2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

kızlar buda bızım bebek besıgımız evım sobalı oldugu ıcın odanın sadece besıgını aldık

çook güzel güle güle kullansın inşallah evladın. bunu netten beğenmiştim aklımdaydı hiçbirşey bulamazsam alacaktım. modokoya gidince orada başka bir tane beğendim onu aldım. kısmet değilmiş.

Guzelmis canim. Hemde ucuza istemissiniz iyi olmus. Bizim almak istedigimiz arabanin markasi.

Ben anakucagi alirim diye dusunuyorum canim.

güle güle kullanın canım..bu arada bu emzirme sütyeni mi benim baktıklarım penye o da kullanışlı değil dediğin gibi sorun çıkarıyor

çok güzel bayıldım güle güle kullanın

evet canim emzirme sutyeni. Bende o yuzden begenip aldim. ince penye gibi olanlardan degil. onlardan da almistim ama bunu da gorunce aldim hemen.

kızlar bugün okullar açıldı ben de seminer çalışmlarına katılacam 2 hafta bi aksilik olmazsa okuldan çıkışta bebek mağazasına gidip bu çantayı aldım,aylardır bakıyodum bi türlü karar verememiştim sonunda aldım tavsiye ederim gerçekten çok kullanışlı içi aksesuarları çok güzel

Gule gule kullan, cok guzel gorunuyor

Guzelmis canim. Hemde ucuza istemissiniz iyi olmus. Bizim almak istedigimiz arabanin markasi.

Ben anakucagi alirim diye dusunuyorum canim.

iyi bır marka mı canım ozaman bu burdakı magaza ıyı bır magazada magazaya guenerek aldık yoksa tabı böyle bebek arac gereclerde hangı markalar ıyı bılıyoru duydugum işte piercardın kanz chicco kraft quınny ama casual ı duymadım ozaman bakabılırız arabalarına senınde aklında olsun dısarda baktıgını gıttı gıdıyorda daha uyguna arabasına bakabılırsn

Cok güzelmiş canım. Kaça aldın?

Canım İspanyol markasıymis. Arabaya baktığımız yerde methettiler epey. Görünüşü falan da iyidi. Tabii alıp kullandıkca kalitesini anlayacağız.
Hatta oto koltuğu olan anakucagi ECE R44/04 sertifikalı yani oto koltuğunda en yüksek güvenlik sertifikası varmis. İnternette okumuştum.

şu ana kadar gördüklerimin en iyisi, iyi günlerde kullanın

cnm bunlar çok kullanışlı oluyo bebiş için bende aldım ama farklı bu sanırım öne arkaya tak sallanıyo benımkı hem one hem arkaya bıde saga solada sallanıyo

yorumlarınız için sağolun kızlar ben zaten anakucağı düşünüyordum sizin yorumlarınızı da okuyunca iyice netleşti ana kucağı

Canim ben nevresim takimimi yorgan ve yastigimi ikeadan aldim. Yorgan ve yastiklar nevresim takiminin olculerine gore yapilmis..
Hiic ugrasmana gerek yok. Yorgani direk nevresimin icerisine sokuyorsun. Besiklere uygun olarak yapilmis. Hatta 60*120 olulerinde lastikli
Carsaflar da mevcut.. normal bebek nevresim takimlarinin boyutlari buyuk oluyor..

canım bitane aldım zaten nevresim ama ikeanın tekstilleri pek güzel olmuyo gündelik aldım ,çarşafta aldım o uyuyoama ikeanın nevresimide büyük sitesinden baktım hepsi 110 a 130 ama beşikleri 60 a 120 ,ayrıyeten bi nevresim aldım 100 e 150 ymiş uyku setini beşiğe göre aldım onu mevlütte yayıcam ,bide kayınvalidem nevresim almış oda 100 e 150 ,ayrıyeten yorgan almadım kaynanamda yün yorgan yaptırıcak beşiğe göremi yaptırsın 100 e 150 standart nevresimlere göremi olsun ,kullanışlı olur mu :26:

arkadaşlar
oda takımı bakıyoruz, ama fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor.yok boyası yok mobilyası diye. hani 1.000 tl ye de var, 5.000 tl ye de.takım alan arkadaşlar yaklaşık olarak fiyat belirtir misiniz?

merhaba,
ben modokodan aldım 3450 tl, beşik ( sedir yatak dedikleri tarzda ama normal beşiklerden biraz farklı ) 3 kapılı dolap, şifoniyer, duvar ünitesi, yatak ve yatak içi süsleri fiyata dahil ( yorgan, yastıklar, kafasını çarpmasın diye kenarlıklar dahil )

kokusu çıkmadı yerleştiremedim yoksa fotoğraf ekleyeceğim, şuan oda karman çorman çekmek istemedim...

Hmm anladim canim.. ben yorgani besige gore yaptirma derim. Nevresim bulmakta sorun olur.
Standart nevresim olculerine gore yaptirman daha mantikli..

Hmm anladim canim.. ben yorgani besige gore yaptirma derim. Nevresim bulmakta sorun olur.
Standart nevresim olculerine gore yaptirman daha mantikli..

en iyisi öyle yaptırmak galiba yanlardan katlıycaz artık beşikte güzel durur mu acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…