Eki Görüntüle 796026 Eki Görüntüle 796025 Eki Görüntüle 796024
Bunlar da benim oğlumun...
Amerikadan gelecek kardeşimi bekliyorum eşyaları yıkmak ve yerleştirmek için, şimdilik gelişi güzel yerleşmiş ama yine de paylaşmak istedim...
Oğlumun beşiği nasıl
bakım setimiz çok güzel kokuyor tıpkı bebek gibi
gule gule kullanın canım bende alıcam park yatak ne kadara aldınız acaba
canım bızım anakucagımız geldı ispanyol markası değil cin malıymış yaa made in prc yazıyo kutunun onunde gorunce eşimle bı soğuduk ama napalımm dusun çok ıyı bır magazda satılıyordu dedım ya ona guvenerek aldık cunku bu markayı duymamaıştık mağazda fiyatı175 ıken bız 135 e aldık ucuz bişi olsa neyse aldık bır kere
sanırım aynı yerden alışveriş yaptık modokodan mı aldın canım bu takımı :)
yılın modası beyaz galıba canım gayet guzel bır takım
İnternetten aldık 229 tlgule gule kullanın canım bende alıcam park yatak ne kadara aldınız acaba
sana dıyorum sen kocayı batırdın dıye kız senın odan yokmudu park yatagı daha ne yapcann:)))))))
kız yatak odasında bızle yatacak kızım oraya koycam ılk başta odadasında yatmıcak ya
benım koca dertte sorma akşamalrı taxıcılıge başlıcaak öyle dıyodusun ıkı işte çalışıyo suan
bugunde butun eksıklerı bıtırık ben taşı taşı her cumartsı bıtıremdım dıyooguldum bıttı ddım garı bıttıı
yarın çantalar hazrlancak tamam
park yatagı ananesı alacak oda daha gelmedı pıyasa arastrması yapıyom şimdı kızzz anam gelınce hemen bu dıcem
Eki Görüntüle 796026 Eki Görüntüle 796025 Eki Görüntüle 796024
Bunlar da benim oğlumun...
Amerikadan gelecek kardeşimi bekliyorum eşyaları yıkmak ve yerleştirmek için, şimdilik gelişi güzel yerleşmiş ama yine de paylaşmak istedim...
Bunlar da bizim hastane çıkışlarımız :)
Maşallah cnm annanne gelin bohcası hazırlar gibi hazırlık yapmıs torununa :)
sağolun kızlar daha iyileri sizlerin bebişlerinin olsun..el emeği hepsi canım annem yaptı çoğunuhepsı el emegı cnm ya annenın ellerıne saglık
çok güzel güle güle kullanın denizci olacak oğlun galibaBunlar da bizim hastane çıkışlarımız :)
tokasına tarağına varana kadar almış canım bir de bana çok şey alma diyor ama kendini durduramıyor bunlar kaf dağının görünen yüzü sadeceayyy ananesı ne kadar cok severm,iş oyucaga kadar da mı almış maşallah çok sanslılar çok canım
sağolun kızlar daha iyileri sizlerin bebişlerinin olsun..el emeği hepsi canım annem yaptı çoğunu
çok güzel güle güle kullanın denizci olacak oğlun galiba
tokasına tarağına varana kadar almış canım bir de bana çok şey alma diyor ama kendini durduramıyor bunlar kaf dağının görünen yüzü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?