- Konu Sahibi MinikFasulyem
-
ben de 14 hafta da öğrendim oğlum olacakmış.tabi ilk öğrendiğimde biraz hayal kırıklığı yaşadım ama şimdi alıştım sayılır.kızım olmasını çok istemiştim
Kızlar topik bir hayli ilerleyince bulmak zor oluyor
ben bebişlerin cinsiyetini çok merak ediyorum ve burada paylaşalım diye düşündüm :)
Malum benim daha çok erken biz de 3hafta sonra öğreneceğiz inşallah gösterirse kerata :)
arzukay = erkek
gitzmo = erkek
chenn = erkek
poyrazmeltem = erkek
pamuk34seker = erkek ?
Sentius = erkek ?
Rafadan = erkek
vildan38 = erkek
d_yesilcik = erkek ?
esqi = erkek ?
sumehtap = erkek ?
sevo24 = erkek
kutusansi = erkek
kocasinin_gulu = erkek
ecrinrana = erkek
cgrcgr = erkek
burcu_87 = kız
makyaj_malzemesi = kız
kayraz = kız ?
pamuksheker = kız ?
cicikan= kız ?
mojiziku = kız ?
ciceklara = kız ?
sellmin = kız ?
rmfndk = kız ?
Bnkc1986 = kız
şimdilik 16 erkek ve 10 kız bebişimiz var tabi kesin olmamakla birlikte
çoook heycanlıııı
ayy anlıorm seni bnmde oğlum olcakmış kesinleşti bn kız olmasını çok istiodum erkek dediğinde doktor çok sewinememişdim ama hayırlısı dedik erkek oldu die düşündüm sonradan we şimdi alıştım erkek fikrine hatta çok hoşuma gitmeye bile başladı :)
öncelikle hepimizin bebeği sağlıkla ve sorunsuz dünyaya gelir inşallah....bende bugün öğrendim bebişimin cinsiyetini KIZIM olucak hayırlısıyla..bi kızım daha var benim 4,5 yaşında ama çok sevindim kızım olmasına tabi sağlıklı olması en önemlisi ama kızıma arkadaş olucak diye seviniyorum..
Amin canım allah yavrularİnı sana bağışlasın bende cuma günü gidicem öğrenirim insallah çok sabırsızlanıyorum
seninle günlerimiz aynı hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyorum seni çünkü ben de cumartesi öğreneceğim inşallah öyle sabırsızım ki 5 hafta aradan sonra doktora gidip miniğimi görmüş olacağım Rabbim nasip ederse
kız hissediyorum ben kendimi çok fena alıştırdım
Allah tan herkes için hayırlısını diliyorum
buraya mutlaka yaz olur mu öğrenince :)
merhaba hayırlı olsun inşallah,iyi dilekleriniz için de sağolun.Benim de bir ayşenur'um var:)3 yaşında kısmetse bunun da kız olmasını temenni ediyorum ama sağlıklı ve hayırlısı öncelikle tabi ki..bakalım benim de yarın belli olacak inşallah.Darısı başıma:))
cnm belli oldu mu cinsiyeti .. merk ettim :)
geçen haftaki kontrolden önce çikolata yedim, dr karnımı sallıyo, bi oyana bi bu yana, ama gık yok, uyuyo yumurcak, göstermiyo dedi, :) Çin takvimine göre erkek ama Allah bilir... Herşeyin hayırlısı...
Rabbim hepimize, sağlıklı, imanlı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?