2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

ben de 14 hafta da öğrendim oğlum olacakmış.tabi ilk öğrendiğimde biraz hayal kırıklığı yaşadım ama şimdi alıştım sayılır.kızım olmasını çok istemiştim

ayy anlıorm seni bnmde oğlum olcakmış kesinleşti bn kız olmasını çok istiodum erkek dediğinde doktor çok sewinememişdim ama hayırlısı dedik erkek oldu die düşündüm sonradan we şimdi alıştım erkek fikrine hatta çok hoşuma gitmeye bile başladı :)

Teşekkürler MinikFasulyem 2 Nisanda kesinleşecek benimki bakalım büyük ihtimalle erkek denen çöreğim
Erkek mi öğreneceğim...
Sağlıklı, huzurlu, merhametli ve zeki olsun , adaletli, olumlu bir kişiliği olsun inşallah hepimizin bebişi için diliyorum bunları...

merhaba benim de bu hafta belli olacak.Bir kızım var ona bir kız kardeş çok istiyorum,tabi önce hayırlısıyla.Kendimi hiç erkek annesi gibi düşünemiyorum ama demek zamanla alışılıyormuş:))bunu duyduğuma sevindim:))Aman bebişler duymasınnn:)))

öncelikle hepimizin bebeği sağlıkla ve sorunsuz dünyaya gelir inşallah....bende bugün öğrendim bebişimin cinsiyetini KIZIM olucak hayırlısıyla..bi kızım daha var benim 4,5 yaşında ama çok sevindim kızım olmasına tabi sağlıklı olması en önemlisi ama kızıma arkadaş olucak diye seviniyorum..

benim minik meleimede doktorumuz erkek tahminde bulunmuştu bazen erken anlaşılabiliyormuş arkadaşımada 11.haftasında erkek demişlerdi ve şimdi paşası 1 yaşında.önce sağlıklı olsunlar yeter ama insan merak etmeden duramıyor işte,kontrolüm cumartesi günü olucak.dr belki o gün net bişey söyleyebilirim demişti hepimiz için hayırlısı hanımlar

merhaba, ben de 13 haftalık hamileyim. bugün hem doktorum hem ultrason uzmanı erkek gibi dedi ama kesin bir şey yok tabi.

Benim bir kızım var şimdi birde oğlum olacak nasipse. İlk öğrendiğimde çok üzüldüm. Bizde iki kız kardeşiz. Kızıma arkadaş olsun birlikte oynasınlar istiyordum. Yeni alıştım erkek fikrine. Kız erkek sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar. Erkek çocukları evlenince dışa dönüyor kızlar öyle değil. Ama oğlu olan arkadaşlarımda erkek başka diyor.

Bende 12 haftalık hamileyim.cuma günü kontrolum var.umarım cinsiyetini ögrenebilirim.3 yaşında bir oğlum var birde kızım olmasını çok istiyorum.rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin

merhaba hayırlı olsun inşallah,iyi dilekleriniz için de sağolun.Benim de bir ayşenur'um var:)3 yaşında kısmetse bunun da kız olmasını temenni ediyorum ama sağlıklı ve hayırlısı öncelikle tabi ki..bakalım benim de yarın belli olacak inşallah.Darısı başıma:))

Amin canım allah yavrularİnı sana bağışlasın bende cuma günü gidicem öğrenirim insallah çok sabırsızlanıyorum

seninle günlerimiz aynı hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyorum seni çünkü ben de cumartesi öğreneceğim inşallah öyle sabırsızım ki 5 hafta aradan sonra doktora gidip miniğimi görmüş olacağım Rabbim nasip ederse
kız hissediyorum ben kendimi çok fena alıştırdım
Allah tan herkes için hayırlısını diliyorum
buraya mutlaka yaz olur mu öğrenince :)

Ay hayırlısı olsun canım sabretmek ne zormuş yaa.benimde içimden kız geçiyor allah hepimizin gönlüne göre versin.öğrenince yazarim mutlaka sende yaz ama

cnm belli oldu mu cinsiyeti .. merk ettim :)

bizim kontrolümüzde cumartesi günü...gecen kontrolde bidahaki geldiğinde söylerim cinsiyetni dedi dr amcamız...hayırlısıyla öğrencez inş bizde...bnde yazarım buraya

geçen haftaki kontrolden önce çikolata yedim, dr karnımı sallıyo, bi oyana bi bu yana, ama gık yok, uyuyo yumurcak, göstermiyo dedi, :) Çin takvimine göre erkek ama Allah bilir... Herşeyin hayırlısı...

Rabbim hepimize, sağlıklı, imanlı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...

cnm belli oldu mu cinsiyeti .. merk ettim :)

valla benim ki çok tembel çıktı ya hiç kımıldamadan yatıyodu canım , başparmakta ağızda keyif yapıyo velet:))hiç kımıldamadan yattığı için göremedik tabi:)))taa önümüzdeki aya kaldı sabır Allah sabır:)Gerçi bebişimin de pek suçu yok sabah aç karnına gitmiştim hiç düşünemedim yavrum mecalsiz kalmış.Doktordan gelince ne bulduysam yedim valla,can gelsin bebişime kıyamammmm.
Bir de doktor kıyafetten dolayı da sıkışmış olabilir dedi.Kıyafetim bana göre rahattı ama onu rhat ettirememişim:) Aman sakın likralı çorap filan giyme sıkı şeyler giyme valla bebeğinin kafa şeklini bozarsın dedi,aklınız da olsun mümkün olduğu kadar geniş giyinin bayanlar..

Amin inşallah.Ben de benimkini tembel sanıyodum.Aynen benimki de uyuyodu göremedimmmm yaaa:)

kızlarr bizmde kesn erkek artk:) geçen doktora gittk belki kızdır derken doktora bizm minik bacagını kaldrdı net gördk erkek olduğunu:)

eylül 16 doğum benimde
daha öğrenemedik cinsiyeti
2 hafta sonra belli olur diye umuyorum :)

doktorumuz bebişin kıza benzedigini söyledi...maşallah bizim minnak kızımız hareketliydi baya giderken çikolata yedim onun faydası oldu sanırım...bidahaki kontrolde kesinleşir artık bnde haber edeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…