2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

cnm doğru dıyonda bende oyle dusunuyordum aa çın malı kalıtesız falan ama sunu dedıler en kotu kalıtesız mallar ureten ulke çinmiş fakat en ıyı en kalıtelı malı uretende ulkede çinmiş

Bunlar da bizim hastane çıkışlarımız :)

Eklentiler

• $image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 49
sana dıyorum sen kocayı batırdın dıye kız senın odan yokmudu park yatagı daha ne yapcann:)))))))

kız yatak odasında bızle yatacak kızım oraya koycam ılk başta odadasında yatmıcak ya
benım koca dertte sorma akşamalrı taxıcılıge başlıcaak öyle dıyo dusun ıkı işte çalışıyo suan
bugunde butun eksıklerı bıtırık ben taşı taşı her cumartsı bıtıremdım dıyoo guldum bıttı ddım garı bıttıı
yarın çantalar hazrlancak tamam
park yatagı ananesı alacak oda daha gelmedı pıyasa arastrması yapıyom şimdı kızzz anam gelınce hemen bu dıcem

valla çok guldum benım kocada dıyo benı batırdın habıre onu almadık bunu almadık bişey eksık çıkınca gözumun ıçıne bakıyo:))) ne yapalım canımız sag olsun

Cok guzel canim iyi gunlerde kullanin.

Gule gule kullanin canim. Cok guzeller.

Maşallah cnm annanne gelin bohcası hazırlar gibi hazırlık yapmıs torununa :)

hepsı el emegı cnm ya annenın ellerıne saglık
sağolun kızlar daha iyileri sizlerin bebişlerinin olsun..el emeği hepsi canım annem yaptı çoğunu
Bunlar da bizim hastane çıkışlarımız :)
çok güzel güle güle kullanın denizci olacak oğlun galiba

ayyy ananesı ne kadar cok severm,iş oyucaga kadar da mı almış maşallah çok sanslılar çok canım
tokasına tarağına varana kadar almış canım bir de bana çok şey alma diyor ama kendini durduramıyor bunlar kaf dağının görünen yüzü sadece

cnm senın koca nıye sımdıden ızne ayrıldıkı dogumda kullansaydı keşke yada dogumdan sonrada kullanabılırdı gerçi dogum iznı var ama yanında olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…