2013 Eylül Anneleri bebişlerinin gelişimleri

slm kızlar bende doktora gıttım bebegımın boyu 44 cm kılosu bana bıraz cok geldı ama doktor normal dedı kılosu 2 kılo 46 gr normal mı sızce kullandgm elevıtten dolayımı bukadar kılolu sızce

slm kızlar bende doktora gıttım bebegımın boyu 44 cm kılosu bana bıraz cok geldı ama doktor normal dedı kılosu 2 kılo 46 gr normal mı sızce kullandgm elevıtten dolayımı bukadar kılolu sızce

canım aramız iki gün ve benim bebeğin kilosu 30+4 iken 1882 gramdı 31+1 ikende 2000 gramdı dr bir hafta önde dedi senin kiloya bakıyorumda maşallah senin 15 gün falan öndedir bende vitamin kullanıyodum kilo çok aldım diye bıraktırmıştı dr keşke bi sorsaydın doktora ama çok çok aşırı obezlik bi durumuda yok bence ne güzel işte bi tosunun geliyo

ben de ınanılmaz kılo aldım 58 le hamıle kaldım suan 73 oldum hele kı son zamanlarda dahada alcm bence bu vıtamın ılacının etkısı buyuk o yuzden dktra sormadım ama 3 dundur bıraktım moralım bozuldu ıcmıyorum ıns bı sorun yoktur moralım bozuldu bole cok kılo alınca allah saglıklı sıhhatlı kucgımıza almak nasıp etsın ıns hepımızın bbislerımızı

Bir haftayı daha geride bıraktık çok şükür. Bugünkü kontrolümüzde yani 30+1 de 1600 gr 41 cm çıktık. İnşallah toparlanma sürecine girmişizdir. Ben de 500 gr almışım ilk defa :))

bizde 32+3deyiz doktorum boyunu söylemedi ama bugun 1928 groldugunu öğrendik çok zayıf geldi bana yinede hayırlısı doğduğunda 3 kiiloyu tamamlamış olsun şükredecem

kızlar merhabalar :)) bugun kontrolumuz vardı 32+3 teyız kılomuz 2200 boyumuz 43 cm, dr muz iyi dedi ama bana biraz az gibi geliyor sizce nasıl ??

maşşallah bebbişine allah sağlıklı doğum nasip etsin canım sana bence hiç düşünme kilosu az mı diyee benımkı bak senle aynı 1928 gr . bence gayet kilolu bebişin kız mı erkek mi ??

maşşallah bebbişine allah sağlıklı doğum nasip etsin canım sana bence hiç düşünme kilosu az mı diyee benımkı bak senle aynı 1928 gr . bence gayet kilolu bebişin kız mı erkek mi ??

Allah razı olsun cnm.. aslında sağlıklı olsunlar da, dışarda alırlar kiloyu:)) bebeğimm kız olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…