- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi cengizingulsahi
-
benim de düğünüm ekimde ama hala bir ton eksiğim var:S
yatak odamı almadım,evin badanası var davetiye var,halılar var,perdeler var da var yani:s
eksiklerini tammalayanlar var mı?
benım eksıgım kalmadı artık temzlık ev yerlestrme moduna gecıcem ama beyaz esyacıyla sorun yasadım
yok yok bitmez eksikler benim illa ki eksiksiz olacak gibi bi çabam yok çünkü herşey tam dediğimde bile eksikler çıkıyo az çok tamamladık herşeyi ama nazar boncuğu olarak mobilyalar karıştı biraz başkasının yatak odası gelmiş bize bugün doğrusu gelicek inşallah herşeyi 4 4lük beklemiyorum ama yinede insan geriliyor ona buna koşturmaktan benim düğünüme çok az bi zamanım kaldı hergün başka sorunla karşılaşıyoruz bi salon sorun yarattı bi mobilyalar yani stressiz zaman yok nişandan itibaren aşırı kilo verdim bütün kıyafetlerim bol ve emanet gibi duruyo :)) tek iyi yanı kilo vermem oldu galiba kuğu gibi bir gelin olurum inşallah :))
yaaa ne güzel halletmişsin çok sevindim senin adına allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
beyaz eşyacıyla noldu ki yaa
herkes mobilyacılar sözlerinde durmazlar dedikleri için bekleyip göreceğim yarın getirecekler inş eşyalarımı.. davetiyeleri sipariş ettik ufak tefek alınacaklar daha eksik tabi ; halılar yok avizeler yok sayınca baya bi uzayıp gidiyor :)
26 ekimde evleniyorum ben deBizim ev tamam, beyaz eşya ve mobilyalar da belli ama bu cumartesi alınacak. Başka şehire gideceğim için oradan almayı daha uygun bulduk. Çeyizler de tamam sayılır ama asla bitmiyor alma isteği Gelinlik desen prova 28 eylülde, bayram öncesi teslim edilecek. sizler napıyosunuz kızlaar
ben de gayet rahattım 2 ay varken aman hallolur diyordumeşyaları beğendk ettik bi skntı yok 1 ay var şu anda mobilyalar gelemiyor bir türlü sözde eylül 7-8 de getirceklerdi bakalım daha kaç gün sarkacak bunlar bide öyle ucuza çalışılmış yerlerde değil bulunduğum ilin iyi yerleri yani ama erteleyip duruyolar sürekli bi izin alma modundayım çalışıyoruz sonuçta uyuz oluyorum :) daha var nasıl olsa diyip sakinliğimi korucam ama :) perdeci çok iddalı konuştu gün konusunda görecez.. beyaz eşya da 1 hafta süre istedi elinde buzdolabı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?