2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

Canim hepsi cok guzelller prensesin gelinligi simdiden hazir desene bayildim valla :)))

Kizlr hepinizinki ayri ayri harika olmus giremedim coktandir ama gordun cicilerinizi, Allah butun meleklerimizi saglikla dogurup buyutmek nasip etsin, iyi gunlerde kullansinlar hepsi cicilerini ..

Canim guzeller mobilyasinada, besiginede bayildim, saglik huzurla dogup buyusunler ins.. :))

çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli doğar zamanımız iyice azaldı artık 40 lı sayılara düştük bile..:)

AMİN Teşekkür ederim canım bendim de bebek odasında tek kişilik bazam var ama yinede beşiği almak istedim. eğer bebeğim huysuz olursa babamızı rahatsız etmeyiz orda kalırız diye düşündüm birde altını değiştirmek ve emzirmek için yatağın rahat olacağını düşündüm.. senin kide hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli doğmalarını ve hayırlı bir şekilde kullanmalarını nasip eder..

Tesekkurler cnm.evet mevlut icin gelinligimiz hazir :)

kızlar ev tipi ana kucagı almak istiyorum alan arkadaslardan tavsıyelerını bekliyorum...

Ben chicconun polly magic mama sandalyesini aldım. Şimdi ne alaka diyeceksiniz :) Doğumdan itibaren ilk 6 ay ana kucağı olarak kullanılıyor. Ayakları yüksek olduğu için mesela mutfakta yanıbaşımda olacak bebeğim.. Sonrasında ise 36 ayına kadar mama sandalyesi olarak kullanılıyor. Yani 6 ay kullan kaldır birşey değil. Onu almasaydım tiny love 3ü 1 arada alacaktım çünkü etrafımda kullanıp da memnun kalan çok insan var...

Bu arada chicco polly magic ile chicco polly i karıştırma ikisi farklı ürünler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…