Cok güzelmiş canım. Kaça aldın?
Canım İspanyol markasıymis. Arabaya baktığımız yerde methettiler epey. Görünüşü falan da iyidi. Tabii alıp kullandıkca kalitesini anlayacağız.
Hatta oto koltuğu olan anakucagi ECE R44/04 sertifikalı yani oto koltuğunda en yüksek güvenlik sertifikası varmis. İnternette okumuştum.
Canım senin sepetler de çok ciciymiş,güle güle kullanıncanım bızım anakucagımız geldı ispanyol markası değil cin malıymış yaa made in prc yazıyo kutunun onunde gorunce eşimle bı soğuduk ama napalımm dusun çok ıyı bır magazda satılıyordu dedım ya ona guvenerek aldık cunku bu markayı duymamaıştık mağazda fiyatı175 ıken bız 135 e aldık ucuz bişi olsa neyse aldık bır kere
Canım senin sepetler de çok ciciymiş,güle güle kullanınEn büyük markalar bile artık çinden ithal ediyor,alırken bakmak lazım malesef..:26:
canım bızım anakucagımız geldı ispanyol markası değil cin malıymış yaa made in prc yazıyo kutunun onunde gorunce eşimle bı soğuduk ama napalımm dusun çok ıyı bır magazda satılıyordu dedım ya ona guvenerek aldık cunku bu markayı duymamaıştık mağazda fiyatı175 ıken bız 135 e aldık ucuz bişi olsa neyse aldık bır kere
çok güzel mışıl mışıl uyusun oğlun içindeOğlumun beşiği nasıl
güle güle kullanın çok şık bende bu tarz olanları seviyorum
ana kucagımız da geldıııEki Görüntüle 793768 Eki Görüntüle 793769
Oğlumun beşiği nasıl
Cok guzel canim. Iyi gunlerde kullanin insallah.
Eki Görüntüle 796026 Eki Görüntüle 796025 Eki Görüntüle 796024
Bunlar da benim oğlumun...
Amerikadan gelecek kardeşimi bekliyorum eşyaları yıkmak ve yerleştirmek için, şimdilik gelişi güzel yerleşmiş ama yine de paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 796026 Eki Görüntüle 796025 Eki Görüntüle 796024
Bunlar da benim oğlumun...
Amerikadan gelecek kardeşimi bekliyorum eşyaları yıkmak ve yerleştirmek için, şimdilik gelişi güzel yerleşmiş ama yine de paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?