye donuk bır oda

kızlar burda kanky dıye mbir magaza var bız bunu orada begenmiştik bu hafta almaya gıttık satılmış istetelım dedık sıpariş verdıkte fırma da da yok gelmicek dedıler başka yerlede ara ara yok bulamadık bunun gıbı guzelını eve geldık gıttı gıdıyora bakalım dedık tamda aynı marka aynı renk karşımızda hemde 40 lıra daha ucuza aldıkkk

Eklentiler

• $activgiris.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 57

kızlar sizce ev tipi olan şu ana kucağı mı yoksa salıncak mı aslında benim içimden anakucağı geçiyor az yer kaplıyor diye hem küçükken kullanabilir ama salıncak da 2 yaşına kadar bile kullanır yani daha uzun süre kullanmış olur diye kararsız kaldım

ana kucağı daha kullanışlı olucaktır cnm bence hem yer kaplama hemde bebişi oyalamak bakımından yemek yedirmek falan hepsi daha kolay olur gibi bide mama sandalyesini şiddetle tavsiye ederim oda gennelde 3 akdemeli oluyo hem yatış hem yarı duruş hemde tam dik oturuş pozisyonu var ve beslenme olayı çok rahat oluyo onda da

ben ana kucağı aldım chicco ı feel modelini hem daha az yer kaplıyor hemde daha kullanışlı gibi geldi

güle güle kullanın canım..bu arada bu emzirme sütyeni mi benim baktıklarım penye o da kullanışlı değil dediğin gibi sorun çıkarıyor

çok güzel bayıldım güle güle kullanın

arkadaşlar

canım 1000 tl y dedıklerın sunta dayanaklı olmuyor mdf urunler kalıtelı ve kullanıslı oluyor ona gore tercıh edersen daha ıyı olur bence benımkı belıs capa 2500-3000 tl arasına geldı yatak+uyku setı

güle güle kullanın canım..bu arada bu emzirme sütyeni mi benim baktıklarım penye o da kullanışlı değil dediğin gibi sorun çıkarıyor

çok güzel bayıldım güle güle kullanın

saol canım allah gule gule uyutmayı nasıp etsın hepımzıın evlatlarına

salıncagı sonra alırsın almak için bız anakucagını aldık diğeri 1 yaşından sonra kullanacak canım sen bılırsın ama ana kucagını taşı mutfaga her yere çck koltukta yatacagına bunda yatr salondada diğerini nasıl taşıcan odadan odaya

canım ben graconun hem salıncak hem ana kucağını aldım ,anakucağını salıncaktan ayırıp tekte kullanabiliyorsun onabi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…