2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

benim çantam bu nasıl kızlar :26:
içinde alt açma ,kirli torbası ,biberon kılıfı ,çapraz taşıma askı var

canım bızım anakucagımız geldı ispanyol markası değil cin malıymış yaa made in prc yazıyo kutunun onunde gorunce eşimle bı soğuduk ama napalımm dusun çok ıyı bır magazda satılıyordu dedım ya ona guvenerek aldık cunku bu markayı duymamaıştık mağazda fiyatı175 ıken bız 135 e aldık ucuz bişi olsa neyse aldık bır kere

Canım senin sepetler de çok ciciymiş,güle güle kullanın En büyük markalar bile artık çinden ithal ediyor,alırken bakmak lazım malesef..:26:

Canım senin sepetler de çok ciciymiş,güle güle kullanın En büyük markalar bile artık çinden ithal ediyor,alırken bakmak lazım malesef..:26:

kız ız bu ana kucagını cok begendık magazada ve almaya gıttık satılmışş gelmez dedııı yeşillı mavılısı kalmış baktık uzerıne casual yazıyo butun gun cumartesı bundan aradık başka magazalarda yok yok kendı sallanıyo maaj yapıyo falan ozellıklerıde cok guzeldı
eve geldık akşam netten bulduk gıttı gıdıyordan hemen sipariş verdık bı jasmınde dıyıncekı araba koltugu sertıfıka almış ee bı geldı aynı urun ama kutunun ustunde prc yazıyoo çok da dıkkat ederım normalde ama netten aldık ya

Canım marka İspanyol markası ama üretimini Çin de mı yaptırmış acaba.
Ben gecen kraftin arabasında da prc gormuştum şaşırmıştım.
Artık maalesef iyi markalar bile üretimini prc de yaptırıyor. Ben casualin arabasında gormemiştim ama kutusunda yazar mı bilemiyorum.

Oğlumun beşiği nasıl

Eklentiler

• $image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 41
Oğlumun beşiği nasıl
çok güzel mışıl mışıl uyusun oğlun içinde
benim çantam bu nasıl kızlar :26:
içinde alt açma ,kirli torbası ,biberon kılıfı ,çapraz taşıma askı var

güle güle kullanın çok şık bende bu tarz olanları seviyorum

canım hayırlı olsun bence prc yazısını gördün diye canını sıkma sonuçta en ünlü markalarda ucuz iş gücü sebebiyle üretimini çinde yaptırıyor orda imal edilmesi ucuz çin malı olduğu anlamına gelmiyor sonuçta marka kaliteyi kontrol etmek zorunda kalitesinden ödün vermek istemez o zman markanın bir değeri kalmaz o yüzden dikkat ediyorlardır canım

Bunlar da benim oğlumun...
Amerikadan gelecek kardeşimi bekliyorum eşyaları yıkmak ve yerleştirmek için, şimdilik gelişi güzel yerleşmiş ama yine de paylaşmak istedim...

bakım setimiz çok güzel kokuyor tıpkı bebek gibi

Eklentiler

• $06092013186.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…