- Konu Sahibi pamuk34seker
-
32+0 dayiz bugun calisabilir raporu almak icin gittim hastaneye kilomuz 2.135 gr boy 43 cm cikti.Biz biraz tombisiz galiba
slm kızlar bende doktora gıttım bebegımın boyu 44 cm kılosu bana bıraz cok geldı ama doktor normal dedı kılosu 2 kılo 46 gr normal mı sızce kullandgm elevıtten dolayımı bukadar kılolu sızce
canım aramız iki gün ve benim bebeğin kilosu 30+4 iken 1882 gramdı 31+1 ikende 2000 gramdı dr bir hafta önde dedi senin kiloya bakıyorumda maşallah senin 15 gün falan öndedir bende vitamin kullanıyodum kilo çok aldım diye bıraktırmıştı dr keşke bi sorsaydın doktora ama çok çok aşırı obezlik bi durumuda yok bence ne güzel işte bi tosunun geliyo
kızlar merhabalar :)) bugun kontrolumuz vardı 32+3 teyız kılomuz 2200 boyumuz 43 cm, dr muz iyi dedi ama bana biraz az gibi geliyor sizce nasıl ??
maşşallah bebbişine allah sağlıklı doğum nasip etsin canımsana bence hiç düşünme kilosu az mı diyee benımkı bak senle aynı 1928 gr . bence gayet kilolu bebişin kız mı erkek mi ??
Allah razı olsun cnm.. aslında sağlıklı olsunlar da, dışarda alırlar kiloyu:)) bebeğimm kız olucak inşallah
benımkiide kız hayırlı dogumlar sana :)
saol canım benım sanada hayılı doğumlar ınsallah doktora nereye gıdıyosun sen
adana özel metro hastanesiş selçuk beye gidiyorum sen peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?