kızlar buda bızım bebek besıgımız evım sobalı oldugu ıcın odanın sadece besıgını aldık
buda benım oglusumun odası kokusunun cıkmasını beklıyoruz yerlestırmek ıcın
Eki Görüntüle 790514 Eki Görüntüle 790515 Eki Görüntüle 790516 Eki Görüntüle 790517 Eki Görüntüle 790519 Eki Görüntüle 790520
kızlar buda bızım bebek besıgımız evım sobalı oldugu ıcın odanın sadece besıgını aldık
Bugun aldiklarimi da ekleyeyim :)
Sutyenimi HM den aldim. Digerleri gibi incecik penyeden degil. Kisin iyi olur. Digerlerinde hep gogus ucum belli oluyor.
Bir de oglusuma kulot aldim :) Hemen giyemez ama olsun yine de yerim ben onun totosunu :))
Eki Görüntüle 790153 Eki Görüntüle 790152 Eki Görüntüle 790154 Eki Görüntüle 790155 Eki Görüntüle 790156
HEYYYOOO erkekte cok severım denızcıyı bırde denızcı kıyaafetı al annesııı yazın gıysın şort lu falan
arkadaşlar
oda takımı bakıyoruz, ama fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor.yok boyası yok mobilyası diye. hani 1.000 tl ye de var, 5.000 tl ye de.takım alan arkadaşlar yaklaşık olarak fiyat belirtir misiniz?
kıyafet işi tamamdır
Canım hepsinide güle gle kullansın elifcik:))) hepside çok güzel görünüyor:)))
Eki Görüntüle 791283 Eki Görüntüle 791284
kızlar sizce ev tipi olan şu ana kucağı mı yoksa salıncak mı aslında benim içimden anakucağı geçiyor az yer kaplıyor diye hem küçükken kullanabilir ama salıncak da 2 yaşına kadar bile kullanır yani daha uzun süre kullanmış olur diye kararsız kaldım
kızlar sizce ev tipi olan şu ana kucağı mı yoksa salıncak mı aslında benim içimden anakucağı geçiyor az yer kaplıyor diye hem küçükken kullanabilir ama salıncak da 2 yaşına kadar bile kullanır yani daha uzun süre kullanmış olur diye kararsız kaldım
güle güle kullanın canım..bu arada bu emzirme sütyeni mi benim baktıklarım penye o da kullanışlı değil dediğin gibi sorun çıkarıyorBugun aldiklarimi da ekleyeyim :)
Sutyenimi HM den aldim. Digerleri gibi incecik penyeden degil. Kisin iyi olur. Digerlerinde hep gogus ucum belli oluyor.
Bir de oglusuma kulot aldim :) Hemen giyemez ama olsun yine de yerim ben onun totosunu :))
Eki Görüntüle 790153 Eki Görüntüle 790152 Eki Görüntüle 790154 Eki Görüntüle 790155 Eki Görüntüle 790156
buda benım oglusumun odası kokusunun cıkmasını beklıyoruz yerlestırmek ıcın
Eki Görüntüle 790514 Eki Görüntüle 790515 Eki Görüntüle 790516 Eki Görüntüle 790517 Eki Görüntüle 790519 Eki Görüntüle 790520
arkadaşlar
oda takımı bakıyoruz, ama fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor.yok boyası yok mobilyası diye. hani 1.000 tl ye de var, 5.000 tl ye de.takım alan arkadaşlar yaklaşık olarak fiyat belirtir misiniz?
güle güle kullanın canım..bu arada bu emzirme sütyeni mi benim baktıklarım penye o da kullanışlı değil dediğin gibi sorun çıkarıyor
çok güzel bayıldım güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?